Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
πουστης δεν ηταν αυτος;

Την φραση την διατυπωνει η συνειδηση του.

Ως "εγω" οριζει τα υποσυνειδητα κομματια του εγκεφαλου του, δηλαδη εγω=ενστικα, παιδικα τραυματα, καθε ειδους υποσυνειδητες ροπες.

Λεει λοιπον η συνειδηση του οτι το εγω ειναι εντελως διαφορετικο, ξενο, αγνωστο ισως και αντικρουομενο με αυτη.

Αν παραβλεψουμε το πως ειχε ορισει η ψυχολογια το εγω τη συνειδηση κτλ την εποχη που διατυπωθηκε η φραση, μπορουμε να συμπερανουμε οτι ο ρεμπω( η συνειδηση του συγκεκριμενα) θεωρει τον εαυτο του( το εγω)  ισχυροτερο της συνειδησης του, απο την συνταξη της φρασης. Δηλαδη εμμεσως δηλωνει οτι ο ρεμπω δρα ορμωμενος απο το εγω του και η συνειδηση του απλα παρακολουθει, επεξεργαζεται και αναλυει τη συμπεριφορα του.
kseroxynw me froyntikh analysh nwnta

σα πολυ δεν εχει μαγκεψει εκει στο εξωτερικο  :cheesy:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
δεν πηγα πενταημερη...ημουν "κλειστος" τυπος....μπορει να εκανα κακο σε κανεναν συμμαθητή μου

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
δεν εχω στειλει πυρφορικο μνμ σε κανενα απ τα βρωμομουνο του σαη

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
starako πρωτη φορα πλησιασα κοπελα στο τελοςτης πρωτης λυκειου κ επιασα βυζι μπουτι κ μουνι πανω απο το παντελονι της

με πουτανα πηγα στα 22

πες κ τα δικα σου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
kseroxynw me froyntikh analysh nwnta

σα πολυ δεν εχει μαγκεψει εκει στο εξωτερικο  :cheesy:

Ο Α. Ρεμπώ, υποτίθεται ότι ήταν συμβολιστής. Οι συμβολιστές λοιπόν πίστευαν πως σκοπός της τέχνης δεν είναι να εκφράσει τα κομιλφό υψηλά ιδεώδη και ιδανικά της κάθε εποχής, αλλά να  αποκρυπτογραφήσει και και να φέρει στην επιφάνεια τις απόλυτες αλήθειες, τις οποίες μπορεί να προσεγγίσει με έμμεσους τρόπους. Για αυτό το λόγο, έγραφαν με μεταφορικό τρόπο και χρησιμοποιώντας εικόνες και αντικείμενα με συμβολική έννοια. Έντονο ήταν και το μεταφυσικό ή μυστικιστικό στοιχείο. Ο θάνατος, μυθολογικά αλλά και δραματικά στοιχεία ήταν έντονα στη θεματολογία των συμβολιστών. Ο Ρεμπώ όμως μέσα από όλο αυτό, δεν κατάφερε να κάνει τίποτε άλλο, από το να μπερδέψει τις δύο τέχνες. Την τέχνη κατά την άποψη των συμβολιστών δηλαδή και την τέχνη του να είναι πούστης,  και προσπαθούσε να ισορροπήσει ανάμεσα σε αυτές τις δυο καταστάσεις.  :)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
starako πρωτη φορα πλησιασα κοπελα στο τελοςτης πρωτης λυκειου κ επιασα βυζι μπουτι κ μουνι πανω απο το παντελονι της

με πουτανα πηγα στα 22

πες κ τα δικα σου
χαχαχα!!!!!
γλωσσοφιλο δευτερα γυμνασιου....(αν θυμαμαι καλα)

με πουτανα γυρω στα 14

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
το πιστευεις για τον πικερ και τη νταμπλ βιζιον;
δεν ειμαι σε θεση να ξερω αν ειναι αληθεια ή ψεμματα (αν και τον αγιο δεν τον εχω για φιδεμπορα)

αλλα τον εχω ικανο τον πικερ....θεωρω οτι ειναι κατα βαθος πολυ ευαισθητουλης κι αγαπουλης...εχει δωσει τετοια δειγματα με την κορινα.... δεν αποκλείω οτι αυτο το απολυτο κι αυστηρο που βγαζει στο νομο του ειναι ακριβως το αντίθετο που νιωθει ενδομυχα, αυτο που καταπιεζει συνειδητα, ως αντιδραση, επειδη δεν μπορει να το εχει, οπως θα ηθελε να το εχει

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
χαχαχα!!!!!
γλωσσοφιλο δευτερα γυμνασιου....(αν θυμαμαι καλα)

με πουτανα γυρω στα 14

εγω δευτερα γυμνασιου εβλεπα παιδικα το πρωι στον αντ1

ντραγκονμπολ κ μετα ανατριχιλες

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
Ο Α. Ρεμπώ, υποτίθεται ότι ήταν συμβολιστής. Οι συμβολιστές λοιπόν πίστευαν πως σκοπός της τέχνης δεν είναι να εκφράσει τα κομιλφό υψηλά ιδεώδη και ιδανικά της κάθε εποχής, αλλά να  αποκρυπτογραφήσει και και να φέρει στην επιφάνεια τις απόλυτες αλήθειες, τις οποίες μπορεί να προσεγγίσει με έμμεσους τρόπους. Για αυτό το λόγο, έγραφαν με μεταφορικό τρόπο και χρησιμοποιώντας εικόνες και αντικείμενα με συμβολική έννοια. Έντονο ήταν και το μεταφυσικό ή μυστικιστικό στοιχείο. Ο θάνατος, μυθολογικά αλλά και δραματικά στοιχεία ήταν έντονα στη θεματολογία των συμβολιστών. Ο Ρεμπώ όμως μέσα από όλο αυτό, δεν κατάφερε να κάνει τίποτε άλλο, από το να μπερδέψει τις δύο τέχνες. Την τέχνη κατά την άποψη των συμβολιστών δηλαδή και την τέχνη του να είναι πούστης,  και προσπαθούσε να ισορροπήσει ανάμεσα σε αυτές τις δυο καταστάσεις.  :)
:hi:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
ο ρεμπω βλεπω τωρα οτι εζησε πριν λαν αναπτυχθει η ψυχολογια, οποτε οι εννοιες του εγω, του συνειδητου και ασυνειδητου του ηταν αγνωστες. Παντως παρολαυτα αυτο καταλαβαινω να εννοει με την φραση
για ψυχακι τον κοβω
800px-Rimbaud_in_Harar.jpg

παντως ακομα κι ο φρόυντ ειχε επιρροές απο αλλου...(δεν το θυμαμαι τωρα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom