Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
ντοπα
δουκα, αντιστοιχο σκηνικο μ αυτο που περιεγραψες με τον σερβιτορο και τις αμερικανες, ετυχε σε πρωην κολλητο μου, παλια, και αντεδρασε κατα τον ιδιο τροπο....οι τυπισσες 22αρες ξανθες μουναρες....ο φιλος, απλως, μαλακας και αγαπουλης...(η μια απ τις δυο ηταν η γκομενα του, η οποια ειχε φερει τη φιλη της για τριο.....η φιλη της πιο μουναρα απο αυτην....βασικα μου ειπε οτι αρχικα κομπλαρε και οτι μετα το μετανιωσε....ειπε τρεμαμενος: "εγω μονο εσενα θελω!!!!!" )
η γκομενα του ηταν οντως μουναρα, οποτε μπορω να φανταστω πως θα ηταν και η αλλη
βασικα μου ειπε οτι του ηρθε ταμπλαζ, εγινε στα ξαφνικα και απρογραμματιστα, δεν το περιμενε, κομπλαρε και δεν ηξερε τι να πει και του ρθε αυτο.... ενα ωραιο απογευμα ηρθε η γκομενα του με τη φιλη της το θεομουνο!!!!Ντοπα πιστευεις οτι ειμαι φιρμα στο σαιτ;
Εκτελεση ρε μαλακα!!!!
Και οι αμερικανιδες ωραια μουνακια ητανε, με ηρεμο τονο φωνης, τον καλοπιανανε, του λεγανε θα σε βγαλουμε για φαι, ανενδοτος ο πιτσιρικας!
βασικα μου ειπε οτι του ηρθε ταμπλαζ, εγινε στα ξαφνικα και απρογραμματιστα, δεν το περιμενε, κομπλαρε και δεν ηξερε τι να πει και του ρθε αυτο.... ενα ωραιο απογευμα ηρθε η γκομενα του με τη φιλη της το θεομουνο!!!!
παρεμπιπτόντως η γκομενα του ψιλοασχολιοταν με μοντελινγκ τοτε
φαντασου τι μουνοπλακα επαθε το παλικαρακι...
στη περιπτωση του σερβιτορου νομιζω οτι ηταν πιο συνειδητοποιημενη η αντιδραση του...
ποτε θα ανεβασεις καμια ιστορια απο γκαζι
ποτε θα ανεβασεις καμια ιστορια απο γκαζι
ηταν την προηγουμενη δεκαετια (μπορει και παραπανω) [αλλα κατι τετοιες ιστοριες -μαλακιες- μενουν ανεξιτηλες στο χωροχρονο] ;)Χαλασε η νεολαια.
markhsiosθυμαστε παλια νικνειμς του σαιτ
αβαταρ πιτσιρικος αναλπρισον αντονινιο κομαντο αγιανα
ειχες προλαβει εναν βαζελα ονοματι monimo sex που ετρωγε ολο μιουτθυμαστε παλια νικνειμς του σαιτ
αβαταρ πιτσιρικος αναλπρισον αντονινιο κομαντο αγιανα
ο αλφα ποσταρει που και που...markhsios
todok
warhol
alfa291
stunt
ο αλφα ποσταρει που και που...
εν ελλαδι?h bite htan kypria