Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Βραζω απο μισος!
Εμενα η ειρηνη η γκιλφ απο τροφωνιου μου λεγε οτι δεν ξερω να γαμαω και οτι θα πηγαινω με γυναικες και θα λενε "καλα , τι ειναι αυτος;"
Παιδια δεν ξαναπατησα απο τοτε
Ντοπα πες μας "κι εσυ" για ασχημες συνπεριφορες απο πουτανες που σου αφησαν ψυχικα τραυματα.
kala που το καταλαβες μαλακισμενο
καμμενα χαρτια ειμαστε κ εγω κ εσυ!
ετσι γεννηθηκαμε ετσι μεγαλωσαμε
στα 20 οταν ειχε τα ρεβεγιον ολοι ψαχνανε μπουζουκια κ σε ποια παρεα θα κολλησουν κ τι ρουχα θα βαλουν κ εγω κοιταζα τα εορταστικα προγραμματα στην τηλεοραση μηπως βαλει καμια καλη ταινια η απαραδεκτους ελλαδος παιδια κλπ
ναι ειναι ωραιονωντα γαμαει το θρεντ με το μαμ-κοκο και νανι ρε μποι
Η πρωτη πουτανα που πηγα στα 15 μου μιλαγε πολυ ασχημα και προσβλητικα
Δεν ειχα κανενα αγχος, δεν ενιωθα κανενος εισους συγκινηση, οταν μπηκε ημουν με το μποξερακι επιτηδες και μου ειπε να το βγαλω...της ζητησα να μου το βγαλει αυτη(επειδη με καυλωνε η ιδεα) και μου απαντησε νευριασμενη"δεν το βγαζω εγω-αντε πρωτη φορα ειναι;"
Στο σεξ φολα και οταν της ειπα για τριτη τεταρτη φορα να αλλαξουμε σταση μου φωναξε " δε θα κανω 200 στασεις"
Ημουν κανονικοτατα καυλωμενος,, στο τελος μου τον επαιξε για να χυσω γιατι δε μου ρχοταν
Μετα απο πολλα χρονια, κοιτωντας πισω την πρωτη φορα, συνειδητοποιησα την μη φυσιολογικοτητα της παντελους ελλειψης αγχους και του να μη μ επηρεασε καθολου η απορριπτικη της συμπεριφορα
Αλλη μια φορα που καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα, ηταν οταν ειχε βγει το 2girls1cup. Πανε 10-11 χρονια...και θυμαμαι τους παντες να λενε οτι τους ερχοταν να ξερασουν και οτι δεν αντεχαν να το δουν, ενω εγω το εβαλα και το παρακολουθησα σα να εβλεπα ενα ντοκιμαντερ για πευκα
κανεις τριπλες ρε μπαγασα γ αυτο σε παω.τον ντοπα πως τον βλεπεις?ναι ειναι ωραιο
Παλια ειχα ανοιξει μαμ κακα και σεξ, αλλα τωρα σοβαρεψα
Ο τζιελ ειχε απαντησει οτι του αρεσουν και τα 3 και μαλιστα με τη σειρα(χρονικα) σεξ φαι χεσιμο
γτ γελας τυπε?
εγω απ τα 20 μεχρι τα 32 εχω ζησει 10 ζωες.κανονικα.εμπειριες για 10 ανθρωπους.kala που το καταλαβες μαλακισμενο
καμμενα χαρτια ειμαστε κ εγω κ εσυ!
ετσι γεννηθηκαμε ετσι μεγαλωσαμε
στα 20 οταν ειχε τα ρεβεγιον ολοι ψαχνανε μπουζουκια κ σε ποια παρεα θα κολλησουν κ τι ρουχα θα βαλουν κ εγω κοιταζα τα εορταστικα προγραμματα στην τηλεοραση μηπως βαλει καμια καλη ταινια η απαραδεκτους ελλαδος παιδια κλπ
εγω απ τα 20 μεχρι τα 32 εχω ζησει 10 ζωες.κανονικα.εμπειριες για 10 ανθρωπους.
Πως στον πουτσο ταυτιζεται μαζι μου ενα ατομο κλεισμενο στο σπιτι του 10 χρονια, πραγματικα απορω υποθετω λογω αντιδιαμετρικης αντιθεσης
ελα μωρε και τι θες να γραψω...αν πηγατε μπαρακια ουα ουαρε βλακα νωντακο για ποιο λογο να εχεις αγχος ποια μη φυιολογικοτητα και μαλακιες κανονικα αντεδρασες
δεν κανω ντριπλες δεν καταλαβα οτι με ειρωνευτηκεςκανεις τριπλες ρε μπαγασα γ αυτο σε παω.τον ντοπα πως τον βλεπεις?
σ ενα χαι ειναι