Επισκέπτης
θελω το γουνακι σου!!Ποιος είναι ο Δούκας;
θελω το γουνακι σου!!Ποιος είναι ο Δούκας;
θελω το γουνακι σου!!
Το κατάλαβα. Απλά δεν έχω να σου δώσω.Πριν μιση ωρα που ψωνιζα πορτοκαλι στο σουπερ μαρκετ, καταλαβα για πρωτη φορα οτι το γουνακι ειναι και καλα το μουνακι με γ αντι για μ
[size=11pt]Ντόπα, αν ξαναγράψεις με greeklish θα σου κάνω αναφορά.metaniono poy exasa tosa xronia me tis tanes
to mono kalo einai oti den ginesai moynodoulos to apomythopoieis
[size=11pt]Ντόπα, αν ξαναγράψεις με greeklish θα σου κάνω αναφορά.
Μας έχεις βγάλεις τα μάτια, ενώ ξέρεις ότι απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ.[/size]
εχεις γαμησει φοιτητρια?[size=11pt]Ντόπα, αν ξαναγράψεις με greeklish θα σου κάνω αναφορά.
Μας έχεις βγάλεις τα μάτια, ενώ ξέρεις ότι απαγορεύεται από τους κανόνες του φόρουμ.[/size]
Πόσα κιλά μαλάκας;Ποσα κιλα εισαι βριλ?
Ποσα κιλα εισαι βριλ?
ποσα κιλα νερο πες και θα το πολλαπλασιασω με 10 εβδομαΠόσα κιλά μαλάκας;
γνωμη σου για πικερθα ηθελα να ειχα επιτυχια στις κοπελες
με τις τανες καταστραφηκα τοσα χρονια ευτυχως τις εκοψα τωρα κ ας ειμαι ανενεργος σεξουαλικα ειναι το πρωτο βημα
γνωμη σου για πικερ
Δεν είναι ανάγκη να κόψεις τις πουτάνες. Μπορείς να γαμάς πουτάνες και γκόμενες μαζί. Όποιος νομίζει ότι το ένα αποκλείει το άλλο είναι ηλίθιος. Είναι σαν να λέμε ότι το να τρως πορτοκάλια σημαίνει ότι δεν τρως πεπόνια.θα ηθελα να ειχα επιτυχια στις κοπελες
με τις τανες καταστραφηκα τοσα χρονια ευτυχως τις εκοψα τωρα κ ας ειμαι ανενεργος σεξουαλικα ειναι το πρωτο βημα
μηδενικο κ αντι να το αποδεχτει βγαζει νομους κ θεωριες οτι οι πουτανες ειναι καλυτερες απο τις κοπελιτσες
[size=11pt]Μόλις σου έκανα αναφορά!sefxaristo file
[size=11pt]Όχι, αλλά έχω γαμήσει την αδελφή μιας μαθήτριάς μου.εχεις γαμησει φοιτητρια?
[size=11pt]Τύπε, στα 4 κι ας είναι 14...Αν εχεις περασει οντως απο σχολη και δεν εχεις γαμησει ποτε φοιτητρια πρεπει να σαι εντελως προβληματικος