Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα το νήμα μας δίνει εξετάσεις ομόνοιας και αλληλεγγύης.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό στους τρίτους / εισβολείς ότι εμείς εδώ είμαστε μία παρέα και πολλοί γνωριζόμαστε ήδη ή θα γνωριστούμε στην πραγματική ζωή. Είμαστε φίλοι και είμαστε όλοι μαζί σαν μία γροθιά.
Οτιδήποτε άλλο μας αφήνει αδιάφορους και δεν μας αγγίζει. Ίσως προς στιγμήν να μας εκνευρίζει αλλά στην πορεία το συνθλίβουμε και το αφήνουμε πίσω μας.
Είμαστε πάντα δίπλα σ΄ αυτόν που κάθε φορά είναι το θύμα μίας εξωτερικής επίθεσης. Ο κάθε ένας βέβαια με τον τρόπο του.
Γι΄ αυτό ένα είναι σίγουρο. Και έχει αποδειχθεί ακόμη και στις περιόδους που υπήρξαν εντάσεις ανάμεσά μας και θα αποδειχθεί και στις επόμενες εσωτερικές εντάσεις μας. Έχουμε τον τρόπο μας και τις ξεπερνάμε [ εύκολα ή δύσκολα ] και ξανά γινόμαστε μία γροθιά.
Ο κ. tomahok είναι φίλος μου και νιώθω χαρά και τιμή γι΄ αυτό. Γνωρίζω ότι μπορεί μόνος του να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τους γύρω του αποτελεσματικά. Γνωρίζω επίσης ότι ο κ. tomahok δεν ενοχλείται εύκολα. Αν όμως ενοχληθεί, τότε ο θύτης θα το καταλάβει άμεσα αυτό.
Είμαι δίπλα του όπως είμαι δίπλα και σε όλους τους φίλους μου.  :hi:
:tooth:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
:orchestra:
σου ειπα γιατι.

Του ντοπα ηταν ευστοχο

Το ποιο ευστοχο το ειχε γραψει ενας τυπος, δε θυμαμαι νικ, οταν ειχα βαλει φωτογραφια σου: "φιλε τι διατροφη κανεις, ενδοφλεβιο λιπος;" :2funny:

Συγκρινε με τον ντιμιτς που με το που ξαναμπηκε αρχισε να σε λεει μπουλη και χοντρο. Μηδεν χιουμορ, μηδεν φαντασια. Μονοχνωτια, κατινια, χοντροκοπια. Γνησιος επαρχιωτης.

Επισκέπτης
Το ποιο ευστοχο το ειχε γραψει ενας τυπος, δε θυμαμαι νικ, οταν ειχα βαλει φωτογραφια σου: "φιλε τι διατροφη κανεις, ενδοφλεβιο λιπος;" :2funny:

Συγκρινε με τον ντιμιτς που με το που ξαναμπηκε αρχισε να σε λεει μπουλη και χοντρο. Μηδεν χιουμορ, μηδεν φαντασια. Μονοχνωτια, κατινια, χοντροκοπια. Γνησιος επαρχιωτης.
σιγα τη μλκια

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286

εγω του το ειχα πει. την ειχα ξεφτιλισει την τραβελοκαριολα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ντοπα αν εισαι Ελλαδα πως λενε το καινουριο μεγαλο εστιατοριο που ανοιξε στο Γκαζι;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
δουκα, κολωνακιωτη μου εσυ, που προφανως τραβας μεγαλο ζορι με την Ελληνικη επαρχια κ κατ΄επεκταση περιφερεια,παρε ενα δωρακι απο δικο σου ποστ, ετσι να βλεπουν τα παιδια που μας διαβαζουν...

Καλοσορισες Δεσποινα! Οταν δουλευεις σπιτι ποσα χρεωνεις την ωρα;

στο αφιερωνω εγω που δεν εχω χιουμορ.  :tooth:
btw το καλως-ορισες γραφεται με ω...νυχτερινο δεν το τελειωσες.?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
δουκα, κολωνακιωτη μου εσυ, που προφανως τραβας μεγαλο ζορι με την Ελληνικη επαρχια κ κατ΄επεκταση περιφερεια,παρε ενα δωρακι απο δικο σου ποστ, ετσι να βλεπουν τα παιδια που μας διαβαζουν...

στο αφιερωνω εγω που δεν εχω χιουμορ.  :tooth:
btw το καλως-ορισες γραφεται με ω...νυχτερινο δεν το τελειωσες.?

Στις κοπριες σου τυρογαλο!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Στις κοπριες σου τυρογαλο!
πηγες τελικα Δεσπω?ρουφηξες το καυλι της...γτ σε προηγουμενο ποστ μας ειπες οτι την εχεις κ μεγαλυτερη συγκριτικα μ αυτης...αρα οχι μονο το ειδες ,αλλα κ θα το γευτηκες...ατιμουλικο.Αντε σε αφηνω τωρα.ξανα ελα αργοτερα με την οπισθεν.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
"Ελληνικη επαρχια κ κατ΄επεκταση περιφερεια"

:2funny: :tooth: :2funny: :tooth: :2funny: :tooth:

Τι λεει ο βλαχος απ το σβουνοχωρι!

Duke Nukem