st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 366
ναι μπρε...το χουμε ξαναπει....φοραει γυαλια?
στη κοψια φερνει στο αβαταρ σου...με μερικη καραφλιτσα
ναι μπρε...το χουμε ξαναπει....φοραει γυαλια?
καραφλομαλλιας?ναι μπρε...το χουμε ξαναπει....
στη κοψια φερνει στο αβαταρ σου...με μερικη καραφλιτσα
ναι, η μονη του διεξοδοςmakrya apo kainoyrgio emporo k apo palia poytana.
λεει η παροιμια
καφενειο παει ακομη?
και ακουει μονο μεταλκαραφλομαλλιας?
πρεπει να ναι κ πολυ ατομο...καλτ μορφη.![]()
και ακουει μονο μεταλ
εντωμεταξυ στις εως τωρα 2 τσαρκες, εχω ριξει τρελο γελιο....μπαινει στα τσαρδια, και σκανε και κολλανε πανω του οι τανες σαν τις μελλισες στο μελι, του τριβονται, τον χαϊδευουν, τον χουφτωνουν, κι αυτος κοιταει το ταβανι, τα καδρα, οτι να ναι εκτος απ κει που πρεπει....
που κοιτας ρε μαλακα του κανω, εδω ειναι το κοριτσι μας...μην γινεσαι ασεβης (γελωντας παντα)....και κατι τετοια....
εντωμεταξυ στις εως τωρα 2 τσαρκες, εχω ριξει τρελο γελιο....μπαινει στα τσαρδια, και σκανε και κολλανε πανω του οι τανες σαν τις μελλισες στο μελι, του τριβονται, τον χαϊδευουν, τον χουφτωνουν, κι αυτος κοιταει το ταβανι, τα καδρα, οτι να ναι εκτος απ κει που πρεπει....
που κοιτας ρε μαλακα του κανω, εδω ειναι το κοριτσι μας...μην γινεσαι ασεβης (γελωντας παντα)....και κατι τετοια....
κι εγω ευγενικος ειμαι αγορινακ εγω ετσι μιλαω ειμαι ευγενικος
κι εγω ευγενικος ειμαι αγορινα
αυτος ειναι υπερ του δεοντος ντροπαλος.....δειχνει οτι δεν το χει με τις γυναικες...κι αυτη ειναι κι η πραγματικοτητα....δεν ειχε ποτε σχεση...πιθανον να μην εχει γαμησει εκτος απο τανα....(δεν τον εχω ρωτησει, δεν θελω να τον φερω σε δυσκολη θεση)
θεωρω οτι κατα την αποκτηση εμπειριων με το αλλο φυλο εξοικειωνεσαι κιολας και νιωθεις και πιο ανετα στη συνανστροφη μαζι του...οποτε υποχωρουν κι οι ντροπες, αναστολες κλπδεν πειραζει απλα ετσι ειναι η φυση
αμα νιωθει καλα μεσα του αστον
θεωρω οτι κατα την αποκτηση εμπειριων με το αλλο φυλο εξοικειωνεσαι κιολας και νιωθεις και πιο ανετα στη συνανστροφη μαζι του...οποτε υποχωρουν κι οι ντροπες, αναστολες κλπ
εννοειται οτι δεν τον πιεζω στα σοβαρα....κι οταν κανω χαβαλε το καταλαβαινει κι δεν παρεξηγειται....δεν τρωει κολληματα-στραβωματα κι δεν εχει καθολου επιθετικοτητα
θεωρω οτι κατα την αποκτηση εμπειριων με το αλλο φυλο εξοικειωνεσαι κιολας και νιωθεις και πιο ανετα στη συνανστροφη μαζι του...οποτε υποχωρουν κι οι ντροπες, αναστολες κλπ
εννοειται οτι δεν τον πιεζω στα σοβαρα....κι οταν κανω χαβαλε το καταλαβαινει κι δεν παρεξηγειται....δεν τρωει κολληματα-στραβωματα κι δεν εχει καθολου επιθετικοτητα
ναι αυτος δε δειχνει να ειναι επικινδυνος.... τουλαχιστον δεν εχει βιαιες συμπεριφορες......ara δεν ειναι σαν εμενα
εγω εχω κανει μανιακα επισοδειο με επιθετικη συμπεριφορα κ εχω σκεφτει να κανω κακο σε γυναικες
ναι αυτος δε δειχνει να ειναι επικινδυνος.... τουλαχιστον δεν εχει βιαιες συμπεριφορες......
βεβαια τ ατομα με ψυχολογικα, ψυχωσεις κτλ, ειναι λιγο απροβλεπτα...οποτε κραταω μικρο καλαθι
αντιθετα εσενα σε θρεφει το μισος, ο οφθονος και η βια....το συνειδητο σου τροφοδοτει μ αυτα τα σκατα το ασυνειδητο σου και τουμπαλιν
καλυτερα μη μπλεξεις με το νωντεϊκοΤύπε σκύλος είναι ,δε παρακολούθησα ολόκληρη τη συζήτηση!!
skoypidi?καπως ετσι σου ειχα πει που ειχα δει μια μουναρα ελληνιδα να μπαινει σε χχχ χοτελ με εναν τυπο με παπακι κ φορμα μηχανικου μεσα στην λιγδα
ξερεις πως ενιωσα
skoypidi?
pareisaktos?
misos?