antiosmuchachos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
το πιο περιεργο μερος που εχετε γαμησει
σε παραλια γυμνιστων
το πιο περιεργο μερος που εχετε γαμησει
οντως;Καλημερα σε ολους του μπουρδελιαρηδες και μη.Το πιο περιεργο μερος που εχω γαμησει ηταν σε συγκεντρωση μαρτυρων του ιεχωβα επειδη με ειχε καλεσει ενα δυνατο μωρο (ξερετε απο αυτες που χτυπανε κουδουνια και μοιραζουνε φυλλαδια) με σκοπο τον προσηλυτισμο μου.Πηγα και την γαμησα σε ενα δωματιακι αφου πρωτα της υποσχεθηκα σε βουδες και αλλαχ οτι θα γινω μαρτυρας......τελικα μαρτυρησε η ιδια για κανενα 20λεπτο και μετα μη τον ειδατε τον Παναη![]()
δε με πιανει ποτε κοψιμοse epiase xesimo?![]()
οντως;
κορυφαιο σκηνικοNαι ζουσα επαρχια τοτε μικρη σχετικα πολη της βορειου ελλαδος και μαλλον εκαναν σαν τρελοι οι μαρτυρες για στρατολογηση νεων μελων.
κορυφαιο σκηνικο
Ειχα γνωρισει κι εγω το καλοκαιρι ενα γκιλφακι στο φαλαφελαδικο στη βαθης και ηταν τετοια φαση.
Κοιταζομαστε και χαμογελαγαμε πονηρα, ενω η φιλη της ηταν πιο σπαστικια και την απετρεπε.
Μετα πιασαμε κουβεντα στο ιδιο μοτιβο και αρχισαν να μου λενε και για την αιρεση. Της ζητησα τηλ και ηθελε να μου δωσει, αλλα η φιλη της, της ελεγε οτι δε χρειαζεται. Τελικα μου το δωσε, την πηρα την αλλη μερα και ηταν σε δουλεια, δε φανηκε να χαρηκε που την πηρα, την επομενη εφυγα διακοπες οποτε δεν την ξαναπηρα
ΝτοπαPou eiste vre paidia![]()
κωλογερε γιατι δεν μετακομιζεις μονιμα ταυλανδη;
Θα χαθει ολη η μαγειακωλογερε γιατι δεν μετακομιζεις μονιμα ταυλανδη;
εχω εναν φιλο που το χει κανειΘα χαθει ολη η μαγεια![]()
εχω εναν φιλο που το χει κανει
Αλλα καταλαβαινω κι αυτο που λες
αμα δεν του αρεσε δε θα καθοτανκαιτι σου λεει του αρεσει εκει? δουλευει εκει?
αμα δεν του αρεσε δε θα καθοταν
Δε δουλευει, εχει κομποδεμα...
Αυτα που βλεπεις σαν πιτσιρικια, οι περισσοτερες ειναι μιλφαρες με πολλα χιλιομετρα. Απλως οπως και οι κινεζες, μικροδειχνουν.Κωλογερε εχει καλα μιλφακια στο thailand ?Ολο πιτσιρικια δειχνουν στα βιντεο ναουμε μηπως τα κρυβουν τα μιλφακια?