dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
καλησπέρα μητσο![]()
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
καλησπέρα μητσο![]()
με κοιταγε μια ελλεινιδα σημερα στο δρομο...μαλιστα περασε κ απεναντι που ημουν εγω.μητσο τα νεα σου
δεν θα τις αδειασεις πουθενα τις αρχιδαρες σου αγορινα?
Μπα που ορεξη! >![]()
ηθελε τον μπουτζθον σου.η αδερφη παλιας γκομενας με ειδε στο σουπερ μαρκετ και κόλλησε απο πισω μου στο ταμειο
μπορουσε να παει στο διπλα που ειχε λιγο κοσμο
γνωμες
δωσε πληρη περιγραφή, ηλικια και τα σχετικαμε κοιταγε μια ελλεινιδα σημερα στο δρομο...μαλιστα περασε κ απεναντι που ημουν εγω.
γνωμη σου
πες και καμια αληθεια ρε μεγαλε..μας εχεις φλομωσει στους δρακουςη αδερφη παλιας γκομενας με ειδε στο σουπερ μαρκετ και κόλλησε απο πισω μου στο ταμειο
μπορουσε να παει στο διπλα που ειχε λιγο κοσμο
γνωμες
Oταν με βλεπουν οι κοπελες να περπαταω στο πεζοδρομιο, πανε στο απεναντι. Να αυτοκτονησω; Γνωμη σουπες και καμια αληθεια ρε μεγαλε..μας εχεις φλομωσει στους δρακους
αφου δεν ξαπλωνουν και στη μεση του δρομου, παλι καλα να λες....Oταν με βλεπουν οι κοπελες να περπαταω στο πεζοδρομιο, πανε στο απεναντι. Να αυτοκτονησω; Γνωμη σου![]()
Ελλεινιδαδωσε πληρη περιγραφή, ηλικια και τα σχετικα
ετσι κανανε τα πακια οταν με βλεπανε να τους κλεινω το δρομο επιτηδες πανω στην Λιοσιων.Oταν με βλεπουν οι κοπελες να περπαταω στο πεζοδρομιο, πανε στο απεναντι. Να αυτοκτονησω; Γνωμη σου![]()