Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ευχομαι να πεθανεις :)

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Γιος σκότωσε τη μητέρα του

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν έναν 54χρονο που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 83χρονη μητέρα του στο διαμέρισμα τους στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Ο δράστης διαπληκτίστηκε με την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια πήρε το μαχαίρι και τη σκότωσε.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα της «ανθρωποκτονίας με πρόθεση» και «παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας».

Στο σημείο προσήλθε ιατροδικαστής, καθώς και ειδικό συνεργείο της Υ.Ε.Ε.Β.Ε..

Winry*

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ok, it's really embarrassing αυτό που κάνω τώρα, αλλά είναι η τελευταία μου λύση (που μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον, ώστε να μπορέσω να κοιμηθώ.
Σα "νέο" μέλος δεν έχω δυνατότητα να ανοίξω νέο θέμα, αλλά δεν έχω και σκοπό να παραμείνω (για το καλό το δικό μου αλλά και το δικό σας!)

Είμαι η παλιά παλιάα Velvy. Χρόνια και ζαμάνια, ναι, γεια!

Δεν ήξερα σε ποια ενότητα να γράψω, γι'αυτό κατέφυγα στο παλιό καλό τσατ-θρεντ.
Δεν ξέρω αν γράφει ακόμα ο παλιός Λάκης εβδομήντα-κάτι αλλά δεν έψαξα και πολύ, ένας οδοντίατρος.

Εκτός αν ξέρει και κάποιος άλλος, έγκυρα πάντως.

Στην ενδοτραχειακή γενική αναισθησία, αν έχεις βάλει στα άνω μπροστινά δόντια ρητίνη, υπάρχει κίνδυνος κατά την intubation (συγγνώμη αλλά αλήθεια δεν μου έρχεται η ελληνική λέξη) να σπάσει/ραγίσει η ρητίνη; Δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, είναι υγιή, δεν έχω crowns, bridges, veneers, implants (αυτά αναφέρονται κυρίως) ή κάποιο χαλαρό δόντι.
Όσα pdf βρήκα όλα λένε ότι ζημιά  γίνεται περίπου 1 στις 4500 περιπτώσεις αλλά έχω πεθάνει από το άγχος και τόσο καιρό που το ήξερα, δεν ρώτησα τον οδοντίατρό μου και τώρα είναι τραγικά αργά για οτιδήποτε.

Τρολάρετε κάνετε ό,τι θέλετε, αλλά πλιζ Λάκη απάντα κι ας με μισείς. Ή ας τον φωνάξει κάποιος.

/Μπαζάκι σε απόγνωση.

Thanks anyway

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ok, it's really embarrassing αυτό που κάνω τώρα, αλλά είναι η τελευταία μου λύση (που μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον, ώστε να μπορέσω να κοιμηθώ.
Σα "νέο" μέλος δεν έχω δυνατότητα να ανοίξω νέο θέμα, αλλά δεν έχω και σκοπό να παραμείνω (για το καλό το δικό μου αλλά και το δικό σας!)

Είμαι η παλιά παλιάα Velvy. Χρόνια και ζαμάνια, ναι, γεια!

Δεν ήξερα σε ποια ενότητα να γράψω, γι'αυτό κατέφυγα στο παλιό καλό τσατ-θρεντ.
Δεν ξέρω αν γράφει ακόμα ο παλιός Λάκης εβδομήντα-κάτι αλλά δεν έψαξα και πολύ, ένας οδοντίατρος.

Εκτός αν ξέρει και κάποιος άλλος, έγκυρα πάντως.

Στην ενδοτραχειακή γενική αναισθησία, αν έχεις βάλει στα άνω μπροστινά δόντια ρητίνη, υπάρχει κίνδυνος κατά την intubation (συγγνώμη αλλά αλήθεια δεν μου έρχεται η ελληνική λέξη) να σπάσει/ραγίσει η ρητίνη; Δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, είναι υγιή, δεν έχω crowns, bridges, veneers, implants (αυτά αναφέρονται κυρίως) ή κάποιο χαλαρό δόντι.
Όσα pdf βρήκα όλα λένε ότι ζημιά  γίνεται περίπου 1 στις 4500 περιπτώσεις αλλά έχω πεθάνει από το άγχος και τόσο καιρό που το ήξερα, δεν ρώτησα τον οδοντίατρό μου και τώρα είναι τραγικά αργά για οτιδήποτε.

Τρολάρετε κάνετε ό,τι θέλετε, αλλά πλιζ Λάκη απάντα κι ας με μισείς. Ή ας τον φωνάξει κάποιος.

/Μπαζάκι σε απόγνωση.

Thanks anyway

ΓΤΠΚ

(Για Τον Πούτσο Καβάλα)

:jerking:

Τί αγγλικούρες είναι αυτές;

Θα σου το ξηγήσω γω το όνειρο που εκεί στα ξένα όλα είναι ακριβά ε,

και πας να τη βγάλεις δω μέσα στο τζαμπαντάν;

Να κλείσεις ραντεβού με τον γιατρό ρε Τρολλ.

Winry*

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Τα αγγλικά είναι γιατί δεν βρήκα καμία πληροφορία αναλυτική στα ελληνικά, μόνο σε οδηγίες του nhs προς αναισθησιολόγους και πτυχιακές. Και τα veneers δεν ήξερα καν τι είναι, σε βίντεο τα είδα αλλά δεν ξέρω πώς λέγονται.
Ο οδοντίατρός μου είναι στην Ελλάδα κι αμέλησα τόσο καιρό να τον ρωτήσω.
Δε θα πληρώσω κάτι αν αυτό σε ανησυχούσε.
Τέσπα, κοντός ψαλμός.
Δεν βλέπω ν'απαντάει κανείς,  ξελογγάρω. bb

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τα αγγλικά είναι γιατί δεν βρήκα καμία πληροφορία αναλυτική στα ελληνικά, μόνο σε οδηγίες του nhs προς αναισθησιολόγους και πτυχιακές. Και τα veneers δεν ήξερα καν τι είναι, σε βίντεο τα είδα αλλά δεν ξέρω πώς λέγονται.
Ο οδοντίατρός μου είναι στην Ελλάδα κι αμέλησα τόσο καιρό να τον ρωτήσω.
Δε θα πληρώσω κάτι αν αυτό σε ανησυχούσε.
Τέσπα, κοντός ψαλμός.
Δεν βλέπω ν'απαντάει κανείς,  ξελογγάρω. bb

Σιγά μην είσαι η Velvy...

Ακούς εκεί;

Κάτσε να φωνάξω τον Ιάκωβο να σε αναλάβει!

Ιάκωβε!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.033
Πόντοι
5.006
ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.033
Πόντοι
5.006
ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
οχι μαυρους   για να μην εχω θεμα με τα κοριτσια και με τους πελατες μου θα ειχα καθαρο το χωρο και θα εδινε στη υπηρεσια εντολη να συμπεριφερεται σωστα στους πελατες και θα ειχα κοπελες για ολα τα γουστα    και πετσετες θια ειχανε τα σπιτια μου για να κανουν μπανιο οι πελατες 

Γιωργο ξερουν οι κοπελες οτι οι αφρικανοι ερχονται απο χωρες με επιδημια HIV;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom