Επισκέπτης
ποιο βορρα; ειχε μεταναστευσει ο σαρουμαν;πρεπει να γυρισε ελλαδα δεν την παλεψε στον βορρα
το καταλαβα εκει που ελεγε ουτε 1000 ευρω μισθο δεν παιρνω
δλδ ντοκτορ σε δημοσιο χοσπιταλ εδω
ποιο βορρα; ειχε μεταναστευσει ο σαρουμαν;πρεπει να γυρισε ελλαδα δεν την παλεψε στον βορρα
το καταλαβα εκει που ελεγε ουτε 1000 ευρω μισθο δεν παιρνω
δλδ ντοκτορ σε δημοσιο χοσπιταλ εδω
για ακα κρεμπιε στο μεταξι σε βλεπω...Μαγκες αμα δεν κανω ερωτα τωρα στο πιρφορισταν θα γυρισω πισω πολυ ξενερωμενος
Με καινουργια γκομενα εννοειται*
Πιστευετε θα καταφερω να τον βρεξω;
μπα ρε φιλεγια ακα κρεμπιε στο μεταξυ σε βλεπω...
δε θα παω μαν....το χω ξαναπει αλλωστε..που λες να πατε
Αν και σκεφτομαι να ξανακατεβω να βρω τον πικερ να του σπασω τον αυχενα του σιχαματος
ποιο βορρα; ειχε μεταναστευσει ο σαρουμαν;
πως πανε και δινουν 100αρικα στις βιζιτες;
δε θα παω μαν....το χω ξαναπει αλλωστε..
η προταση ηταν για Αστυπαλαια
εισαι σαν αυτον? αν και γι αυτον οι φημες λενε οτι δεν ειναι και πολυ φανατικος του αντιθετου φυλου
πηγαινε στο νησι μ ενα φιλαρακι σου κι αν δεν γυρισεις/ετε με γκομενετο να μη λεν σταρακο...εχει πολυ πραγμα το νησι....δυαδες τρυαδες τετραδες θηλυκές...gkomena που προτεινει διακοπες αστυπαλαια εχει σιγουρα πολυ τριχωτο μουνι
κολωνακι ή πλατεια μεμουΠαω για φραπεδαρα![]()
![]()
![]()
πηγαινε στο νησι μ ενα φιλαρακι σου κι αν δεν γυρισεις/ετε με γκομενετο να μη λεν σταρακο...εχει πολυ πραγμα το νησι....δυαδες τρυαδες τετραδες θηλυκές...
τα καμακια που επιχειρεις εδω, εκει θα εχουν αποτελεσμα!
φιλικο ζευγαρι αλλα και δυο κολλητοι μου πανε 3 χρονια συνεχομενα...καθε χρονο και καλυτερα στη φαση αυτου που ανεφερα
δεν εχω τετοια πληροφορηση....ekei den exei kati fokies![]()
![]()
![]()
δεν εχω τετοια πληροφορηση....
μπεσα τωρα δυο ατομακια κανουν καλο παιχνιδακι....ειναι νησακι που δεν σου γεμιζει το ματι για τετοια σκηνικα...αλλα γινονται....και δεν εχει σαπιες μεθυσμενες και τετοια.....
απ βδομαδα πανε ξανα τα δυο φιλαρακια μου, οποτε θα χω πληροφορηση
Εριξα χεσιμο τελικα
Να συνελθω λιγο και παω μετα