Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους του μπουρδελιαρηδες και μη.Το πιο περιεργο μερος που εχω γαμησει ηταν σε συγκεντρωση μαρτυρων του ιεχωβα επειδη με ειχε καλεσει ενα δυνατο μωρο (ξερετε απο αυτες που χτυπανε κουδουνια και μοιραζουνε φυλλαδια) με σκοπο τον προσηλυτισμο μου.Πηγα και την γαμησα σε ενα δωματιακι αφου πρωτα της υποσχεθηκα σε βουδες και αλλαχ οτι θα γινω μαρτυρας......τελικα μαρτυρησε η ιδια για κανενα 20λεπτο και μετα μη τον ειδατε τον Παναη  :orchestra:

Επισκέπτης
Καλημερα σε ολους του μπουρδελιαρηδες και μη.Το πιο περιεργο μερος που εχω γαμησει ηταν σε συγκεντρωση μαρτυρων του ιεχωβα επειδη με ειχε καλεσει ενα δυνατο μωρο (ξερετε απο αυτες που χτυπανε κουδουνια και μοιραζουνε φυλλαδια) με σκοπο τον προσηλυτισμο μου.Πηγα και την γαμησα σε ενα δωματιακι αφου πρωτα της υποσχεθηκα σε βουδες και αλλαχ οτι θα γινω μαρτυρας......τελικα μαρτυρησε η ιδια για κανενα 20λεπτο και μετα μη τον ειδατε τον Παναη  :orchestra:
οντως;

Επισκέπτης
Nαι ζουσα επαρχια τοτε μικρη σχετικα πολη της βορειου ελλαδος και μαλλον εκαναν σαν τρελοι οι μαρτυρες για στρατολογηση νεων μελων.
κορυφαιο σκηνικο

Ειχα γνωρισει κι εγω το καλοκαιρι ενα γκιλφακι στο φαλαφελαδικο στη βαθης και ηταν τετοια φαση.

Κοιταζομαστε και χαμογελαγαμε πονηρα, ενω η φιλη της ηταν πιο σπαστικια και την απετρεπε.

Μετα πιασαμε κουβεντα στο ιδιο μοτιβο και αρχισαν να μου λενε και για την αιρεση. Της ζητησα τηλ και ηθελε να μου δωσει, αλλα η φιλη της, της ελεγε οτι δε χρειαζεται. Τελικα μου το δωσε, την πηρα την αλλη μερα και ηταν σε δουλεια, δε φανηκε να χαρηκε που την πηρα, την επομενη εφυγα διακοπες οποτε δεν την ξαναπηρα

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
κορυφαιο σκηνικο

Ειχα γνωρισει κι εγω το καλοκαιρι ενα γκιλφακι στο φαλαφελαδικο στη βαθης και ηταν τετοια φαση.

Κοιταζομαστε και χαμογελαγαμε πονηρα, ενω η φιλη της ηταν πιο σπαστικια και την απετρεπε.

Μετα πιασαμε κουβεντα στο ιδιο μοτιβο και αρχισαν να μου λενε και για την αιρεση. Της ζητησα τηλ και ηθελε να μου δωσει, αλλα η φιλη της, της ελεγε οτι δε χρειαζεται. Τελικα μου το δωσε, την πηρα την αλλη μερα και ηταν σε δουλεια, δε φανηκε να χαρηκε που την πηρα, την επομενη εφυγα διακοπες οποτε δεν την ξαναπηρα

Ναι 9 στους 10 της αιρεσης εχουν κατι μουτρα σαν 5χρονα που τους πηρες το παιχνιδι απ'τα χερια σπασαρχιδες του κερατα αλλα οπως και η ουκρανορωσιδα που γνωρισες και γουσταρε υπαρχουν και εξαιρεσεις... :pipa1:

Επισκέπτης

IsRqVkc.jpg

ντοοοοοοοοοοοοοοοοοπα!

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Κωλογερε εχει καλα μιλφακια στο thailand ?Ολο πιτσιρικια δειχνουν στα βιντεο ναουμε μηπως τα κρυβουν τα μιλφακια?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Κωλογερε εχει καλα μιλφακια στο thailand ?Ολο πιτσιρικια δειχνουν στα βιντεο ναουμε μηπως τα κρυβουν τα μιλφακια?
Αυτα που βλεπεις σαν πιτσιρικια, οι περισσοτερες ειναι μιλφαρες με πολλα χιλιομετρα. Απλως οπως και οι κινεζες, μικροδειχνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom