Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Έχω να καταθέσω κι ένα προσωπικό υπνόμνημα καθώς σχεδόν καθόλου δεν διαβάζω κάτι αχρήστο πλεόν για τη ζωή μου όπως είναι ένα site.
Aφήνοντας πίσω σταδιακά το σπορ όπως είχα δηλώσει και απολαμβάνοντας γκομενικούς βίους περνώ όλο και καλύτερα ξηλώνοντας από μέσα μου το μίζερο καρκίνωμα του άοκνου αρσενικού στην πουτανοουρά,αισθάνομαι πλέον ελεύθερος με αυτοπεποίθηση γαμόντας φυσιολογικά. Πλάσματα που με θέλουν και τις θέλω και με ότι αυτό συνεπάγεται για όποιον μπορεί να καταλάβει και δεν εθελοτυφλεί, οι τελευταίες μου επισκέψεις στα γαμόσπιτα έγιναν καθαρά πειραματικά και το αποτέλεσμα με εξέπληξε σύγκρινα και κατάλαβα την διαφορά μιας μουντής και ολιγόλεπτης ψευτοαπόλαυσης που χτενίζουμε στις κριτικές μας από το θείο δώρο της φυσιολογικής έλξης μεταξύ άντρα και γυναίκας,, πράγματι δεν έχω ανάγκη πια τις πουτάνες και μάλιστα νιώθω εντελώς ηλίθιος όταν σκέφτομαι πως σερνόμουν στην ουρά για τα ψευτομεζεδάκια που παρέχουν είναι φοβερό το πόσο αδιάφορες μου είναι και για πρώτη φορά παρατηρώ το πόσο ελάχιστες είναι στο θέμα σεξ εν αντιθέσει με τον πλούτο υπηρεσίων και τον αστείρευτο χρόνο ηδονής που μου χαρίζει το φυσιολογικό σεξ-έρωτας.