dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
αστον να εκφραστει...κανει διακοπες στην Ελλαδα τωρα και την ειδε "αλλιως".....
h καμηλα δεν βλεπει ποτε την δικη της καμπουρα
αστον να εκφραστει...κανει διακοπες στην Ελλαδα τωρα και την ειδε "αλλιως".....
kseroxynw me froyntikh analysh nwntaπουστης δεν ηταν αυτος;
Την φραση την διατυπωνει η συνειδηση του.
Ως "εγω" οριζει τα υποσυνειδητα κομματια του εγκεφαλου του, δηλαδη εγω=ενστικα, παιδικα τραυματα, καθε ειδους υποσυνειδητες ροπες.
Λεει λοιπον η συνειδηση του οτι το εγω ειναι εντελως διαφορετικο, ξενο, αγνωστο ισως και αντικρουομενο με αυτη.
Αν παραβλεψουμε το πως ειχε ορισει η ψυχολογια το εγω τη συνειδηση κτλ την εποχη που διατυπωθηκε η φραση, μπορουμε να συμπερανουμε οτι ο ρεμπω( η συνειδηση του συγκεκριμενα) θεωρει τον εαυτο του( το εγω) ισχυροτερο της συνειδησης του, απο την συνταξη της φρασης. Δηλαδη εμμεσως δηλωνει οτι ο ρεμπω δρα ορμωμενος απο το εγω του και η συνειδηση του απλα παρακολουθει, επεξεργαζεται και αναλυει τη συμπεριφορα του.
kseroxynw me froyntikh analysh nwnta
σα πολυ δεν εχει μαγκεψει εκει στο εξωτερικο![]()
h καμηλα δεν βλεπει ποτε την δικη της καμπουρα
το πιστευεις για τον πικερ και τη νταμπλ βιζιον;δεν εχω στειλει πυρφορικο μνμ σε κανενα απ τα βρωμομουνο του σαη
kseroxynw me froyntikh analysh nwnta
σα πολυ δεν εχει μαγκεψει εκει στο εξωτερικο![]()
χαχαχα!!!!!starako πρωτη φορα πλησιασα κοπελα στο τελοςτης πρωτης λυκειου κ επιασα βυζι μπουτι κ μουνι πανω απο το παντελονι της
με πουτανα πηγα στα 22
πες κ τα δικα σου
δεν ειμαι σε θεση να ξερω αν ειναι αληθεια ή ψεμματα (αν και τον αγιο δεν τον εχω για φιδεμπορα)το πιστευεις για τον πικερ και τη νταμπλ βιζιον;
χαχαχα!!!!!
γλωσσοφιλο δευτερα γυμνασιου....(αν θυμαμαι καλα)
με πουτανα γυρω στα 14
Ο Α. Ρεμπώ, υποτίθεται ότι ήταν συμβολιστής. Οι συμβολιστές λοιπόν πίστευαν πως σκοπός της τέχνης δεν είναι να εκφράσει τα κομιλφό υψηλά ιδεώδη και ιδανικά της κάθε εποχής, αλλά να αποκρυπτογραφήσει και και να φέρει στην επιφάνεια τις απόλυτες αλήθειες, τις οποίες μπορεί να προσεγγίσει με έμμεσους τρόπους. Για αυτό το λόγο, έγραφαν με μεταφορικό τρόπο και χρησιμοποιώντας εικόνες και αντικείμενα με συμβολική έννοια. Έντονο ήταν και το μεταφυσικό ή μυστικιστικό στοιχείο. Ο θάνατος, μυθολογικά αλλά και δραματικά στοιχεία ήταν έντονα στη θεματολογία των συμβολιστών. Ο Ρεμπώ όμως μέσα από όλο αυτό, δεν κατάφερε να κάνει τίποτε άλλο, από το να μπερδέψει τις δύο τέχνες. Την τέχνη κατά την άποψη των συμβολιστών δηλαδή και την τέχνη του να είναι πούστης, και προσπαθούσε να ισορροπήσει ανάμεσα σε αυτές τις δυο καταστάσεις.![]()
μαλακια τραβουσες?εγω δευτερα γυμνασιου εβλεπα παιδικα το πρωι στον αντ1
ντραγκονμπολ κ μετα ανατριχιλες
τα ιδια και τα ιδια μας ζαλισες τ αρχιδιαstarako πρωτη φορα πλησιασα κοπελα στο τελοςτης πρωτης λυκειου κ επιασα βυζι μπουτι κ μουνι πανω απο το παντελονι της
με πουτανα πηγα στα 22
πες κ τα δικα σου
α καλανομιζω οχι 3 γυμνασιου αρχισα
για ψυχακι τον κοβωο ρεμπω βλεπω τωρα οτι εζησε πριν λαν αναπτυχθει η ψυχολογια, οποτε οι εννοιες του εγω, του συνειδητου και ασυνειδητου του ηταν αγνωστες. Παντως παρολαυτα αυτο καταλαβαινω να εννοει με την φραση