Επισκέπτης
Ουα ουα
Ουα ουα
οχι δε θυμαμαιτελικα απο το κακο στο χειροτερο πηγα
θυμασαι τι σου ελεγα πριν 5 χρονια οτι το μελλον μας θα ειναι γαματο θα εχουμε ξεμπερδεψει απο υποχρεωσεις κλπ
σκατα
τελικα απο το κακο στο χειροτερο πηγα
θυμασαι τι σου ελεγα πριν 5 χρονια οτι το μελλον μας θα ειναι γαματο θα εχουμε ξεμπερδεψει απο υποχρεωσεις κλπ
σκατα
χαχαχα σωστοςΣήμερα κλείνω 4 χρόνια στο GameWorld.gr
Πριν 4 χρόνια βρήκα αυτό το community για να μοιραστώ την αγάπη μου για τα games και έκανα το hobby μου, επάγγελμα. <3
Αμα εχεις βυζι νουμερο 5 κανεις το χομπυ σου επαγγελμα.![]()
Ως πασιγνωστον η Ρουλα Κορομηλα δεν εχει καταφερει να γινει μανα, αν και το προσπαθησε παρα πολυ και προσφατα μεσα απο την εκπομπη της, ο Γιωργος Θεοφανους ειχε αποκαλυψει πως αρρωστησε απο αυτη την προσπαθεια...
Η φραση του Μενιου Φουρθιωτη «Ο Θεος δεν κανει λαθος για το ποια θα κανει μανουλα» εφερε σε αμηχανια τις τρεις συνεργατιδες του στην εκπομπη και αυτο φανηκε στις απαντησεις τους.
μενιος![]()
![]()
![]()
παπαρακμιακε αν σου αποκαλυψω με ποια νικ μπαινουν ο μπιλλυ και ο ντουντ τι θα τους κανεις;
(προσθεστε ;wap στη διευθυνση για να ανακαλυψετε κρυμμενα μηνυματα)
Ντοπα λες να τις φαει ο μαρκ απο μπροκ?
τυπε θα διαλεγες δωρεαν ενα πλειστεισον 4 μαζι με 10 παιχνιδια και διπλο χειριστηριο η μια βδομαδα θηλασμο απο τη χριστιανα θανου;Σήμερα κλείνω 4 χρόνια στο GameWorld.gr
Πριν 4 χρόνια βρήκα αυτό το community για να μοιραστώ την αγάπη μου για τα games και έκανα το hobby μου, επάγγελμα. <3
Αμα εχεις βυζι νουμερο 5 κανεις το χομπυ σου επαγγελμα.![]()
ο χοντρος ολα τα λεφταBig talk βλεπετε?
Γαμαει