Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
stardust ti leei
τη ζωουλα μ μανstardust ti leei
ela man sthn porta me petyxes
ela man sthn porta me petyxes
mono aunanismos type typo t allo...siga mh dinw ta leuta mou sta brwmomouna!
Εμενα θα μου λειψουν μονο οι παλιες ωραιες στιγμες 2009-2013,το τσατ,τα φιλαρακια,η παλια μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης,το σπαμ και οι ατακες,τα αξημερωτα βραδυα που περασαμε μαζι σε μια οθονη ,οι αφιερωσεις μας στο ραδιο και [size=16pt]ολα τα παιδια που μαζι παλιωσαμε εδω μεσα[/size]
Ταφή ή αποτεφρωση τύπε?Ωραιος επικηδιος. να σε φωναξω και στην κηδεια μου.
Ποιος χεστηκε; Νεκρος θα ειμαι.Ταφή ή αποτεφρωση τύπε?
Πιστεύεις οτι οι αποτεφρωμενοι θα αναστηθουν, ή μονο οι ταφέντες?Ποιος χεστηκε; Νεκρος θα ειμαι.
Η δευτερη παρουσια ειναι αλληγορικη.Πιστεύεις οτι οι αποτεφρωμενοι θα αναστηθουν, ή μονο οι ταφέντες?
[move][size=15pt]ΜΗΝΥΜΑ gl[/size][/move]
"Τελευταιο μηνυμα
Μετα απο 7 περιπου ετη παρουσιας στο σαιτ αποφασισα σημερα κατοπιν ωριμου σκεψεως να διαγραψω τον λογαριασμο μου και να αποχωρησω οριστικα
Αποχωρω δυστυχως απογοητευμενος
Περασα απο ολα τα σταδια και ολα τα κλιμακια του ιστοτοπου,εγραψα πολλα ,εκτεθηκα πολυ,εκανα πολλα λαθη
Ας με κρινει η ιστορια του σαιτ σε βαθος χρονου αν το προσημο ειναι θετικο η αρνητικο
Δεν θα λειψω σε κανεναν ιδιαιτερα στην φαση καταρρευσης και καταπτωσης που φευγω,τα σκουπιδια εχουν επικρατησει οριστικα στο σαιτ....νικηθηκαμε κατα κρατος
Εμενα θα μου λειψουν μονο οι παλιες ωραιες στιγμες 2009-2013,το τσατ,τα φιλαρακια,η παλια μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης,το σπαμ και οι ατακες,τα αξημερωτα βραδυα που περασαμε μαζι σε μια οθονη ,οι αφιερωσεις μας στο ραδιο και ολα τα παιδια που μαζι παλιωσαμε εδω μεσα
This might just do nobody any good. At the end of this discourse, a few people may accuse this reporter of fouling his own comfortable nest, and your organization may be accused of having given hospitality to heretical and even dangerous ideas. But the elaborate structure of networks, advertising agencies, and sponsors will not be shaken or altered
Our history will be what we make of it.
Goodnight and good luck...."
Στα τσακίδια! Βλάχο.
Πλανάσαι.Η δευτερη παρουσια ειναι αλληγορικη.
Ολοι θα ζησουμε ευτυχισμενοι στους "ουρανους" μακρια απο τους περιορισμους της σαρκας.
Αυτοδιαγράφηκε...;
Άγιε απορώ γιατί αναμεταδίδετε τις παπαριές του παπάρα.
Απορώ.
Καλά έκανε και σας έβρισε από ό,τι φαίνεται, για να του κάνετε τα χατήρια του.