Επισκέπτης
παιζεις στρωτη μπαλιτσα.παπουτσια φοραω παντα καλα οταν βγαινω εξω μονσ στις τσαρκες φοραω αθλητικα μαρκα
παιζεις στρωτη μπαλιτσα.παπουτσια φοραω παντα καλα οταν βγαινω εξω μονσ στις τσαρκες φοραω αθλητικα μαρκα
κυριε γασπαρη γιατι δεν απαντησατε στην ερωτηση μου?παπουτσια φοραω παντα καλα οταν βγαινω εξω μονσ στις τσαρκες φοραω αθλητικα μαρκα
ενδιαφερον....εμφανισιακα πως εισαι?
ξερουν μπανιο τα ζωντοβολα ή με μπρατσακια κανουν;φιλε εχω παει για μπανιο με τις μισες κοπελες της φιλιππιδου
χα,χαξερουν μπανιο τα ζωντοβολα ή με μπρατσακια κανουν;
αδυνατος εισαιφιλε εχω υψος 1.88 και 85 κιλα
τυπε φαινεσαι να μετρας....τι κουσουρι εχεις και καταφευγεις στις ποτανες?φιλε εχω υψος 1.88 και 85 κιλα
αμα ηρθαν απ την αλβανια κολυμπωντας πως να μην ξερουν...η κοπελες ξερουν μπανιο με 3 τρεις που πηγα και μια αλλη πρωην εργαζομενη απο φιλιππιδου ξανθια κορασιδα ωραια ξερουν να κολυμπανε
μερα παρα μερα αλλα τα ριχνεις τρια τριαειμαι γκομενιαρης και θελω να γαμαω μερα παρα μερα
τι ειναι αυτο μπραδερινι?Η κατάθεση ψυχής του κ. raopau!
Σε τι αναφερεται ο ψυχακιας ραο;
option στην ψηφοφορια στο νημα του ψυχακιατι ειναι αυτο μπραδερινι?
ασ τους αυτους...ζηλευουν και με κακολογουν...εδω ειναι η θεση μου, με τα φιλαρακια μου...option στην ψηφοφορια στο νημα του ψυχακια
νταξει μπρει, μια σκεψη εκανα....ερωτηση βασικαμε ξενερωσες ασχημα.
Σε ειχα για μυστη.
Αν δε θες βαθυ ξυρισμα- κρεμα στη μαπα, πινελο, ζιλετ μπλου 3 οχι κοντρα. Σε 4 λεπτα εισαι ετοιμος.
αλλος πικερ μας βρηκεειμαι γκομενιαρης και θελω να γαμαω μερα παρα μερα