You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
εγω ειμαι με το σωβρακο (παπουδε μινερβα) ξαπλωμενος στον καναπε με το λαπτοπ, πινω παγωμενο νερο απο το ψυγειο απο το μπουκαλι σα γυφτος και κλανω ακομα τα μεσημεριανα καλαμαρακιαπουλι καλα τα λες
ειμαι γυμνος τωρα κι εχω βαλει ερκοντισιον
σε λιγο θα βγω για καφε με 2 φιλαρακια σε παραλιακο μπιτσομπαρο
αυτοι οι δυο χλεχλεδες θα φλερταρουν παλι με τη γνωστη σερβιτορα με την κωλαρα
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
υφερπουσα... μολυσματικη ασθενεια :Sεγω ειμαι με το σωβρακο (παπουδε μινερβα) ξαπλωμενος στον καναπε με το λαπτοπ, πινω παγωμενο νερο απο το ψυγειο απο το μπουκαλι σα γυφτος και κλανω τα μεσημεριανα καλαμαρακια
σε λιγο θα βγω για καφε με 2 φιλαρακια με παραλιακο μπιτσομπαρο
αυτοι οι δυο χλεχλεδες θα φλερταρουν παλι με τη γνωστη σερβιτορα με την κωλαραοσο εγω θα τους αναπτυσω τις θεωριες μου οτι ο σωστος ο αντρας γαμαει μονο στα μπουρδελα :-
προσεχε
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
δοπα τη φρ την ειχα συναντησει σε μια κοινη παρεα πριν 2 χρονια...
καμια σχεση με τη εξελιξη που ειχε... μαζεμενη και σοβαρη....ανεδυε μια αισθηση ελαφρας μελαγχολιας (ισως να σκεφτοτανε απο τοτε οτι ειναι για μεγαλα πραγματα)...
ντυμενη σπορτιβ (tzinaki, aulhtika nike papoutsia), το πιτσιρικι-πιπινακι της διπλανης πορτας...ωραιο (για τα γουστα μου) σωματακι...ομορφο προσωπο-μαλλια....δεν ειχε ιχνος υφους ξεκωλλου
εξεπλαγην -αρχικα δεν την γνωρισα- οταν εμαθα οτι ηταν στο σκηνικο....ειχε ραγδαια εξελιξη
καμια σχεση με τη εξελιξη που ειχε... μαζεμενη και σοβαρη....ανεδυε μια αισθηση ελαφρας μελαγχολιας (ισως να σκεφτοτανε απο τοτε οτι ειναι για μεγαλα πραγματα)...
ντυμενη σπορτιβ (tzinaki, aulhtika nike papoutsia), το πιτσιρικι-πιπινακι της διπλανης πορτας...ωραιο (για τα γουστα μου) σωματακι...ομορφο προσωπο-μαλλια....δεν ειχε ιχνος υφους ξεκωλλου
εξεπλαγην -αρχικα δεν την γνωρισα- οταν εμαθα οτι ηταν στο σκηνικο....ειχε ραγδαια εξελιξη
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
δοπα τη φρ την ειχα συναντησει σε μια κοινη παρεα πριν 2 χρονια...
ti skiniko
partzouza
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
καμια σχεση ρε....απλα ετυχε να ειναι στην παρεα, φιλη γνωστης...μια φορα την ειδα...τη θυμηθηκα απ το ονομα κι οταν εμαθα την περιοχη που μενει και τη σχολη της...απ τις φωτο δεν πηγε κατευθειαν ο νους μουti skiniko ----> στο ατυχημα
partzouza
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
καμια σχεση ρε....απλα ετυχε να ειναι στην παρεα, φιλη γνωστης...μια φορα την ειδα...τη θυμηθηκα απ το ονομα κι οταν εμαθα την περιοχη που μενει και τη σχολη της...απ τις φωτο δεν πηγε κατευθειαν ο νους μου
πρωτη φορα σε παρτυ που ειχε κοριτσια στα 17 με καλεσανε
πιο πριν μονο αγορια
θυμαμαι ενας ειχε κανει παρτυ με μουνια κ τα κουλ αγορια του σχολειου κ το αλλο σαββατο εκανε αλλα παρτυ που ειχε καλεσει εμας δλδ μονο αγορια
τοτε δεν καταλαβαινα τον ρατσισμο κ το ξεφτυλικι
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυπε το καλο το παρτυ ηταν του δευτερου σαββατου :-θυμαμαι ενας ειχε κανει παρτυ με μουνια κ τα κουλ αγορια του σχολειου κ το αλλο σαββατο εκανε αλλα παρτυ που ειχε καλεσει εμας δλδ μονο αγορια
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
τυπε το καλο το παρτυ ηταν του δευτερου σαββατου :-
καλα ειχαμε περασει θυμαμαι φαι μαλακιες βιντεογκειμς κλανιδια κλπ
το θεμα ειναι ο ρατσισμος κ πως μας ειχε διαχωρισει
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
τα καλυτερα μουνια πηγαιναν με τις αλητρες...τους εξωσχολικους, αυτους που ειχαν παρατησει το σχολειο, τους τσαμπουκαδες....πρωτη φορα σε παρτυ που ειχε κοριτσια στα 17 με καλεσανε
πιο πριν μονο αγορια
θυμαμαι ενας ειχε κανει παρτυ με μουνια κ τα κουλ αγορια του σχολειου κ το αλλο σαββατο εκανε αλλα παρτυ που ειχε καλεσει εμας δλδ μονο αγορια
τοτε δεν καταλαβαινα τον ρατσισμο κ το ξεφτυλικι
τους τραβουσε η μαγκια και η αλητεια...τοτε αυτα ηταν ενδειξη ανδρισμου (ή τουλαχιστουν αυτο θεωρουσαν)...
πραγματικα οι μονοι που γαμουσαν τα ξεπεταγμενα γκομενακια της εποχης ή τις ψωλιτσες του σχολειου ήταν οι κωλοπαιδαραδες.....τα μετπεπειτα μαστουρια, χασιλιδες, χαπακιδες, πρεζονια
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
καλα ειχαμε περασει θυμαμαι φαι μαλακιες βιντεογκειμς κλανιδια κλπ
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
απ τοτε επρεπε να φανταστεις την εξελιξη σου μαν
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
τα καλυτερα μουνια πηγαιναν με τις αλητρες...τους εξωσχολικους, αυτους που ειχαν παρατησει το σχολειο, τους τσαμπουκαδες....
τους τραβουσε η μαγκια και η αλητεια...τοτε αυτα ηταν ενδειξη ανδρισμου (ή τουλαχιστουν αυτο θεωρουσαν)...
πραγματικα οι μονοι που γαμουσαν τα ξεπεταγμενα γκομενακια της εποχης ή τις ψωλιτσες του σχολειου ήταν οι κωλοπαιδαραδες.....τα μετπεπειτα μαστουρια, χασιλιδες, χαπακιδες, πρεζονια
κ τωρα αυτοι τις γαμανε
δεν βλεπεις εμεις πως καταντησαμε που ειμαστε καλα παιδια
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
απ τοτε επρεπε να φανταστεις την εξελιξη σου μαν
γυμνασιο πηγαινα τοτε μαν
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
θα συμφωνησω σε αυτο :-καλα ειχαμε περασει θυμαμαι φαι μαλακιες βιντεογκειμς κλανιδια κλπ
το θεμα ειναι ο ρατσισμος κ πως μας ειχε διαχωρισει
ουτε εγω αισθανομαι καλα που υποβιβασε τοσο τα βρωμομουνα και τα καλεσε το πρωτο σαββατο στο δοκιμαστικο παρτυ ωστε να διευθετησει και την παραμικρη λεπτομερεια για το υπεργαματο παρτυ του δευτερου σαββατου που ξεχειλιζε αυθεντικη αντρικη διασκεδαση και γνησιο bromance :-
και τα μουνια αξιζουν ενα καλο παρτυ γιατι ειναι οι καλυτεροι φιλοι του ανθρωπου στο φιναλε :-
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
με το πρωτο δε συμφωνω...εχουν αλλαξει τα κοζια....δεν ειναι οπως παλια στο σχολειο...γαμανε και τα φλωρακια, ειναι και πιο απελευθερωμενες οι μικρες, το σεξ ειναι πιο απενοχοποιημενο απο τοτε, κτλ...κ τωρα αυτοι τις γαμανε
δεν βλεπεις εμεις πως καταντησαμε που ειμαστε καλα παιδια
οσο για μας αστο, ειμαστε ειδικη περιπτωση...χριζουμε ψυχιατρικης ερμηνειας
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
υπαρχει χειροτεροτο χειροτερο στο σχολειο ειναι να κανεις παρτυ κ να μην ερθει σχεδον κανενας
να κανουν ολοι παρτυ και να μη σε εχει καλεσει κανενας :-