Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
εντωμεταξυ στις εως τωρα 2 τσαρκες, εχω ριξει τρελο γελιο....μπαινει στα τσαρδια, και σκανε και κολλανε πανω του οι τανες σαν τις μελλισες στο μελι, του τριβονται, τον χαϊδευουν, τον χουφτωνουν, κι αυτος κοιταει το ταβανι, τα καδρα, οτι να ναι εκτος απ κει που πρεπει....
που κοιτας ρε μαλακα του κανω, εδω ειναι το κοριτσι μας...μην γινεσαι ασεβης (γελωντας παντα)....και κατι τετοια....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
εντωμεταξυ στις εως τωρα 2 τσαρκες, εχω ριξει τρελο γελιο....μπαινει στα τσαρδια, και σκανε και κολλανε πανω του οι τανες σαν τις μελλισες στο μελι, του τριβονται, τον χαϊδευουν, τον χουφτωνουν, κι αυτος κοιταει το ταβανι, τα καδρα, οτι να ναι εκτος απ κει που πρεπει....
που κοιτας ρε μαλακα του κανω, εδω ειναι το κοριτσι μας...μην γινεσαι ασεβης (γελωντας παντα)....και κατι τετοια....
:rockon:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

κ εγω ετσι μιλαω ειμαι ευγενικος

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
κ εγω ετσι μιλαω ειμαι ευγενικος
κι εγω ευγενικος ειμαι αγορινα

αυτος ειναι υπερ του δεοντος ντροπαλος.....δειχνει οτι δεν το χει με τις γυναικες...κι αυτη ειναι κι η πραγματικοτητα....δεν ειχε ποτε σχεση...πιθανον να μην εχει γαμησει εκτος απο τανα....(δεν τον εχω ρωτησει, δεν θελω να τον φερω σε δυσκολη θεση)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
κι εγω ευγενικος ειμαι αγορινα

αυτος ειναι υπερ του δεοντος ντροπαλος.....δειχνει οτι δεν το χει με τις γυναικες...κι αυτη ειναι κι η πραγματικοτητα....δεν ειχε ποτε σχεση...πιθανον να μην εχει γαμησει εκτος απο τανα....(δεν τον εχω ρωτησει, δεν θελω να τον φερω σε δυσκολη θεση)

δεν πειραζει απλα ετσι ειναι η φυση

αμα νιωθει καλα μεσα του αστον

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
δεν πειραζει απλα ετσι ειναι η φυση

αμα νιωθει καλα μεσα του αστον
θεωρω οτι κατα την αποκτηση εμπειριων με το αλλο φυλο εξοικειωνεσαι κιολας και νιωθεις και πιο ανετα στη συνανστροφη μαζι του...οποτε υποχωρουν κι οι ντροπες, αναστολες κλπ

εννοειται οτι δεν τον πιεζω στα σοβαρα....κι οταν κανω χαβαλε το καταλαβαινει κι δεν παρεξηγειται....δεν τρωει κολληματα-στραβωματα κι δεν εχει καθολου επιθετικοτητα

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
θεωρω οτι κατα την αποκτηση εμπειριων με το αλλο φυλο εξοικειωνεσαι κιολας και νιωθεις και πιο ανετα στη συνανστροφη μαζι του...οποτε υποχωρουν κι οι ντροπες, αναστολες κλπ

εννοειται οτι δεν τον πιεζω στα σοβαρα....κι οταν κανω χαβαλε το καταλαβαινει κι δεν παρεξηγειται....δεν τρωει κολληματα-στραβωματα κι δεν εχει καθολου επιθετικοτητα

ara δεν ειναι σαν εμενα

εγω εχω κανει μανιακα επισοδειο με επιθετικη συμπεριφορα κ εχω σκεφτει να κανω κακο σε γυναικες

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

Τύπε σκύλος είναι ,δε παρακολούθησα ολόκληρη τη συζήτηση!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
ara δεν ειναι σαν εμενα

εγω εχω κανει μανιακα επισοδειο με επιθετικη συμπεριφορα κ εχω σκεφτει να κανω κακο σε γυναικες
ναι αυτος δε δειχνει να  ειναι επικινδυνος.... τουλαχιστον δεν εχει βιαιες συμπεριφορες......
βεβαια τ ατομα με ψυχολογικα, ψυχωσεις κτλ, ειναι λιγο απροβλεπτα...οποτε κραταω μικρο καλαθι

αντιθετα εσενα σε θρεφει το μισος, ο οφθονος και η βια....το συνειδητο σου  τροφοδοτει μ αυτα τα σκατα το ασυνειδητο σου και τουμπαλιν

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ναι αυτος δε δειχνει να  ειναι επικινδυνος.... τουλαχιστον δεν εχει βιαιες συμπεριφορες......
βεβαια τ ατομα με ψυχολογικα, ψυχωσεις κτλ, ειναι λιγο απροβλεπτα...οποτε κραταω μικρο καλαθι

αντιθετα εσενα σε θρεφει το μισος, ο οφθονος και η βια....το συνειδητο σου  τροφοδοτει μ αυτα τα σκατα το ασυνειδητο σου και τουμπαλιν

καπως ετσι σου ειχα πει που ειχα δει μια μουναρα ελληνιδα να μπαινει σε χχχ χοτελ με εναν τυπο με παπακι κ φορμα μηχανικου μεσα στην λιγδα

ξερεις πως ενιωσα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
καπως ετσι σου ειχα πει που ειχα δει μια μουναρα ελληνιδα να μπαινει σε χχχ χοτελ με εναν τυπο με παπακι κ φορμα μηχανικου μεσα στην λιγδα

ξερεις πως ενιωσα
skoypidi?

pareisaktos?

misos?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom