dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
αφου δε μας απαντας ρε μουνι >
πες κανα σκηνικο με βογγητα απο την εστια στο λονδινο
αφου δε μας απαντας ρε μουνι >
τι λεει το σοι σου για τηναλβανιδαρωσιδα;
α ειναι ανοιχτομυαλοι!τη γουστάρουνε επειδή είναι λέει χριστιανή ορθόδοξη
ουαψυχακια
α ειναι ανοιχτομυαλοι!
Κι αν κανεις παιδια δε θα μιλανε ελληνικα;
με τον καφε πως την παλευεις εξω;Ε καλά και να μην ήταν δεν τους πέφτει λόγος στο τι κάνω εγώ στην τελική. Εδώ δεν έκαναν κουμάντο στο τι θα κάνω όταν ήμουν 20 και έμενα σπίτι τους, θα μου κάνουν τώρα στα 30;
Δύσκολο να μη μάθει ένα παιδί τη γλώσσα του γονιού. 2-3 καλοκαίρια τα πρώτα χρόνια να περάσει στην Ελλάδα και τα έμαθε. Ψιλοάχρηστη γλώσσα τα ελληνικά βέβαια...
Ντόπα που είσαι ρε; Θα έρθεις να κουβεντιάσουμε το χθεσινό; Τον είδες τον αγώνα;
με τον καφε πως την παλευεις εξω;
Τα ελληνικα τα υποτιμας big time.
αλλη δομη εχει ο εγκεφαλος που μητρικη του ειναι τα ελληνικα.Γιατί ρε τύπε που είναι χρήσιμα τα ελληνικά εκτός Ελλάδας;
Καφέ δεν πίνω κάθε πρωί, μόνο άμα βγω έξω για την παρέα. Έχουμε μαγαζιά πάντως εδώ που φτιάχνουν φρέντο και φραπέ τα έχουν Έλληνες.
Ε καλά και να μην ήταν δεν τους πέφτει λόγος στο τι κάνω εγώ στην τελική. Εδώ δεν έκαναν κουμάντο στο τι θα κάνω όταν ήμουν 20 και έμενα σπίτι τους, θα μου κάνουν τώρα στα 30;
Δύσκολο να μη μάθει ένα παιδί τη γλώσσα του γονιού. 2-3 καλοκαίρια τα πρώτα χρόνια να περάσει στην Ελλάδα και τα έμαθε. Ψιλοάχρηστη γλώσσα τα ελληνικά βέβαια...
Ντόπα που είσαι ρε; Θα έρθεις να κουβεντιάσουμε το χθεσινό; Τον είδες τον αγώνα;
Ντοπαμινα το χεις αναγκη που εγω με τον δυσκολη ανταλλασουμε πμ τωρα και μιλαμε για τις δουλειες μας και της ζωη μας στο εξωτερικο κι εσυ δε μπορεις να συμμετεχεις;
πες κανα σκηνικο με βογγητα απο την εστια στο λονδινο