Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
δεν ειμαι και πολυ καλα....μου λερωσαν το προφιλ
Εσυ εισαι ο νοκ07 ?
Το πιο σκληρα επιτηρουμενο θρεντ ειναι το μελι.
προτιμας χειμωνα ή καλοκαιρι?για να σας την σπασω τολεω
Απευθυνομαι σε γυναικες – ζευγαρια , με επιπεδο,ποιοτητα,εχεμυθεια ,υγεια, για απολαυστικες συνευρεσεις χωρις ταμπου κ κολληματα, προσφερω τα αναλογα, διαθεσιμος και για βι ενεργ-παθ. φασεις , ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΥΗΘΩ ΣΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΝΤΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.ΧΩΡΙΣ ΞΕΠΕΤΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ 1,70-70 αθλητικος. skp - gian.menopoloκ εμενα μου το εστειλε
Απευθυνομαι σε γυναικες – ζευγαρια , με επιπεδο,ποιοτητα,εχεμυθεια ,υγεια, για απολαυστικες συνευρεσεις χωρις ταμπου κ κολληματα, προσφερω τα αναλογα, διαθεσιμος και για βι ενεργ-παθ. φασεις , ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΥΗΘΩ ΣΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΝΤΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.ΧΩΡΙΣ ΞΕΠΕΤΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ 1,70-70 αθλητικος. skp - gian.menopolo
προτιμας χειμωνα ή καλοκαιρι?
με προσβαλεις αγοριναειδες που εγραψα στον νωντα σκηνικο με παλια γκομενα που ειχα παθει κριση κ χτυπιομουνα
με προσβαλεις αγορινα
με προβληματισες αρχικα...αν και στο τελος το διορθωσες....
αλλα αυτα να ξες μενουν μεσα σου...σαν τον ιο του κονδυλωματος που ζει για παντα μεσα σου και εκδηλωνεται στις αναλογες (καταλληλες) συνθηκες ;)
θα ναι κανας απ αυτους τους ψυχακιδες τους φιλους του παρακμα
ντκμ και μ αυτους τα χεις βαλει...
Εμενα δε μου εστειλε.
θα κοιμαται τον υπνο του δικαιουΕμενα δε μου εστειλε.