raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.089
- Πόντοι
- 5.006
Εγω πατατες τηγανιτες με αυγα ματια και γκοργκοντζολα αλλα πειναω
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
ψαρι χοιρινο ή μοσχαρισιο;ψαρι με ρυζι αναμεικτο (αρακα-καροτο)![]()
τι ψαρι?ψαρι με ρυζι αναμεικτο (αρακα-καροτο)![]()
εσεις πως το λετε; κασερι;
ειχε μεινει ρε κεκροπα και απ το να ανοιγω καινουργια φετα ειπα να το μασαμπουκωσω
εκεινο το μπλε που βρωμοκοπαει σαν περιοδο δεν εννοεις"? :Sεσεις πως το λετε; κασερι;![]()
ακριβο ειναι..ξιφια φιλετο κατεψυγμενο.χωρις κοκκαλο,μονο φλυδα γυρω-γυρω.11 ευρω το κιλο
ε καλα δε το τρωω καθε μερα ρε μανακριβο ειναι..
δεν ξερεις τι ειναι το γκοργκοντζολα ρε αλβανε;εκεινο το μπλε που βρωμοκοπαει σαν περιοδο δεν εννοεις"? :S
ε τι κασερι μου λες ρε πιθηκα τοτε?τυρι λεγετεδεν ξερεις τι ειναι το γκοργκοντζολα ρε αλβανε;
τυρι δεν ειναι η φετα;ε τι κασερι μου λες ρε πιθηκα τοτε?τυρι λεγετε
μηπως εχεις λεφτα και μας το κρυβεις?ε καλα δε το τρωω καθε μερα ρε μαν
φτωχαδακι ειμαι κ γω.
ο,τι ειναι ασπρο ειναι τυρι...ο,τι ειναι κιτρινο ειναι κασερι...τυρι δεν ειναι η φετα;![]()
τωρα το πιασαο,τι ειναι ασπρο ειναι τυρι...ο,τι ειναι κιτρινο ειναι κασερι...
μαθε μπαλιτσα παιχτη μου![]()
οχι ρε μανμηπως εχεις λεφτα και μας το κρυβεις?![]()
εχεις σκεφτει τι θα θελες να γραφει στο μνημα σου οταν πεθανεις?οχι ρε μαν
αμα ειχα λεφτα στο μελι θα την εβγαζα...
θα μουν μπαρακια αγκαλια με γκομενετο να πινω κανα μοχιτο