st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
το πουλι θα σας μαθει και να τρωτε ρε πουστη μου...
στο γυρο χοιρινο βαζεις τζατζικι, ντοματα, κρεμμυδι ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
Και μια τελευταία συμβουλή. Το καλό τυλιχτό με γύρο το χαλάνε οι πατάτες και η λέξη «τούμπανο». Ντομάτα, κρεμμύδι, τζατζίκι και γύρος από τον Διόνυσο.
Ηλιας Φουντουλης
Τυπε μην το γελας.τσομπανη εχεις μαλακισει ποτε τον τραγο σου?
πρόσεχε μην ασχοληθώ μαζί σου και τρεχειςτσομπανη εχεις μαλακισει ποτε τον τραγο σου?
για δοκίμασεπρόσεχε μην ασχοληθώ μαζί σου και τρεχεις
πολύ ξυνεσαι και θα σε σοδομισωγια δοκίμασε
τσομπανη θες να βάλεις τίτλους τέλους μια για παντα απο το μπου ;πολύ ξυνεσαι και θα σε σοδομισω
αμα θέλει να του περιφέρω το σκαλπ και να το κρεμάσω μετα δεξιά αριστερά στα μπανερακια αφου του κρεμάσω πρώτα κουδούνια ας προσέλθει στο ταμείοΣουβλακια, τραγοι και ξυλο.
Το μπου ειναι μαγικο.
εσυ τι εχεις με τον γλιτσα;αμα θέλει να του περιφέρω το σκαλπ και να το κρεμάσω μετα δεξιά αριστερά στα μπανερακια αφου του κρεμάσω πρώτα κουδούνια ας προσέλθει στο ταμείο
μου κλέψε ενα τράγο τυπεεσυ τι εχεις με τον γλιτσα;
ρε πουστρακι γιατί χωνεσαι θες να σε γαμησω;μου κλέψε ενα τράγο τυπε
ε καλα αν ηταν να μαλωνουμε γι αυτό η Κρητη θα ειχε 100 κατοικους στο συνολομου κλέψε ενα τράγο τυπε
δεν φτάνει να θες πρεπει και να μπορεις κι αυτο που βλεπω ειναι οτι άρχισαν ήδη να τρέμουν τα γόνατακια σουρε πουστρακι γιατί χωνεσαι θες να σε γαμησω;
καλααααααδεν φτάνει να θες πρεπει και να μπορεις κι αυτο που βλεπω ειναι οτι άρχισαν ήδη να τρέμουν τα γόνατακια σου