Επισκέπτης
Τους εδιωξα τους ιακοβους
παιζει να αυτοκτονουσα ετσι κι επρεπε να ξαναπαω στρατοtelika οταν ημασταν στρατο καλυτερα περναγμε νωντακο
τωρα θα πηγαιναμε για φαι
μετα φρουρα
μετα καμια υπηρεσια
χαβαλε με τα παιδια στο θαλαμο κψμ κ υπνος
ξαναπηγαινα εχθεςπαιζει να αυτοκτονουσα ετσι κι επρεπε να ξαναπαω στρατο
παιζει να αυτοκτονουσα ετσι κι επρεπε να ξαναπαω στρατο
Τωρα που θα ρχομουν πιρφορισταν νομιζα οτι θα λεγα στα μουνια οτι ειμαι στελεχος πολυεθνικης ευρωπη και θα μου καθονταν αμεσως
Αλλα δεν εγινε ετσι ουα ουα
δε θα βγαινα στα καλα μουξαναπηγαινα εχθες
γιατι μπηκες στα καλα σου?δε θα βγαινα στα καλα μου
Σε αυτακια τα καλα μου ουα ουα
εμενα ενας φιλος μου εχει γαμησει δεκαδες καλα μουνια απο ενα ειδος χορου που κανειΈνας φίλος έλεγε ότι είναι πιλότος και επειδή ήξερε και 2-3 πράγματα από το Flight Simulator που έπαιζε μανιωδώς,τις ψάρωνε τις γκόμενες.
Τον έχω ακούσει να τα λέει τόσο πειστικά μια φορά σε διακοπές,που προσπαθούσα να μη γελάσω.
δε θα βγαινα στα καλα μου
Σε αυτακια τα καλα μου ουα ουα
ναιτοσο καλη ειναι η ζωη σου στην ιρλανδια?
η αληθεια ειναι μου στρωσε το χαρακτηρα με θετικο τροπο ο στρατοςγιατι μπηκες στα καλα σου?
εμενα ενας φιλος μου εχει γαμησει δεκαδες καλα μουνια απο ενα ειδος χορου που κανει
Το καλα σε μπολντ
τα τελευταια ανεμελα χρονια που επαιζα τη πουτσα μουη αληθεια ειναι μου στρωσε το χαρακτηρα με θετικο τροπο ο στρατος
καλο παιδακι φαινοταν, γελαστοςo arxontas ηταν καλο παιδι η μουνοπανο?
ο μπολντης μονο χορευε ομως δε γαμουσεΛες από εκεί να ξεσήκωσε και ο Μπόλντυς αυτά που έγραφε περί χορού και μας είχε πρήξει τα αρχίδια ο μακαρίτης;
εγω πηγα και 27 χρονων οποτε τα χρονια της ανεμελιας ηταν ηδη μακρινη αναμνησητα τελευταια ανεμελα χρονια που επαιζα τη πουτσα μου
27 χρονων σ αγοραζα και σε πουλαγαεγω πηγα και 27 χρονων οποτε τα χρονια της ανεμελιας ηταν ηδη μακρινη αναμνηση
Αμα πηγαινα στα 20 22 μπορει να μ αρεσε
ο μπολντης μονο χορευε ομως δε γαμουσε