Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πηρα το λενοβο το π70.
Λιγο μεγαλο ρε πουστη.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν μου αναγνωριζει την sim γαμω τον χριστο του.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εμενα μ αρεσει το s7 edge με το αλουμινιο γυρω γυρω
γνωμες

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Σουκερας????? :huh:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Βλέπω ότι αρχίσατε και σκοτώνεστε και ανασκαλίζετε παλαιά πάθη μαλάκες!!! Έλεος!!!

Έλεγα να το κρατήσω λίγο ακόμα το γλέντι αλλά προκειμένου να σκοτωθείτε το λήγω!!!

Ακου λοιπόν πενταγιώτισσα...Σήμερα ήρθε η ώρα να μορφωθείς!!! Θα πάρεις απάντηση σε 2 πολύ βασικά ερωτήματα:

1.Γιατί οι άντρες πηγαίνουν με ιερόδουλες.
2.Τι σημαίνει η λέξη Ελλεηνίδα.

Για να καταλάβεις τις απαντήσεις πρέπει να γνωρίζεις 2 αξιώματα:

α.Το ένστικτο της επιβίωσης και το ένστικτο της αναπαραγωγής είναι οι 2 αποκλειστικές κινητήριες δυνάμεις του ανθρώπινου είδους.Τίποτα το φιλοσοφικό, θεολογικό ή ανώτερο.Σε αυτά τα 2 ταπεινά ένστικτα καταλήγουν όλα, ακόμα και οι θρησκείες.

β.Σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι και ποντίκια.(Τίτλος βιβλίου.Συγγραφέας Τζόν Στάινμπεκ.)

ΚΑι πάμε στις απαντήσεις.

1.Οι άντρες έχουμε τη ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να γαμήσουμε.Πρέπει να γαμάμε δεν το κάνουμε από γούστο.Πολύ.Μας αναγκάζει η φύση ώστε να επιτευχθεί η διαιώνιση του είδους.Δε μπορεις να το καταλάβεις επειδή είσαι γυναίκα όπως κι εγώ δε μπορώ να καταλάβω την περίοδό σου και τις ψυχολογικές σου μεταπτώσεις.Μπορείς να το συγκρίνεις μόνο με το αίσθημα της πείνας.Δε μιλάμε΄όμως για δίαιτα, μη μπερδεύεσαι.Σκέψου τι θα έκανες αν είχες να βάλεις έστω και μια μπουκιά ψωμί για 15 μέρες στο στόμα σου.Θα γαμιόσουν με όποιον σου έδινε να φας, θα ξεφτιλιζόσουν δημόσια,θα έκλεβες, θα πρόδιδες, θα σκότωνες, θα έκανες τα πάντα.

Έτσι κι εμείς.Αναγκαζόμαστε να κάνουμε τον καραγκιόζη, τον ταρίφα, το χορηγό,το φίλο, τον οτιδήποτε για να μας επιτρέψετε να σας γαμήσουμε.Μπορεί να θεωρούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βλήμα και ξέκωλο αλλά κανείς μας δε θα αρνιόταν να τη βγάλει ένα βράδυ έξω.Γιατί; Επειδή είναι μούναρος!!!!

Σημειωτέον ότι αυτό συμβαίνει μόνο στη Νότια Ευρώπη.

Εμείς λοιπόν έχουμε ανάγκη να γαμάμε.Κάθε πότε; Οσο πιο συχνά τόσο πιο καλά, ειδικά σε μικρότερες ηλικίες.Πόσες γυναίκες; Οι 4000 του Σπαλιάρα είναι λίγες.Μπουρδελιάρηδες με 20ετη εμπειρία έχουν ξεπεράσει κατά πολύ αυτό το νούμερο.Με ποικιλία, με γούστα με κόλπα που δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί και δεν θέλουμε κιόλας να τα κάνουμε όλα με μια γυναίκα.Δεν είναι έρωτας.Δεν έχει καμία σχέση.Είναι σεξ.Βιολογική ανάγκη.

Για να καταφέρει ένας μέσος άντρας να κάνει κάτι τέτοιο μπορεί να το κάνει μόνο μέσα από την πορνεία εκτός αν είναι ο Νταν Μπλιζεριάν.

2.Τι σημαίνει ελλεηνίδα.Ελλεηνίδα είναι η γκόμενα που έχει επίγνωση της δύναμης που της δίνει το μουνί της και το εκμεταλλεύεται.Όχι η επαγγελματίας ιερόδουλη, όχι η σύζυγος ή η γκόμενα μας που μας κάθεται από υποχρέωση όταν δεν έχει τις καύλες της.Η καργιόλα στο γραφείο που ντύνεται ξέκωλα και ΄κάνει γλύκες για να τη βοηθήσουν στη δουλειά της οι άντρες συνάδερφοι επειδή είναι ανάξια. Το πορνίδιο που δηλώνει ότι είμαι μοντέρνα αλλά στο πρώτο ραντεβού προτιμώ να πληρώνει ο άντρας σε αυτά είμαι παραδοσιακή, το εκτιμώ.Που εμμέσως πλην σαφώς σου πετάει σπόντες τι δώρο θέλει στη γιορτή της.Η γκόμενα που θέλει να αποβάλλει τον τίτλο της γεροντοκόρης και ψάχνει εναγωνίως γαμπρό.Το τσουλάκι που κοιτάει τι μάρκα ρούχα φοράς και τι κλειδιά αυτοκινητου έχεις λες και το αποκτήσαμε από κοινού και πρέπει να το μοιραζόμαστε.

Οι μπουρδελιάρηδες άντρες λοιπόν έχουν το προνόμιο να ικανοποιούν τη σεξουαλική τους πείνα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από το μέσο άντρα.Κι έτσι δεν ξεφτιλίζονται!!!!!! Αν είσαι ωραία γκόμενα αλλά τσόκαρο θα σε γειώσουν.Θα σε γαμήσουν στην καλύτερη αλλά θα φάς άκυρο οποσδήποτε.Αν όμως είσαι ωραίο τυπάκι αλλά μπάζο θα σε κάνουν παρέα και μπορεί να σου ρίξουν και κανένα συμπονετικό ψώλο.Οι υπόλοιποι άντρες δε μπορούν να το κάνουν αυτό.Δεν τους το επιτρέπει η φύση.

Εσύ μπήκες εδώ με υφάκι τσαμπουκαλεμένο.Οκ μικρή είσαι μπορεί να πούλαγες τρελίτσα.Ανέβασες όμως φώτο και μάλιστα ψεύτικες για να κολακέψεις τη ματαιοδοξία σου.Σκεφτόσουν θα τσιμπήσουν τα λιγούρια και θα την παίζουν για πάρτη μου.Think again bitch!!!

Σε ποιους νομίζεις ότι μιλάς;Σε λιγούρια συμφοιτητές σου που σου έκαναν τον ταρίφα για να κοιτάνε τα μπούτια σου;;

Και όταν σε έπιασα στα πράσα ότι ταίζεις παπά το έπαιζες βαρύ πεπόνι.Το έπαιζες και μούναρος μάλιστα!!! Από εκείνη την ώρα σε έβαλα στο στόχο καργιόλα!!!! Νομίζεις είσαι η πρώτη που ήρθε εδώ με αυτό τον αέρα;;;Όχι καργιόλα!!! Δεν είσαι καθόλου μοναδική!!!! Είσαι ένα ακόμη νουμερο στη λίστα της γυναικείας ξεφτίλας που έχουμε συντάξει εδώ μέσα!!!!!Όχι γιατί είσαι γυναίκα γιατί είσαι ελλεηνίδα!!!
Η Έρι δεν πουλάει καύλα αλλά τρέλα.Είναι γυναίκα.Τη σεβόμαστε.Η αλήτισσα πουλάει καύλα.Επι πληρωμή.Τη δεχόμαστε.Εσύ πουλάς αέρα.ΌΧΙ!!!!!!

ΚΑι επειδή δεν καταλαβαίνεις τι είναι αυτο το κακό που κάνεις, γιατί έτσι μεγάλωσες, σκέψου πόσο σκατόψυχο θα με έλεγες αν πήγαινα στους άστεγους και έτρωγα μπροστά τους κάθε μέρα το φιλέτο μου!!!

Θα μου πεις βέβαια που ξέρω ότι είσαι φελλός;Κούφια εσωτερικά;; Πολύ απλά γιατί επιδιώκεις εδώ μέσα την ικανοποίηση της γυναικείας ματαιοδοξίας σου.Τροφοδοτείς την είκόνα που έχουν οι άλλοι για σένα και φτιάχνεσαι με αυτό.Γι' αυτό και όταν απειλήθηκε η εικόνα που θα ήθελες να έχουμε εμείς για σένα πόσταρες φώτο σου.Να μου αποδείξεις ότι δεν είσαι άντρας.Όταν σου χτύπησα τη γυναικεία σου ανασφάλεια σχετικά με τα κιλά από το χέρι σου πόσταρες φώτο.Όταν σου μηδένισαν το βυζί, το μόνο για το οποίο προφανώς είσαι υπερήφανη όπως κάθε χοντρή άλλωστε, πόσταρες φώτο με το βύζο.ΝΑ μην απειληθεί η εικόνα σου!!!Θα έβγαζες τα βυζιά σου φόρα παρτίδα μέσα στο Harolds επειδή κάποια γυναίκα σε είπε χοντρή;;;Θα ποσταρες φώτο στο σάιτ "Μασάζ και ρεφλεξολογία";;;Όχι κάργια!!! Γιατί εκεί είναι γυναίκες δε σε νοιάζει!!! Εδώ που είναι άντρες θέλεις να είσαι ανάφτρα!!!

2 μέρες σε γλεντάμε κάργια με πρώτον από όλους εμένα!!! Αλλά και πάλι είναι λίγο για τα τόσα χρόνια γλέντι που έχεις ρίξει εσύ σε πυρφόρους έξω από δώ!!!

Τελευταία κουβέντα.Την επόμενη φορά που θα δεις κάποιον να σε κοιτάει σα λιγούρης όκ απέφυγέ τον αλλά αντιμετώπισέ τον σαν ένα πεινασμένο που σου ζητάει ψωμί και δεν έχεις να του δώσεις όχι σα σίχαμα ούτε σα θύμα προς εκμετάλλευση.Τα αρχιδια του φταίνε που ξεφτιλίζεται.Σεβάσου το.Γίνε άνθρωπος όχι ποντίκι.

ΥΓ
1.Δεν είμαι μισογύνης για να σε προλάβω αντιθέτως είμαι φιλάνθρωπος,δηλαδή φίλος του ανθρώπου ανεξαρτήτως φύλου.
2.Έχω γαμήσει και συνεχίζω να γαμάω, την υγειά μου να 'χω, 10 στέγες θηλυκιες γάτες.Και με πληρωμή και χωρίς.Άρα το να πεις ότι δε μου κάθεται ούτε θηλυκιά γάτα είναι τουλάχιστον άκυρο!!!

ΘΑ λείψω για κανα δυο μέρες μη σφαχτείτε εδω μέσα!!!! :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Εγώ ξηγήθηκα για όσους με κατηγόρησαν ως πυρφόρο!!! Περιμένω απολογίες!!!! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Σοκ και δέος.

Ω πω πω πω........ Νόμισα αρχικά ότι το πουλί το έγραψε αυτό!

Γαμιστερότατο ποστ.

Μα η αλίντισσα δεν επιθυμεί πελάτες από το μπου κομ από ότι κατάλαβα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom