Επισκέπτης
προσπαθω να φανταστω τι θα κανεις σε 5 χρονια απο τωραnonta eιδες τι επαθα χτες στα μπαρακια?
Δε μπορει, καποια στιγμη θα το βαρεθεις αυτο το καψιμο
Ελπιζω :S
προσπαθω να φανταστω τι θα κανεις σε 5 χρονια απο τωραnonta eιδες τι επαθα χτες στα μπαρακια?
προσπαθω να φανταστω τι θα κανεις σε 5 χρονια απο τωρα
Δε μπορει, καποια στιγμη θα το βαρεθεις αυτο το καψιμο
Ελπιζω :S
εισαι εντελως μουροχαβλος ρε φιλεοχι, ειναι μπουχεσας και τρομπας...εγω μονο ουγγαρεζο βλεπω
εκανε μια πενταλεπτη εκπομπη σαν του μπουχεσα, αλλα ηταν καλυτερος...δεν βλεπεις πολυ τηλεοραση και θες να μας την πεις κιολας!!!!!εισαι εντελως μουροχαβλος ρε φιλε
Ο ουγγαρεζος τι εκπομπη κανει;
Ο φισφης σ αρεσει;
δεν εχω τηλεοραση ρε μπαγλαμα, ποσο μαλλον ελληνικηεκανε μια πενταλεπτη εκπομπη σαν του μπουχεσα, αλλα ηταν καλυτερος...δεν βλεπεις πολυ τηλεοραση και θες να μας την πεις κιολας!!!!!
ο φισφης ειναι ωραιος
:S :S :Sδεν εχω τηλεοραση
ζω για να δουλευω, να τρωγοπινω και να ρχομαι τουριστας πιρφορισταν:S :S :S
ψοφα ρε μαλακα τοτε, τι ζεις....
αντε ρε τρομπα, που αφησες αυτην την πανεμορφη χωρα με τον καταγαλανο ουρανο, τον λαμπερο ηλιο και τις απεραντες αμμουδιες, για να πας να μενεις σε μια τρυπα στο καταθλιπτικο και βροχερο νησι...ζω για να δουλευω, να τρωγοπινω και να ρχομαι τουριστας πιρφορισταν
μολις περιεγραψες τον τελειο καλοκαιρινο τουριστικο προορισμοαντε ρε τρομπα, που αφησες αυτην την πανεμορφη χωρα με τον καταγαλανο ουρανο, τον λαμπερο ηλιο και τις απεραντες αμμουδιες, για να πας να μενεις σε μια τρυπα στο καταθλιπτικο και βροχερο νησι...
αντε ρε τρομπα, που αφησες αυτην την πανεμορφη χωρα με τον καταγαλανο ουρανο, τον λαμπερο ηλιο και τις απεραντες αμμουδιες, για να πας να μενεις σε μια τρυπα στο καταθλιπτικο και βροχερο νησι...
εγω ποιος ειμαι τοτε?εγω ειμαι αυτος μαν
εσυ θεσσ μενεις ή αθηνα;εγω ποιος ειμαι τοτε?
εγω ποιος ειμαι τοτε?
στην μαγευτικη συμπρωτευουσα φιλε :-*εσυ θεσσ μενεις ή αθηνα;
αυτοςεγω ποιος ειμαι τοτε?
συμπρωτευουσα αχ0αχ0α0χα0χ0α0χ0α0 τραγικο...στην μαγευτικη συμπρωτευουσα φιλε :-*
στην μαγευτικη συμπρωτευουσα φιλε :-*