pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Ομού με τα δικά σας πιρφοροπιμιά, κυκλοφορούν και πιρφοροπιμιά του κ. Πίκη.
Βέβαια ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος.
δωσε λινκ
για πες το σκηνικο
δωσε λινκ
προτεινα μετα απο προσσεγιση συνεχεια σε ξενοδοχειο και υπηρξε θετικη ανταποκριση
ενα ποτο κερασα μονο
Και πόσα πληρώσατε μετά;
Ανταλλάσονται με π.μ.
προτεινα μετα απο προσσεγιση συνεχεια σε ξενοδοχειο και υπηρξε θετικη ανταποκριση
ενα ποτο κερασα μονο
εγώ γιατί δεν τα έλαβα? και δεν ξέρω και κανέναν από αυτούς που μιλάω να τα έλαβε?![]()
Στείλτε ομαδόν επιστολή διαμαρτυρίας για άνιση μεταχείριση.
τα διαβασες κ εσυ;
Ουτε ενα πμ δεν εχει βγει αν και αν ημουν μουνακι ια επρεπε.
εσυ εισαι στο αβαταρ?τα διαβασες κ εσυ;
Ουτε ενα πμ δεν εχει βγει αν και αν ημουν μουνακι ια επρεπε.
εσυ εισαι στο αβαταρ?
στο στρατο γτ δεν μπορεις να δειρεις
εκει μονο το βυσμα μετραει αν δεν εχεις την πουτσισες
κ εισαι κ στα 2 φυλακισμενος κ υποταγμενος στο συστημα
ειχα γνωρισει παλια απο τσατ μια 18 χρονων ειχαμε συναντηθει στην καφετερια βερντε στα β προαστια
τελικα ηταν σαν γιαγια η ατσα της κοντο χοντρη με γυαλια κ ειχε φερει κ μια φιλη της πολυ ψηλη μελαχρινη με αποστευτη τριχοφυια στα μαγουλα μουστακι φρυδια κ επειδη ηταν καλοκαιρι κ φοραγε κοντο τοπακι κ ασπρο παντελονι ειχε κ πολυ τριχα στο αφαλο
αλλη μια παλι στο βερντε απο β.π κοντοχοντρη κ με μουστακι τσελιγκα βουλγαρα πηγαινε στο πιρς κολεντς η στο ντιρι δεν θυμαμαι
Ολοι βρισκουν το δασκαλο τους καποτε. Ειχα εναν παλια ο οποιος ηταν τετοιο στυλ και το πληγμα ηρθε μεσα απο την ιδια του την παρέα οταν ο φιλος του τσιμπησε την φιλη της παρέας τους και απο τοτε εξαφανιστηκαν και εβγαιναν μαζι !!!!! Και ο αλλος ψαχνοτανε με άλλες παρέες
Μου θυμίζεις τον Στελάκη, αδερφό μιας παλιάς μου γκόμενας.
Ο Στελάκης λοιπόν ασχολείτο όλη την ώρα με το μπάσκετ και με το να πρήζει κόσμο για τα μπασκετικά του κατορθώματα και το ότι είναι εν δυνάμει nba-ερ που απλώς του έλειπαν 20 πόντοι,
ήταν σκληροτράχηλος γκόμενος που άμα λάχει σήκωνε το γιακά του πόλο ψηλά, φορούσε γυαλιά ηλίου ray ban, "έπαιζε" διαρκώς με γκόμενες και ως πότης έφτιαχνε αδυσώπητα κοκτέηλς συνδυάζοντας κόκα κόλα και φάντα για να τις μεθύσει
αποκαλούσε τους φίλους του στο τηλέφωνο "έλα ρε μαλάκα" "τι κάνεις τρομοκράτη?" και λοιπά γκανγκστερικά
και είχε φτάσει 27 και όχι απλώς ήταν παρθένος αλλά το πιο χαρντκορ πράγμα που είχε κάνει σε γυναίκα πρέπει να ήταν κανένα φιλί στο μάγουλο στην μπουκάλα