You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
τι ν αυτα ρε...Οταν εγω πηγαινω στα μπαρακια.
![]()
ζητημα αν γαμαει κανεις απ αυτους/ες....κι αυτος που βγηκε αγκαζε, για τις αναγκες της φωτο το κανε
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
γιατί ρε κοροϊδεύεις δεν είναι η Κρήτη τίγκα στο καλάσνικοφ ?![]()
Δεν κοροϊδεύω τύπε. Πήγε η πολεοδομία να γκρεμίσει το αυθαίρετο κοντά στο λιμάνι και ξεπρόβαλε τανκ.
Μόνο στην Κρήτη.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ντοπασμαν, σημερα στη δουλεια μια μου ειπε οτι ειμαι μισογυνης και μαζι της συμφωνησε κι ενας παντοφλοδαρμενος σχεσακιας (συναδελφος)
k ti
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
ειχαν δικιο μαλλον
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
μπάζα και κάγκουρες
κάγκουρες και μπάζα
![]()
Στην κορυφή του τραπεζιού, ο γονυπετής μπορεί να στηρίζεται σε κανένα τριχωτό μπούτι, όπως το κόβω...
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
αυτη προσφατα ανελαβε θεση προϊσταμενης κι αρχισα να της λεω διαφορα γνωμικα αρχαιων και συγχρονων μεγαλων στοχαστων που "υποβιβαζαν" την αξια της γυναικας... ![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
τσαντηστηκε επειδη της ειπα οτι ο Αριστοτελης ειχε πει οτι οι γυναικες ειναι εκ φυσεως ασταθεις και δεν επιτρεπεται σε καμια περιπτωση να ασκουν εκτελεστικη ή δικαστικη εξουσια...
και μου λεει τι θες να πεις![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
τσαντηστηκε επειδη της ειπα οτι ο Αριστοτελης ειχε πει οτι οι γυναικες ειναι εκ φυσεως ασταθεις και δεν επιτρεπεται σε καμια περιπτωση να ασκουν εκτελεστικη ή δικαστικη εξουσια...
και μου λεει τι θες να πεις
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
ακουγεται στους διαδρομους οτι επαιξε καλη πιπιζα για να παρει τη θεση....αλλα μπορει να ειναι και κακοηθιες....
η συγκεκριμενη ειναι απ τις γκομενες που θα κωλοτριφτουν στα "καταλληλα" ατομα για να κανει τη δουλεια τους....η κλασικη γυναικα αραχνη......αλλα δεν την εχω να το δινει ευκολα και σ οποιον κι οποιον....
η συγκεκριμενη ειναι απ τις γκομενες που θα κωλοτριφτουν στα "καταλληλα" ατομα για να κανει τη δουλεια τους....η κλασικη γυναικα αραχνη......αλλα δεν την εχω να το δινει ευκολα και σ οποιον κι οποιον....
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 668
- Πόντοι
- 656
αυτη προσφατα ανελαβε θεση προϊσταμενης κι αρχισα να της λεω διαφορα γνωμικα αρχαιων και συγχρονων μεγαλων στοχαστων που "υποβιβαζαν" την αξια της γυναικας...
και μου λεει τι θες να πεις![]()
χοντρό αυτό με τον Αριστοτέλη
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
ειχαν δικιο μαλλον
εχεις πλεον το σεβασμο ολωνωνε στη δουλεια
![Headbang 2 :headbang2: :headbang2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/FIRmzEvtlDNL0dQELGmbBecncN8.gif)
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
αυριο θα εχει και συνεχεια....εχω βρει κι αλλο υλικο![]()
Ριχτης και Αισχυλο να την ξεσκισεις!
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 668
- Πόντοι
- 656
Ριχτης και Αισχυλο να την ξεσκισεις!
και καπάκι ας βγάζει και την ψωλή έξω να αρχίσει να τον παίζει μπροστά τους όμως έκανε ο διογένης
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
Με συγκινείτε! ![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
Μαριε εχω γνωση για Σοπενχαουερ. Αν θυμαμαι καλα, σε καποιο σημειο παραθετει ενα αποσπασμα κι απ τον Πλατωνα, οπου χοντρικα λεει οτι αν ενας αντρας δεν εχει εναρετη ζωη, στην επομενη του ζωη θα γεννηθει γυναικα, κι αν συνεχισει τον κακο δρομο και σ αυτη του τη ζωη, στην αμεσως επομενη θα γεννηθει ζωο. Κατατάσσει τη γυναικα μεταξυ αντρα και ζωου.
Ακομα κι ο Ρουσσώ, απ τους πιο ριζοσπαστες στοχαστες, ελεγε οτι η γυναικα πρεπει να περιοριζεται στο να ειναι αρεστη στον αντρα και στις δουλειες του σπιτιου. Δεν χρειαζεται καμια παραπανω γνωση (στα περι αγωγης στον Αιμιλιο).
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
Μαριε εχω γνωση για Σοπενχαουερ. Αν θυμαμαι καλα, σε καποιο σημειο παραθετει ενα αποσπασμα κι απ τον Πλατωνα, οπου χοντρικα λεει οτι αν ενας αντρας δεν εχει εναρετη ζωη, στην επομενη του ζωη θα γεννηθει γυναικα, κι αν συνεχισει τον κακο δρομο και σ αυτη του τη ζωη, στην αμεσως επομενη θα γεννηθει ζωο. Κατατάσσει τη γυναικα μεταξυ αντρα και ζωου.
Ακομα κι ο Ρουσσώ, απ τους πιο ριζοσπαστες στοχαστες, ελεγε οτι η γυναικα πρεπει να περιοριζεται στο να ειναι αρεστη στον αντρα και στις δουλειες του σπιτιου. Δεν χρειαζεται καμια παραπανω γνωση (στα περι αγωγης στον Αιμιλιο).