dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ποιο μουνι:
μια πιτσιρικα μελαχρινη
ποιο μουνι:
τρελο μουνι αλλα δε μ κατσεμια πιτσιρικα μελαχρινη
τρελο μουνι αλλα δε μ κατσε
Ποια ηταν;τρελο μουνι αλλα δε μ κατσε
ετσι να σας ποναει.....και τα αλλα που εγραψα καντα λιστεριν μουνακιΜπορεί κάποιος να κάνει κάτι για το φάντασμα;
Νισάφι.
δε θυμαμαι νικ,για κανα μηνα ειχε μπειΠοια ηταν;
Ποια ηταν;
ολα καλα μανtype τι λεει πως παει ο θεσσαλικος καμπος
στρατηγος του κωλου ειναι η εκτορινα
ιεχωβας εσυ
κωλοεπαρχιωτης που θα τονε γαμησει εγω
παμε παρακατω τωρα να συζητησουμε πως θελετε να τον γαμησω στα τεσσερα,στο ορθιο,ιεραποστολικα;να του ριχνω και σκαμπιλακια στον πωπουλη;
τεσπα εγω προτεινω να ληξουμε αυτες τις μαλακιες κοντρες και να συνεχισουμε ειρηνικα καθεις τον δρομο τουΩς προς το στρατηγος του κωλου δικιο εχεις!!!! Καλα να παθω που πιστεψα στους μπολντοτυπους! Του εφυγαν ολοι στρατιωτες του και ο ιδιος πηγε και κρυφτηκε αντι να παραδεχτει αντρικια την ανικανοτητα του που υποσχοταν ομαδικη σκυλευση του πτωματος του γλιτσα... Ε ρε κατι μεγαλοστομιες που πεταγε το παλικαρακι της φακης!
Ρε το νουμερο παπατζα που μας πουλησε!!!
ετσι να σας ποναει.....και τα αλλα που εγραψα καντα λιστεριν μουνακι
Θρεντ για τον σουπερποτσεπ πως και δεν ανοιξε
τεσπα εγω προτεινω να ληξουμε αυτες τις μαλακιες κοντρες και να συνεχισουμε ειρηνικα καθεις τον δρομο του
ελα να γίνουμε φίλες τσομπανη :-*τεσπα εγω προτεινω να ληξουμε αυτες τις μαλακιες κοντρες και να συνεχισουμε ειρηνικα καθεις τον δρομο του
ελα να γίνουμε φίλες τσομπανη :-*
τεσπα εγω προτεινω να ληξουμε αυτες τις μαλακιες κοντρες και να συνεχισουμε ειρηνικα καθεις τον δρομο του
ωραία... Γάμω εσένα και το όλο το σπιτάκι σου παλιοπουσταρα και όποιον αγαπαςΑκομα δεν αρχισαμε σκουλικι! Νομιζεις επειδη πεταξες ενα ονομα μοντερειτορ κατι εγινε! Τετοια ελεγαν και στο ανταγωνιστικο σαιτ αλλα και εδω καποια δυσαρεστημενα μελη, οτι ο συγκεκριμενος μοντ φτιαχνει κλωνους για να επιτιθεται σε μελη και να ανεβαινει η επισκεψιμοτητα......εδω ησουν και τα διαβαζες ολα αυτα και κραταγες το στομα σου κλειστο...
Τι συμβαινει λοιπον ξεχασμενο φαντασμα τελειωμενε; Ποτε ησουν ντομπρος και ισιος; Τοτε που απαξιωνες καθε καταγγελια ως ασοβαρη ή τωρα που προκαλεις τον Ζηρο;
Και τι αλλο εχεις να του προσαψεις εκτος απο το μουτ που εφαγες; Γιατι αν περιμενεις να μας συγκινησει αυτο...