gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
που να δεις και τον σεραπις να σου στελνει πμ....αρχιζω και φοβαμαι ...
μια ο νωντας .... μια εσεις ...
μα που εχω γινει μελος ?
που να δεις και τον σεραπις να σου στελνει πμ....αρχιζω και φοβαμαι ...
μια ο νωντας .... μια εσεις ...
μα που εχω γινει μελος ?
ρε σηκωθηκε αλλα ειναι το μονο που δουλευει τι να σου λεω γαμω την ατυχια μουτι επαθες φιλαρακι μου; πηγες να γαμησεις και δεν σηκωθηκε ο μικρος βαρουλης;ή επεσες σε καμια λακουβα επιστρεφοντας και εσπασες το ψαλιδι;......
μουσιιιιιιμονο σε μενα δεν στελνει κανενας μνμ!!!!!
μουσιιιιιι
Εστάλη στον/στην: silva! στις: σήμερα στις 23:06 »
Παράθεση Απάντηση Διαγραφή
:-* :-* :-* :-* :-*
πρωτον ο κωλος σου ηθελε κουβεντουλα στις εννια η ωρα....δευτερον ...τι επαθες ρε γιδι;ρε σηκωθηκε αλλα ειναι το μονο που δουλευει τι να σου λεω γαμω την ατυχια μου
αλλα φιλαρακι εισαι πολυ μεγαλος γκαντεμης
ρε μλκ το τετρατροχο χαλασμενο το μοτο εμεινε σημερα να σε εσυ καλα και πηγα με το σαραβαλο αν μεινει και αυτο να πα να γαμηθει με το τρολευ θα κυκλοφορωπρωτον ο κωλος σου ηθελε κουβεντουλα στις εννια η ωρα....δευτερον ...τι επαθες ρε γιδι;
τριτον.....φυσικα και ειμαι και το καυχιεμαι....ειμαι η μεγαλυτερη γκαντεμοσαυρα του σαιτ....
εμενα μου λες τι εχωΑπο 11/12 εχουμε αναδρομο Ερμη
αναδρομο ελτζι....εμενα μου λες τι εχω
ασε που ποναω ακομα απο τα δοντια στο στοματικο αμα σου ξαναπω οτι παω να γαμησω να με χεσεις φιλαρακιαναδρομο ελτζι....
χαλαρα......καλο μιλφακι....εκεινη η αντζελα εχει παλι ολη την συμπυκνωση της λεξης ξανθια πανω της....να σπαμαρω και λιγο αλλα τη χρυσα απο το μαστερ σεφ την σφινωνα με μεγαλη ευχαριστηση
δε μου αρεσει το στυλακι της να σου πω την αληθεια αλλα την πηδαγα και αυτηχαλαρα......καλο μιλφακι....εκεινη η αντζελα εχει παλι ολη την συμπυκνωση της λεξης ξανθια πανω της....
βιβα μπαρτσα....5αρααααααα
δεν ξερω γιατι αλλα χαζες δεν πηδαω απο πεποιθηση....δε μου αρεσει το στυλακι της να σου πω την αληθεια αλλα την πηδαγα και αυτη
το κοντοπουτανο η αρετη θυμηθηκα το ονομα ειναι και αυτη για πιπες μετα απ'αυτες το χαος στο μαστερ σεφ αλλα ακομα και εκει κανανε τις μουνοεπιλογες τουςκαλα η κρητικια με το κοντο μαλλι δεν λογιζεται καν για γυναικα.......
καλα κανεις γιατι απο την χαζομαρα τους μπορει να το περασουν για γουδοχεριδεν ξερω γιατι αλλα χαζες δεν πηδαω απο πεποιθηση....