st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 366
οχι βεβαια, επισημανσεις κανω...Και σε χαλαει το παιχνιδι ρε μαν;
βεβαια η ουσια ειναι να μας καθοντουσαν κι αβασανιστα
οχι βεβαια, επισημανσεις κανω...Και σε χαλαει το παιχνιδι ρε μαν;
Τσαμπα ταιζουμε τα γατια ρε λακη; Ας κανουν και αυτα την δουλεια τους.Ποντικούς σκοτώνει κανείς σε χωριά ;
Πολύ γέλιο.
Εσυ, εγω, γνωριζουμε οτι εχουμε επιλογη. Τον αλλον να λυπασαι που μεχρι να του κατσει η γκομενα (καλα μπορει να μιλαμε και για ΧΡΟΝΟ σε καποιες περιπτωσεις) δεν γαμαει τιποτα.οχι βεβαια, επισημανσεις κανω...
βεβαια η ουσια ειναι να μας καθοντουσαν κι αβασανιστα
οντως υπαρχουν και τετοιοι!!!!! και τυχαινει να γνωριζω...Τσαμπα ταιζουμε τα γατια ρε λακη; Ας κανουν και αυτα την δουλεια τους.
Εσυ, εγω, γνωριζουμε οτι εχουμε επιλογη. Τον αλλον να λυπασαι που μεχρι να του κατσει η γκομενα (καλα μπορει να μιλαμε και για ΧΡΟΝΟ σε καποιες περιπτωσεις) δεν γαμαει τιποτα.
Αρα δεν μας αφορα.
Εχω γινει και λιγο κακος.
Ψηλαφιζω να βρω τα ορια του πατου, μου φαινεται.
a papa! :oβαλε ενα αγγουρι στον πατο σου κ θα βρεις τα ορια
Ετσι βρηκες τον δικο σου πατο;βαλε ενα αγγουρι στον πατο σου κ θα βρεις τα ορια
και στο ματι θα μεινεις αυνανατο "κακο" ειναι οτι σου ανοιγουν την ορεξη!!! για παραδειγμα την μια απο αυτες που πεταξε το υπονοουμενo την εχω βαλει στο ματι, ΔΙΟΤΙ πλεον τη βλεπω με αλλο ματι (meta ap ayto poy eipe) ;)
ντοπουλ, στην τελευταια περιπετεια σου στο Γκαζι, ειχες γραψει μετα την εξιστορηση της ενα: "ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ"...τι γινεται μ αυτο
ή το γραψες ετσι, οπως συνηθιζεται να γινεται τελευταια στο φορουμ
θυμασαι που μοιραζες παστελακια λιθιου στα παιδια εδω μεσασε ξεφτυλισα ΜΑΡΙΕ
καλα, παω να βαρεσω μια παχια και παω να κοιμηθω....ναι θα γραψω κ συνεχεια τις επομενες μερες
Ουτε οι γκομενες στο γκαζι τετοιο ξεφτυλισμα. :Sσε ξεφτυλισα ΜΑΡΙΕ
Ουτε οι γκομενες στο γκαζι τετοιο ξεφτυλισμα. :S