st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 366
196 μελατοςποσα κιλα κανεις παγκο
196 μελατοςποσα κιλα κανεις παγκο
το χαμστερ κ αυτο Αμερικανο ειναι?δεν θελώ αμερικανικο κανω εμπαργκο οπως οι ρωσοι
ναι μου φαινεται τα περισσοτερα απ τα γνωστα ειναι αμερικανικα...το χαμστερ κ αυτο Αμερικανο ειναι?
το γιου πορν κτλ?
ναι ειδα ανεβασε θεμα ο αντιναι μου φαινεται τα περισσοτερα απ τα γνωστα ειναι αμερικανικα...
το εσυ πορνο το απεκλεισαν οι ρωσοι...θελουν να τομπαιζουν μονο με ρωσικα
στο πικερο θρεντ?ο φωντας καλει τον πικερ να μπει να γραψει....του λειπει η τραμπουκα φαινεται
κροςτι εστι σουζι ζαμπετα κανα τραβελοειδες αραγε(ς)
το ψυλιαστηκα....η μυστικοπαθεια που διακαταχει τα περισσοτερα ειναι σημα κατατεθεν
δεν ξερω ,υποθετω κ γω...ειναι πιο αβγαλτο στα ποστ.ταιριαζει στην ψυχολογια του Κροςςτο ψυλιαστηκα....η μυστικοπαθεια που διακαταχει τα περισσοτερα ειναι σημα κατατεθεν
τι ακριβως θελεις να δεις δικε μου?δωσε περισσοτερες πληροφοριες...θελεις γκανγκμπανγκ?ανωμαλιες?με νανους? με σκυλια, γατια???πειτε κανα καλο τσοντοσαιτ.....
το θελω για μετα, να δω κατι
tetoia ora?evala plynthrio k perimeno
στο ποσο στα βαλες?evala plynthrio k perimeno
ναι, χωρις να ξερεις κατι, σε παραπεμπει σε αυτο που λες...δεν ξερω ,υποθετω κ γω...ειναι πιο αβγαλτο στα ποστ.ταιριαζει στην ψυχολογια του Κροςς
του σκληρου κροσσ.
τι περιμενες αγοριναevala plynthrio k perimeno
ενα μνμ εχει ολο κ ολο στο ξυριζοθρεντναι, χωρις να ξερεις κατι, σε παραπεμπει σε αυτο που λες...
βεβαια το σουζι ζαμπετα, ειναι και λγο κλωναρο_νικ εδω που τα λεμε