Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
εχεις γτ εισαι παλιος

αλλα δεν εχεις γτ εισαι νορμαλ

δλδ μονο κ μονο που τελειωσες αμεσως τη σχολη σου δειχνει πολλα για σενα

Αφου γαμαω γριές στα μπουρδελα και τραβελια στην Ταιλανδη, απο που κι ως που ειμαι νορμαλ  :idiot:

Τη σχολή την τελειωσα στα 6 χρονια...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Αφου γαμαω γριές στα μπουρδελα και τραβελια στην Ταιλανδη, απο που κι ως που ειμαι νορμαλ  :idiot:

Τη σχολή την τελειωσα στα 6 χρονια...

normal εισαι γτ εχεις κανονικη ζωη απο φοιτητης

ειχες φιλους εβγαινες βολτες ρεμπεταδικα καφετεριες ζωγραφου κλπ

δεν ξερεις τι σημαινει να μην βγαινεις απο το σπιτι για χρονια κ να ζεις με υπνο χεσιμο ιντερνετ φαι κ τιποτα αλλο για ΧΡΟΝΙΑ οχι μερες η βδομαδες

η να μην γαμας την γκομενα σου γτ θελεις να πας να δεις ριαλιτι σου στον αντεννα η να μπεις στο φορουμ 

τρου στορις

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Ντοπα μια ζωη φυτουκλακι ημουν, και τωρα που σου γράφω μόλις γυρνάω σπιτι απο τη δουλεια... Τι εχεις να πεις για αυτο;  

Στο σώμα της Μαριαλενας τι βαθμό θα έβαζες;

http://[URL unfurl="true"]www.xxximagehosting.com/images/x67QKcGNpW/043___WSBGVawLd9.jpg[/img[/URL]]

:-* :-* :-*
[/quote]

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

δεν ξερεις τι σημαινει να μην βγαινεις απο το σπιτι για χρονια κ να ζεις με υπνο χεσιμο ιντερνετ φαι κ τιποτα αλλο για ΧΡΟΝΙΑ οχι μερες η βδομαδες

η να μην γαμας την γκομενα σου γτ θελεις να πας να δεις ριαλιτι σου στον αντεννα η να μπεις στο φορουμ 

τρου στορις

ποσο καιρο εχεις κατσει σπιτι το ανωτερο?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ντοπα μια ζωη φυτουκλακι ημουν, και τωρα που σου γράφω μόλις γυρνάω σπιτι απο τη δουλεια... Τι εχεις να πεις για αυτο;  

Στο σώμα της Μαριαλενας τι βαθμό θα έβαζες;

gia γκομενα 8 για πουτανα 5    στα 10

μενεις η εμενες σε δωματιο  shareroom στο εξωτερικο?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

τρου στορις

Η χειρότερη μου φάση ήταν οταν δεν έβρισκα δουλεια μετα το μεταπτυχιακο. Ειχα πέσει σε κατάθλιψη, πρεπει να χα κανα μηνα κλεισμένος στο σπιτι και κανα δυο βδομάδες χωρίς να κανω μπάνιο  :S

gia γκομενα 8 για πουτανα 5    στα 10

μενεις η εμενες σε δωματιο  shareroom στο εξωτερικο?

Εγω θα της έβαζα 7. Μου θυμίζει πολυ το σώμα της κοπέλας μου, κι αυτη ετσι εχει τσουπωτο κωλο και κοντόχοντρα ποδάρια  :grin:

Εχω μείνει με συγκάτοικο στο Παρίσι. Στο Λονδίνο εμενα σε εστία. Τωρα ρε φίλε εχω τριανταρισει και εχω καλη δουλεια, ειναι να δυνατόν να μένω με συγκάτοικο, αυτο έλειπε...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Η χειρότερη μου φάση ήταν οταν δεν έβρισκα δουλεια μετα το μεταπτυχιακο. Ειχα πέσει σε κατάθλιψη, πρεπει να χα κανα μηνα κλεισμένος στο σπιτι και κανα δυο βδομάδες χωρίς να κανω μπάνιο  :S

Εγω θα της έβαζα 7. Μου θυμίζει πολυ το σώμα της κοπέλας μου, κι αυτη ετσι εχει τσουπωτο κωλο και κοντόχοντρα ποδάρια  :grin:

Εχω μείνει με συγκάτοικο στο Παρίσι. Στο Λονδίνο εμενα σε εστία. Τωρα ρε φίλε εχω τριανταρισει και εχω καλη δουλεια, ειναι να δυνατόν να μένω με συγκάτοικο, αυτο έλειπε...

στην εστια ακουγες βογγητα απο γαμησια?

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
στην εστια ακουγες βογγητα απο γαμησια?

Κατι πρεπει να άκουγα αλλα οχι σε βαθμο που να μου κανει εντύπωση. Στις εστίες στου Ζωγραφου θυμάμαι μαζευόμασταν, στο δωμάτιο ενός φίλου και στηναμε αυτί  :grin:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Κατι πρεπει να άκουγα αλλα οχι σε βαθμο που να μου κανει εντύπωση. Στις εστίες στου Ζωγραφου θυμάμαι μαζευόμασταν, στο δωμάτιο ενός φίλου και στηναμε αυτί  :grin:

gia  πες σκηνικα απο αγγλια

κ απο ζωγραφου

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
gia  πες σκηνικα απο αγγλια

κ απο ζωγραφου

Απο εστία Αγγλία σε ενα πάρτι ειχα μεθύσει και γαμησα ενα μπαζο Ασιάτισσα, και μετα πήγα και έμεινα σε ενα φίλο μου για καμια βδομαδα επειδή με έψαχνε να με βρει. Αυτο νομιζω το εχω ξαναγράψει.

Αλλη φορα ενας φίλος μου με έψαχνε ξημερώματα μεθυσμένος να παμε για κλάμπινγκ αλλα έκανε λάθος και χτυπούσε την πόρτα της γειτόνισσας μου, η κοπέλα είχε πανικοβληθεί...

Εχω επισης πολλα παρακμιακά σκηνικά με εναν φίλο μου Γερμανό, είχε ξεράσει πανω σε εναν τύπο σε ενα κλαμπ, εχουμε παρτουζωσει κατι χοντρές σε δωμάτιο χοστελ με εναν γερό να κοιμάται στο απέναντι κρεβάτι, εχουμε κανει είσοδο απρόσκλητοι σε γαμήλιο πάρτι, εχουμε κοιμηθεί κάτω απο γέφυρα επειδή δε βρίσκαμε δωμάτιο σε ξενοδοχείο, κτλ.

Μαλακιες...

Βάζει κανείς πάνω από 4-5 με άριστα το 10 ;

Εγω είπα βάζω 7...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Απο εστία Αγγλία σε ενα πάρτι ειχα μεθύσει και γαμησα ενα μπαζο Ασιάτισσα, και μετα πήγα και έμεινα σε ενα φίλο μου για καμια βδομαδα επειδή με έψαχνε να με βρει. Αυτο νομιζω το εχω ξαναγράψει.

Αλλη φορα ενας φίλος μου με έψαχνε ξημερώματα μεθυσμένος να παμε για κλάμπινγκ αλλα έκανε λάθος και χτυπούσε την πόρτα της γειτόνισσας μου, η κοπέλα είχε πανικοβληθεί...

Εχω επισης πολλα παρακμιακά σκηνικά με εναν φίλο μου Γερμανό, είχε ξεράσει πανω σε εναν τύπο σε ενα κλαμπ, εχουμε παρτουζωσει κατι χοντρές σε δωμάτιο χοστελ με εναν γερό να κοιμάται στο απέναντι κρεβάτι, εχουμε κανει είσοδο απρόσκλητοι σε γαμήλιο πάρτι, εχουμε κοιμηθεί κάτω απο γέφυρα επειδή δε βρίσκαμε δωμάτιο σε ξενοδοχείο, κτλ.

Μαλακιες...

Εγω είπα βάζω 7...

σκηνικα απο βογγητα στην εστια λεω

αγγλια κ ζωγραφου

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
σκηνικα απο βογγητα στην εστια λεω

αγγλια κ ζωγραφου

Σου είπα απο Αγγλία δε θυμάμαι κατι, στου Ζωγράφου μονο θυμάμαι πως βογγαγε η γειτόνισσα ενός φίλου και μαζευόμασταν εμεις τα μαλακισμενα και την ακούγαμε να γαμιεται. Ερχόταν ενας απο αλλη σχολή και τη γαμαγε. Να δεις τι τρόμπες είμασταν, αντί να χωθούμε παίρναμε δουλεια για το σπιτι   :jerking:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Σου είπα απο Αγγλία δε θυμάμαι κατι, στου Ζωγράφου μονο θυμάμαι πως βογγαγε η γειτόνισσα ενός φίλου και μαζευόμασταν εμεις τα μαλακισμενα και την ακούγαμε να γαμιεται. Ερχόταν ενας απο αλλη σχολή και τη γαμαγε. Να δεις τι τρόμπες είμασταν, αντί να χωθούμε παίρναμε δουλεια για το σπιτι   :jerking:

kaue pote gamiotane?

htan kano moyni?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ντοπα θυμασαι που ο Τοπαλιδης ειχε παει να παλουκωσει τη Φανη και μπηκε μπροστα ο Στεφανατσης και τον σταματησε;

Και οταν αποχωρησε αυτη μπηκε στο φορουμ του αντ1 και εστελνε εμεηλ σε ολους με το τι γινοταν εκει μεσα και που φοραγε ξανθια περουκα ανεβαινε στο βουνο και τους εδινε μηνυματα γραμμενα σε χαρτι υγειας και τυροπιτακια;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Με βαση αυτα που εγραψες δεν κολλας πολυ εδω. Ξενερωσα που τα διαβασα.

Εγγρ.
23 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Πάει και η Παρακμιακούλα! Στο καλο και να μη μας γράφει  :gay:
Σειρά έχουν τα υπόλοιπα ναυάγια του σαιτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom