Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
index.php

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Εκεί όλες Γελάνε…

Όταν θα βγείτε στην Pattaya για τσάρκα το πρώτο βράδυ θα τρίβεται τα μάτια σας στην κυριολεξία. Θα αισθανθείτε ότι βρίσκεστε στον παράδεισο του ΑΝΤΡΑ και έτσι ακριβώς είναι.

Μεταξύ γίδας και ταϋλανδέζας ... δεν είμαι σίγουρος ότι θα διάλεγα την ταϋλανδέζα ...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Λακη εσυ πως πιστευεις οτι πρεπει να φερομαστε σε γυναικες συγγενων, φιλων κλπ. Εγω προσπαθω με απαθεια.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δεν έχω προσεγμένη εμφάνιση κυρίως επειδή έχω ατσούμπαλο σώμα. Καθαρός είμαι. Δεν έχω ούτε ωραία δόντια ούτε τα χειρότερα, προς το λίγο κάτω από το μέτριο.Παπάρια. Απλά δεν είμαι άνεργος και βγάζω πάνω από 1000.Πρώην χοντρός με κρεμασμένη κοιλιά. Δύναμη; Ένα κοριτσάκι 15 χρονών είναι δυνατότερο από εμένα.Πολύ άνετος. Δεν μιλάω σε γυναίκες εύκολα επειδή φοβάμαι πως αν το κάνω θα γίνω ρεζίλι γιατί θα τραυλίζω, θα χαζογελάω κλπ.Γνωρίζω μόνο κάτι μαλακίες που δεν ενδιαφέρεται κανένας να μάθει.Δεν επιμένω ποτέ και δεν έχω όχι μόνο την εικόνα του νικητή αλλά ούτε καν αυτού που θέλει να προσπαθήσει. Είμαι 100% φυγόπονος.

Ουάου! Είμαι ο Ωμέγα μείλ.

drakos

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
Εχεις σκεφτει την περιπτωση ο ανθρωπος να ειναι ανικανος και να τον πιεζεις για κατι κοντρα στη φυση του;
Εννοιειται οτι το χω σκεφτει ΚΙ ΑΥΤΟ. Η σκεψη πρεπει να ναι παντα μπροστα απ τα πραγματα.

Δεν μ αρεσει επισης να πιεζω τις καταστασεις, ειδικα οταν δεν αφοροουν εμενα. Αν και γενικοτερα, κι αυτο αφορα κι εμενα, θεωρω οτι δεν πρεπει να πηγαινουμε κοντρα στη φυσικη ροη των πραγματων.

Τωρα πιο ειδικα, οσον αφορα τον φιλο, επειδη βλεπω οτι δεν εχει παρεες και ειναι μοναχικος -χωρις να δειχνει οτι το θελει κιολας- θεωρησα οτι λιγο σμπροξιμο δεν θα του κανει κακο. Και δικαιωθηκα, γιατι του αρεσε η ολη φαση και θελει να ξαναπαμε. Αυτο κραταω.

υγ. επι του αγωνα κι εγω την εχω πατησει...μπορει να μην μου χει τυχει να χω προβλημα στυσης, αλλα να μην καταφερω να σκοραρω, μου χει συμβει καμποσες φορες.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Τωρα πιο ειδικα, οσον αφορα τον φιλο, επειδη βλεπω οτι δεν εχει παρεες και ειναι μοναχικος -χωρις να δειχνει οτι το θελει κιολας- θεωρησα οτι λιγο σμπροξιμο δεν θα του κανει κακο. Και δικαιωθηκα, γιατι του αρεσε η ολη φαση και θελει να ξαναπαμε. Αυτο κραταω.

Δεν πιστευεις οτι οι ανθρωποι χωριζονται στους φυσιολογικους, που περνανε καλα, γαμανε εχουν γκομενες, ειναι ευτυχισμενοι, και τους ζαβους που ζουν στη μιζερια και τη δυστυχια; Και οτι οι δευτεροι πρεπει να μενουν εκει που ειναι;

Νομιζω οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι ετσι το βλεπουν. Ειναι ενοχλητικο ο ζαβος να προσπαθει να μπει στους φυσιολογικους. Δεν ανηκει...

Σαν ο χωριατης να γινει αριστοκρατης ή σαν ο περιπλανωμενος ζητιανος να κατσει σε τραπεζακι διπλα μας στην καφετερια.

Εγω δεν τους χλευαζω τους ζαβους, τους εσωκλειστους, αυτους που τα χουν μισοχαμενα, τις γεροντοκορες με τις γατες... Μαλιστα εναν με "ψυχικα προβληματα" που εχουμε στην πολυκατοικια τον υπερασπιστηκα οταν πηγαν να του φορτωσουν καποια ζημια που εγινε.

Ειμαι υπερ του να παιρνουν το επιδοματακι τους και να ζουν ησυχοι και ανενοχλητοι. Οχι ομως να προσπαθουν να γινουν σαν εμας! Να εχουν αυτα που εχουμε, να πηγαινουν εκει που παμε... Αυτο με ενοχλει!  Η εξισωση... ειναι θρασος!

Ας φανταστουμε οτι απο ενα θαυμα ολοι αυτοι γιατρευονταν. Τοτε σε τι θα ξεχωριζαμε εμεις, που κοπιασαμε τοσο για να κατακτησουμε μια αξιοσεβαστη θεση στην κοινωνια;

...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
Δεν πιστευεις οτι οι ανθρωποι χωριζονται στους φυσιολογικους, που περνανε καλα, γαμανε εχουν γκομενες, ειναι ευτυχισμενοι, και τους ζαβους που ζουν στη μιζερια και τη δυστυχια; Και οτι οι δευτεροι πρεπει να μενουν εκει που ειναι;

Νομιζω οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι ετσι το βλεπουν. Ειναι ενοχλητικο ο ζαβος να προσπαθει να μπει στους φυσιολογικους. Δεν ανηκει...

Σαν ο χωριατης να γινει αριστοκρατης ή σαν ο περιπλανωμενος ζητιανος να κατσει σε τραπεζακι διπλα μας στην καφετερια.

Εγω δεν τους χλευαζω τους ζαβους, τους εσωκλειστους, αυτους που τα χουν μισοχαμενα, τις γεροντοκορες με τις γατες... Μαλιστα εναν με "ψυχικα προβληματα" που εχουμε στην πολυκατοικια τον υπερασπιστηκα οταν πηγαν να του φορτωσουν καποια ζημια που εγινε.

Ειμαι υπερ του να παιρνουν το επιδοματακι τους και να ζουν ησυχοι και ανενοχλητοι. Οχι ομως να προσπαθουν να γινουν σαν εμας! Να εχουν αυτα που εχουμε, να πηγαινουν εκει που παμε... Αυτο με ενοχλει!  Η εξισωση... ειναι θρασος!

Ας φανταστουμε οτι απο ενα θαυμα ολοι αυτοι γιατρευονταν. Τοτε σε τι θα ξεχωριζαμε εμεις, που κοπιασαμε τοσο για να κατακτησουμε μια αξιοσεβαστη θεση στην κοινωνια;

...
μαν ανοιγεις "τεραστιο θεμα"...φιλοσοφικο, ψυχολογικο, κοινωνιολογικο...

οποτε ουτε μονοδιαστατα μπορεις να το δεις, αλλα κυριως ουτε απολυτα...

ολα ειναι σχετικα ...αυτος που ειναι μεσ το μελι και τη χαρα ΤΩΡΑ, αυριο μπορει να ειναι μεσ τα σκατα και δυστυχης.....κι αυτο γιατι ο συγχρονος τροπος ζωης του ανθρωπου επικαθορίζεται απο "αξιες" που ειναι εξω απ αυτον και κατα κυριο λογο υλιστικες...συνεπως δεν μπορουμε να μιλαμε για ΣΤΑΘΕΡΕΣ αξιες καθως αυτες μπορουν να αλλαξουν απ τη μια στην αλλη, αλλα και επειδή δεν εχουμε απολυτο ελεγχο πανω σ αυτες...

Αρα πανω σ αυτο (αν δεχτουμε αυτον τον απλοικο και φαινομενικο διαχωρισμο):
"Δεν πιστευεις οτι οι ανθρωποι χωριζονται στους φυσιολογικους, που περνανε καλα, γαμανε εχουν γκομενες, ειναι ευτυχισμενοι, και τους ζαβους που ζουν στη μιζερια και τη δυστυχια; Και οτι οι δευτεροι πρεπει να μενουν εκει που ειναι;"

Θα ελεγα ποιος απ τους δυο ειναι σε θεση θεση να πραγματοποιει τις ροπες-επιθυμιες του, κι επισης τι ειδους επιθυμιες εχει;

Αυτο ειναι που ουσιαστικα κανει το διαχωρισμο. Και βαση αυτου οι διαχωριστικες γραμμες μπορει να γινουν τελειως αχνες.

Ολα ειναι σχετικα και υποκειμενικα στην ευτυχια. Ο καθενας προσαρμοζεται σ αυτα που εχει και προσπαθει μ αυτα να ειναι καλα.
Υπαρχουν ατομα που τους γεμιζει η μοναχικοτητα κι η αντικοινωνικοτητα. Που δεν γουσταρουν τα γλεντια και τα πανυγηρια, τα πολλα με τους πολλους. Θα μπορουσες να τους χαρακτηρισεις δυστυχεις; Υπηρξαν κι ατομα που ζουσαν μεσ τα πλουτη, τα παρτι και τις προσκαιρες χαρας, κι αυτοκτονησαν (απ την υπερβολικη ευτυχια μαλλον!)

Ειναι παντως οπως βλεπεις δυσκολο να το προσεγγισεις το θεματακι. Γιατι θιγει ζητηματα, κοινωνικοτητας-αντικοινωνικοτητας, ατομικιστικα, υπαρξακα, ψυχολογικα (αυταρκειας, πληροτητας, εσωτερικης ισοορροπιας, αυτογνωσιας), αλλα και οικονομικα. Εσυ οπως το εθεσες μου φαινεται το πιανεις στην οικονομικη του βαση περισσοτερο καθως πισω απ τον κοινωνικο διαχωρισμο που κανεις ελοχευει ταξικος διαχωρισμος.

Επισης δεν αναφερομαι σε τοσο ακραιες περιπτωσεις, οπως στο παραδειγμα του ζητιανου και του "αριστοκρατη".

Παντως σε γενικες γραμμες οι αντιληψεις σου ειναι συμβατες, και με τα προταγματα της ιδεολογιας του εθνικισμου αλλα και με τον καπιταλισμο.  ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
μαν τρωω, κανω ενα ντους, και ετοιμαζομαι να κατεβω κατω....εχω τρελες ορμες...

γυρισανε τα ξεκωλακια απ τις διακοπες τους μαυρισμενα, κι ακομα μεσ τη γκαυλα ειναι (τι εγινε δε γαμηθηκανε εκει που πηγαν;)...γυρνανε με τα σορτσακια μισογυμνα.....εχω κατακαυλωσει

Επισκέπτης
Κοιταξτε τιτλο που εβαλε στην κριτικη του ο ψυχακιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom