Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
προτεινα μετα απο προσσεγιση συνεχεια σε ξενοδοχειο και υπηρξε θετικη ανταποκριση

ενα ποτο κερασα μονο

πως την προσσεγισες?σε κοιταζε για ωρα κ πηγες κ της μιλησες?

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ομού με τα δικά σας πιρφοροπιμιά, κυκλοφορούν και πιρφοροπιμιά του κ. Πίκη.

Βέβαια ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος.

εγώ γιατί δεν τα έλαβα? και δεν ξέρω και κανέναν από αυτούς που μιλάω να τα έλαβε?  :think:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
εσυ εισαι στο αβαταρ?

Ναι.
Κι εγώ είμαι αυτή:
4.jpg

θα τη βάλω άβαταρ σύντομα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
στο στρατο γτ δεν μπορεις να δειρεις

εκει μονο το βυσμα μετραει αν δεν εχεις την πουτσισες

κ εισαι κ στα 2 φυλακισμενος κ υποταγμενος στο συστημα

Ειδα δυο φανταρους μου συνομιλουσαν στις σκαλες του μετρο....θεμα συζητησης καποιοι συναδελφοι. Το κουρεμα, το βλεμμα, η χαρακτηριστικη φατσα του φανταρου... Μου θυμισαν τροφιμους ψυχιατρικου ιδρυματος.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ειχα γνωρισει παλια απο τσατ μια 18 χρονων ειχαμε συναντηθει στην καφετερια βερντε στα β προαστια

τελικα ηταν σαν γιαγια η ατσα της κοντο χοντρη με γυαλια κ ειχε φερει κ μια φιλη της πολυ ψηλη μελαχρινη με αποστευτη τριχοφυια στα μαγουλα μουστακι φρυδια κ επειδη ηταν καλοκαιρι  κ φοραγε κοντο τοπακι κ ασπρο παντελονι ειχε κ πολυ τριχα στο αφαλο

αλλη μια παλι στο βερντε  απο β.π κοντοχοντρη κ με μουστακι τσελιγκα βουλγαρα πηγαινε στο πιρς κολεντς η στο ντιρι δεν θυμαμαι

νωντας: πλουσιοπαιδο βορειων προαστίων. Στα τσατ βαζει προφιλ με στοιχεια την περιοχη του και οτι ειναι αποφοιτος του Κολλεγιου Ψυχικου. Του απαντανε κοριτσια που φορανε μακριες φουστες και ζουν σε μεζονετες. Το ιδανικο αγορι για να τις ξεπαθενιασει μενει Ψυχικο ή Γλυφαδα, ειανι αποφοιτος κολλεγιου και εχει παρει MBA Αγγλιας.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ολοι βρισκουν το δασκαλο τους καποτε. Ειχα εναν παλια ο οποιος ηταν τετοιο στυλ και το πληγμα ηρθε μεσα απο την ιδια του την παρέα οταν ο φιλος του τσιμπησε την φιλη της παρέας τους και απο τοτε εξαφανιστηκαν και εβγαιναν μαζι !!!!! Και ο αλλος ψαχνοτανε με άλλες παρέες

Μου θυμίζεις τον Στελάκη, αδερφό μιας παλιάς μου γκόμενας.
Ο Στελάκης λοιπόν ασχολείτο όλη την ώρα με το μπάσκετ και με το να πρήζει κόσμο για τα μπασκετικά του κατορθώματα και το ότι είναι εν δυνάμει nba-ερ που απλώς του έλειπαν 20 πόντοι,
ήταν σκληροτράχηλος γκόμενος που άμα λάχει σήκωνε το γιακά του πόλο ψηλά, φορούσε γυαλιά ηλίου ray ban, "έπαιζε" διαρκώς με γκόμενες και ως πότης έφτιαχνε αδυσώπητα κοκτέηλς συνδυάζοντας κόκα κόλα και φάντα για να τις μεθύσει
αποκαλούσε τους φίλους του στο τηλέφωνο "έλα ρε μαλάκα" "τι κάνεις τρομοκράτη?" και λοιπά γκανγκστερικά

και είχε φτάσει 27 και όχι απλώς ήταν παρθένος αλλά το πιο χαρντκορ πράγμα που είχε κάνει σε γυναίκα πρέπει να ήταν κανένα φιλί στο μάγουλο στην μπουκάλα

Δρακοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom