dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Δουκα γιατι δεν απαντησες για τοβ εγκεφαλο;
pistevo εγω σου τσιγλισα το μυαλο να ξεκινησεις παλι γυμναστικη που σου ειπα χτες οτι εχεις γινει μπαζο
Δεν αντεχω αλλο να πληρωνω τετοια βουρλα για να τους τον ακουμπησω λιγο
το ιδιο λενε και αυτοι που πληρωνουν εσενα για να στον ακουμπησουνΔεν αντεχω αλλο να πληρωνω τετοια βουρλα για να τους τον ακουμπησω λιγο
φιλε, εγω ντελιβεράς είμαι δε ξέρο απο ανονυμίες και ίντερνετ. Αυτο που ξερω ειναι οτι εγω για να βγάλω τα 50 που θα παω να ακουμπισω πρεπει να δουλευο 8 ωρες + τα μπουρμπουαρ! Και αυτο που ξερω έιναι οτι αμα εγώ έχω πρόβήμα ή δεν είμαι καλός το αφεντικό με διώχνει και το χανω το μεροκάματο! Εδώ ρε σύ μια μουλεγε οταν μπηκα οτι εχει χτυτπήσει στη προπόνιση και δε μπορει απο πάνω και δε μπορεί στα τεσερα και τετοια. Γιατι δε μου το λες πριν μπό? γιατί δε πας στο νοσοκομείο αφού έχεις πρόβλημα? εγώ το 50 ρικο μουγινε ο κολος να για να το βγάλω, εσύ τι μου το πέρνεις έτσι? και πιράζει που το λέο και μου στέλνουνε και μηνημα τι πρόβλημα έχω? ωραία όπως ήρθα φεύγω και να με συμπαθάτε που σας την έσπασα
Εχω πορωθει με μονοζυγακι
Ειχε και τη ροδα που γυμναζεις κορμο, παιζει να την παρω κι αυτη
Ουα ουα
αχοαχαοαοοοαχα0α0α00χ0α0χ0απαρε κ καμια πρωτεινουλα
να χασω κιλα θελωγτ δεν πας τζυμ εκει
να χασω κιλα θελω
Με το τζυμ κραταει το σωμα μου και αρχιζω να διογκωνομαι.
Να διευκρινισω, οτι δε με ενδιαφερει να ακουσω καμια αντιθετη αποψη.
κανενας ανθρωπος να σε παει σε κανεναν ειδικο δεν υπαρχει;καταλαβα μεχρι τα χριστουγεννα θα εισαι 250 lbs
κανενας ανθρωπος να σε παει σε κανεναν ειδικο δεν υπαρχει;
Θελω να το παρει ο αλιστερ αποψε