gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
που να δεις και τον σεραπις να σου στελνει πμ....αρχιζω και φοβαμαι ...
μια ο νωντας .... μια εσεις ...![]()
μα που εχω γινει μελος ?
που να δεις και τον σεραπις να σου στελνει πμ....αρχιζω και φοβαμαι ...
μια ο νωντας .... μια εσεις ...![]()
μα που εχω γινει μελος ?
ρε σηκωθηκε αλλα ειναι το μονο που δουλευειτι επαθες φιλαρακι μου;πηγες να γαμησεις και δεν σηκωθηκε ο μικρος βαρουλης;ή επεσες σε καμια λακουβα επιστρεφοντας και εσπασες το ψαλιδι;......
![]()
μουσιιιιιιμονο σε μενα δεν στελνει κανενας μνμ!!!!!![]()
![]()
![]()
μουσιιιιιι
Εστάλη στον/στην: silva! στις: σήμερα στις 23:06 »
Παράθεση Απάντηση Διαγραφή
:-* :-* :-* :-* :-*
πρωτον ο κωλος σου ηθελε κουβεντουλα στις εννια η ωρα....δευτερον ...τι επαθες ρε γιδι;ρε σηκωθηκε αλλα ειναι το μονο που δουλευειτι να σου λεω γαμω την ατυχια μου
αλλα φιλαρακι εισαι πολυ μεγαλος γκαντεμης![]()
ρε μλκ το τετρατροχο χαλασμενο το μοτο εμεινε σημερα να σε εσυ καλα και πηγα με το σαραβαλοπρωτον ο κωλος σου ηθελε κουβεντουλα στις εννια η ωρα....δευτερον ...τι επαθες ρε γιδι;
τριτον.....φυσικα και ειμαι και το καυχιεμαι....ειμαι η μεγαλυτερη γκαντεμοσαυρα του σαιτ....![]()
![]()
![]()
εμενα μου λες τι εχωΑπο 11/12 εχουμε αναδρομο Ερμη![]()
![]()
αναδρομο ελτζι....εμενα μου λες τι εχω![]()
ασε που ποναω ακομα απο τα δοντια στο στοματικο αμα σου ξαναπω οτι παω να γαμησω να με χεσεις φιλαρακιαναδρομο ελτζι....![]()
χαλαρα......καλο μιλφακι....εκεινη η αντζελα εχει παλι ολη την συμπυκνωση της λεξης ξανθια πανω της....να σπαμαρω και λιγο αλλα τη χρυσα απο το μαστερ σεφ την σφινωνα με μεγαλη ευχαριστηση![]()
δε μου αρεσει το στυλακι της να σου πω την αληθεια αλλα την πηδαγα και αυτηχαλαρα......καλο μιλφακι....εκεινη η αντζελα εχει παλι ολη την συμπυκνωση της λεξης ξανθια πανω της....![]()
δεν ξερω γιατι αλλα χαζες δεν πηδαω απο πεποιθηση....δε μου αρεσει το στυλακι της να σου πω την αληθεια αλλα την πηδαγα και αυτη![]()
το κοντοπουτανο η αρετη θυμηθηκα το ονομα ειναι και αυτη για πιπες μετα απ'αυτες το χαος στο μαστερ σεφ αλλα ακομα και εκει κανανε τις μουνοεπιλογες τουςκαλα η κρητικια με το κοντο μαλλι δεν λογιζεται καν για γυναικα.......![]()
![]()
καλα κανεις γιατι απο την χαζομαρα τους μπορει να το περασουν για γουδοχεριδεν ξερω γιατι αλλα χαζες δεν πηδαω απο πεποιθηση....