stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Μόνο ο θέσσαλος μπένει...στην ακρη τους εχω.....εχουν μηνα και να μπουν...
Μόνο ο θέσσαλος μπένει...στην ακρη τους εχω.....εχουν μηνα και να μπουν...
που τον ειδες;Μόνο ο θέσσαλος μπένει...
Μας εχετε ζαλις τα αρχιδ...
Ρε τυπε το θέμα δεν ειναι αυτο, το θέμα εινα οτι δεν ειναι προσγειωμένες.στα αλλα θρεντ να δεις με τις ελλεηνιδες επωνυμες
Ρε τυπε το θέμα δεν ειναι αυτο, το θέμα εινα οτι δεν ειναι προσγειωμένες.
Βγένει η καθε μια εδω και βγάζει ταινια πορνο...
Το θέμα ειναι οτι οσες ειναι καλες σε πακέτο( εμφάνιση,συμπεριφορα,νοοτροπία,κλπ) ειναι πιάσμενες η ειναι ελάχιστες στην κυριολεξία.τελικα οι νομοι ειναι νομοι
"δεν πρεπει να ασχολεισαι με ελλεηνιδες"
Εγω σε 4 το εχω πει και με 2 απο αυτες κατελιξα σε στριπ ετσι για να τους φυγει η περιεργια.. ;) ;)Το θέμα ειναι οτι οσες ειναι καλες σε πακέτο( εμφάνιση,συμπεριφορα,νοοτροπία,κλπ) ειναι πιάσμενες η ειναι ελάχιστες στην κυριολεξία.
Τεσπα τα χουμε αναλύσει αυτα , το θέμα ειναι να μην πεις σε καμια οτι πας με πουτάνες....
Ο γλ εχει αλλα δεν το παρακάνει σε συνωμιλία...μιας και μιλάτε για κλώνους.... πόσο καμένος μπορεί να είναι κάποιος έτσι ώστε φτιάχνει 1,2,3 κλπ λογαριασμούς και φτάνει σε σημείο να συνομιλούν μεταξύ τους οι κλωνοι και να τσακώνονται;;;;
μαρτυρα τι ξερεις.....μιας και μιλάτε για κλώνους.... πόσο καμένος μπορεί να είναι κάποιος έτσι ώστε φτιάχνει 1,2,3 κλπ λογαριασμούς και φτάνει σε σημείο να συνομιλούν μεταξύ τους οι κλωνοι και να τσακώνονται;;;;
Το θέμα ειναι οτι οσες ειναι καλες σε πακέτο( εμφάνιση,συμπεριφορα,νοοτροπία,κλπ) ειναι πιάσμενες η ειναι ελάχιστες στην κυριολεξία.
Τεσπα τα χουμε αναλύσει αυτα , το θέμα ειναι να μην πεις σε καμια οτι πας με πουτάνες....
τσαι πορτοκαλι....:tsai:
τσαι βουgnισοτσαι πορτοκαλι....