Επισκέπτης
Ι love you(με την καλή έννοια)!!!εγω δεν τρωω αρνια κατσικια κλπ, ουτε μαγειριτσες και δεν γιορταζω το ονομα μου.
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ι love you(με την καλή έννοια)!!!εγω δεν τρωω αρνια κατσικια κλπ, ουτε μαγειριτσες και δεν γιορταζω το ονομα μου.
εγω δεν τρωω αρνια κατσικια κλπ, ουτε μαγειριτσες και δεν γιορταζω το ονομα μου.
Ι love you(με την καλή έννοια)!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
κι ομως το ονομα μου εχει 2 γιορτες μεσα στο χρονο.δεν τα τρως για να μην παχύνεις
δεν υπάρχει άγιος η αγία Σύλβα για να γιορτάσεις
κι ομως το ονομα μου εχει 2 γιορτες μεσα στο χρονο.
ε αφου με καταλαβες ρε γμτ,ειπα να μη πω τπτ και φανει δηθεν καταλαβες....οκ Αγγελική...
εντιτ: για το σχόλιο περί κιλών βέβαια γαργάρα
χαϊδευτικά θα τον φωνάζανε Λεπά
1)Είναι ένα εθιμοτυπικό καθαρά κ πολλές φορές εκφράζεις αγάπη,συμπάθεια κτλ,άλλο ζήτημα ότι έχει εξευτιλιστεί το θέμα...
Προσωπικά έχω να πάρω δώρο 2-3 χρόνια...
2)Εβραικό ή όχι ένας παπάς σε βαφτίζει χωρίς να σε ρωτήσει,κάτι που επιβάλλει η κοινωνία,πολλές φορές λοιπόν υπάρχει κ ο αναγκαστικός συμβιβασμός.
*Εννοείται αλλά όπως είπα δεν διαλέγεις κ δεν μπορείς κιόλας.
εγω δεν τρωω αρνια κατσικια κλπ, ουτε μαγειριτσες και δεν γιορταζω το ονομα μου.
μα το καταλαβε.Κόσνικ,μπορείς να καταλάβεις από το νικ της πως τη λένε.... ;)
ε αφου με καταλαβες ρε γμτ,ειπα να μη πω τπτ και φανει δηθεν καταλαβες....
ναι ναι ασε...2η σερί γαργάρα στο θέμα των κιλών
ναι ναι ασε...
ντρεπομαι που με καταλαβες... :<
γοργονα?και γω που νόμιζα ότι ήσουν αυτή που έχεις στο άβαταρ...
ρε που εχει φτασει η τεχνολογιαγοργονα?
και απο που ποσταρω τωρα?
απο το βυθο?
ασε ασε..ρε που εχει φτασει η τεχνολογια
σε δυο λεπτα θα σου εχει λυθει η αποριααααααααααααααααα................διαβασα καπου για ενα χοτελ πρωτεας,ποιος θα με παει;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Σε τι βαθος γραφεις???
20.000 λευγες κατω απο τη θαλασσα???
αααααααααααααααα................διαβασα καπου για ενα χοτελ πρωτεας,ποιος θα με πα[size=15pt]ρ[/size]ει;;;;;;;;;;;;;;;;;;
αααααααααααααααα................διαβασα καπου για ενα χοτελ πρωτεας,ποιος θα με παει;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ο ραδιο ταξίαααααααααααααααα................διαβασα καπου για ενα χοτελ πρωτεας,ποιος θα με παει;;;;;;;;;;;;;;;;;;