Επισκέπτης
ευχομαι να πεθανεις
ευχομαι να πεθανεις
Τι τρελοι κυκλοφορουν
Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας
ok, it's really embarrassing αυτό που κάνω τώρα, αλλά είναι η τελευταία μου λύση (που μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον, ώστε να μπορέσω να κοιμηθώ.
Σα "νέο" μέλος δεν έχω δυνατότητα να ανοίξω νέο θέμα, αλλά δεν έχω και σκοπό να παραμείνω (για το καλό το δικό μου αλλά και το δικό σας!)
Είμαι η παλιά παλιάα Velvy. Χρόνια και ζαμάνια, ναι, γεια!
Δεν ήξερα σε ποια ενότητα να γράψω, γι'αυτό κατέφυγα στο παλιό καλό τσατ-θρεντ.
Δεν ξέρω αν γράφει ακόμα ο παλιός Λάκης εβδομήντα-κάτι αλλά δεν έψαξα και πολύ, ένας οδοντίατρος.
Εκτός αν ξέρει και κάποιος άλλος, έγκυρα πάντως.
Στην ενδοτραχειακή γενική αναισθησία, αν έχεις βάλει στα άνω μπροστινά δόντια ρητίνη, υπάρχει κίνδυνος κατά την intubation (συγγνώμη αλλά αλήθεια δεν μου έρχεται η ελληνική λέξη) να σπάσει/ραγίσει η ρητίνη; Δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, είναι υγιή, δεν έχω crowns, bridges, veneers, implants (αυτά αναφέρονται κυρίως) ή κάποιο χαλαρό δόντι.
Όσα pdf βρήκα όλα λένε ότι ζημιά γίνεται περίπου 1 στις 4500 περιπτώσεις αλλά έχω πεθάνει από το άγχος και τόσο καιρό που το ήξερα, δεν ρώτησα τον οδοντίατρό μου και τώρα είναι τραγικά αργά για οτιδήποτε.
Τρολάρετε κάνετε ό,τι θέλετε, αλλά πλιζ Λάκη απάντα κι ας με μισείς. Ή ας τον φωνάξει κάποιος.
/Μπαζάκι σε απόγνωση.
Thanks anyway
Τα αγγλικά είναι γιατί δεν βρήκα καμία πληροφορία αναλυτική στα ελληνικά, μόνο σε οδηγίες του nhs προς αναισθησιολόγους και πτυχιακές. Και τα veneers δεν ήξερα καν τι είναι, σε βίντεο τα είδα αλλά δεν ξέρω πώς λέγονται.
Ο οδοντίατρός μου είναι στην Ελλάδα κι αμέλησα τόσο καιρό να τον ρωτήσω.
Δε θα πληρώσω κάτι αν αυτό σε ανησυχούσε.
Τέσπα, κοντός ψαλμός.
Δεν βλέπω ν'απαντάει κανείς, ξελογγάρω. bb
οχι μαυρους για να μην εχω θεμα με τα κοριτσια και με τους πελατες μου θα ειχα καθαρο το χωρο και θα εδινε στη υπηρεσια εντολη να συμπεριφερεται σωστα στους πελατες και θα ειχα κοπελες για ολα τα γουστα και πετσετες θια ειχανε τα σπιτια μου για να κανουν μπανιο οι πελατες
ελα μαν.ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
που σαι ρε τυπε?σε φωναζω τοση ωρα..εφαγα την γη να σε αναζηταω... :Sελα μαν.
εκοβα ξυλα ρε μανπου σαι ρε τυπε?σε φωναζω τοση ωρα..εφαγα την γη να σε αναζηταω... :S
τι εκανες σημερα από το πρωι?εκοβα ξυλα ρε μαν
βρεχει εδω κ το βραδι θα το τσουξω το μαναλι.
το πρωι ημουν στη δουλειατι εκανες σημερα από το πρωι?
κανα καλο μουνετο ειδες σημερα?το πρωι ημουν στη δουλεια