life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Aχα!!!!! Να πωs φαινονται οι εχοντεs και κατεχοντεs....Καναμε περα τον φραπε του φτωχου και παμε στα εσπρεσακιαεσπρεσακι φιλε οχι φραπα
Aχα!!!!! Να πωs φαινονται οι εχοντεs και κατεχοντεs....Καναμε περα τον φραπε του φτωχου και παμε στα εσπρεσακιαεσπρεσακι φιλε οχι φραπα
αμα ανεβεις να μου πεις.....να κρυφτω...εσεις με τα ντουφεκια εχετε την κακη συνηθεια να αλληλοπυροβολιεστε ενιοτε καταλαθος.....Ρε συ γλ. Μια και είσαι εκεί, ρίξε σε παρακαλώ καμιά ματιά για πατήματα από αγριογούρουνο. Θα ανέβω την Παρασκευή με κάτι φίλους για κυνήγι. :-*
το 99 εχω κανει κατι σε καφετερια?για πες λεπτομερειες
αμε και η φασουλαδα τερμα φερνει δυσαρεστα αεριαAχα!!!!! Να πωs φαινονται οι εχοντεs και κατεχοντεs....Καναμε περα τον φραπε του φτωχου και παμε στα εσπρεσακια
τοτε ντε που πηγες βραζιλια για την αλλαγη φυλου....γιατι το 99?
πουστικη κιθαρα τα αρρωστακια-ανωμαλακια ουτε που θυμουνται τα ψεματα που λενε ;)
πολλα εχω κανει αλλα σε τουαλετα καφετεριας μια πιπα σε μια σαυρα ειχα δωσειΣε τουαλέτα καφετέριας.....
αμε και η φασουλαδα τερμα φερνει δυσαρεστα αερια
ναι ρε μλκ σε ειχα συνοδευσει τοτε και σου ειχα δωσει και αιμα απο κει σου μεινε η μαλακια το αιμα μου φταιειτοτε ντε που πηγες βραζιλια για την αλλαγη φυλου....
ma boyΈλα όμως που εγώ τα θυμάμαι.....
Σε τουαλέτα καφετέριας.....
πολλα εχω κανει αλλα σε τουαλετα καφετεριας μια πιπα σε μια σαυρα ειχα δωσει
μικρος ημουνα μαλακιες εκανα και ηταν το 98 ειχα το αστρα τοτε και θυμαμαι την χρονολογια
γιατι να μην οδηγουσα δηλαδη η οδηγηση ειναι κομματι του εαυτου μου και ελικοπτερο να μου φερεις θα το πεταξωbtw,καφετέρια ή καφετερ[size=40pt]ί[/size]α το λέτε;
οδηγούσες στα 18 σου;
σιγα ρε μαγκαιβερ....γιατι να μην οδηγουσα δηλαδη η οδηγηση ειναι κομματι του εαυτου μου και ελικοπτερο να μου φερεις θα το πεταξω
γιατι ρε εχεις παραπονο και τον κωλο σου μια χαρα τον οδηγαω ολοκληρα ταξιδια εκτος δρομου σε παωσιγα ρε μαγκαιβερ....
παρεπιπτοντως εγω οδηγω απο το 90 αλλα μην το κανουμε θεμα...
εσυ εισαι το παιδι του γλομπεου που λεμε;ti lete edw
γιατι να μην οδηγουσα δηλαδη η οδηγηση ειναι κομματι του εαυτου μου και ελικοπτερο να μου φερεις θα το πεταξω