raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.318
- Πόντοι
- 5.006
φολεγανδρο , μυκονο , σχοινουσα
με γκομενετο τυπε?
φολεγανδρο , μυκονο , σχοινουσα
ο άλεξ έφυγε από το τσατ η από σαίτ δεν κατάλαβα ?
με γκομενετο τυπε?
για σενα ειναι η ζωη μανοχι με τον μπομπ τον σφουγκαρακη
για σενα ειναι η ζωη μαν
οχι με τον μπομπ τον σφουγκαρακη
πως του μιλάς έτσι του ανθρώπου
για σενα ειναι η ζωη μαν
και ο μαλιος τη μεγαλη βδομαδα, δεν αφηνε κανεναν να βαζει γαντια
εκπληξη, πρηξιμο στα αρχιδια, σηκωμαρα, μικρη εκσπερματιση στο σωβρακο, προβληματισμος, αναποληση των επιλογων στη ζωη μου, στεναχωρια, θλιψη, γοερο κλαμα....γραψε αναλυτικα συναισθηματα και σκεψεις μολις ειδες την πρωην
εκανες κλωνο και ανοιξες και νημα ρε μπαγασα
Κοινή μπουρδελότσαρκα προβλέπω...
Και με κριτική καπάκι.
Μιλάμε για συναδέλφωση πλέον.
να πας να την ζητησεις σε γαμο.εκπληξη, πρηξιμο στα αρχιδια, σηκωμαρα, μικρη εκσπερματιση στο σωβρακο, προβληματισμος, αναποληση των επιλογων στη ζωη μου, στεναχωρια, θλιψη, γοερο κλαμα....
εκπληξη, πρηξιμο στα αρχιδια, σηκωμαρα, μικρη εκσπερματιση στο σωβρακο, προβληματισμος, αναποληση των επιλογων στη ζωη μου, στεναχωρια, θλιψη, γοερο κλαμα....
ο άλεξ έφυγε από το τσατ η από το σαίτ δεν κατάλαβα ?
εμπορικο κεντρο...ειχαμε κανονικη χαιρετουρα με τυπικα χαριεντισματα...πουτσες μπλε δηλαδης...περιέγραψε περιβάλλον που την ειδες.
ΥΓ παλι δεν σε χαιρέτησε
εμπορικο κεντρο...ειχαμε κανονικη χαιρετουρα με τυπικα χαριεντισματα...πουτσες μπλε δηλαδης...
οταν γυρισε να φυγει και ειδα το κολαν με τον κωλο στο θεο, ημουν ετοιμος να πεσω στα γονατα και να ξεριζωσω την καρδια μου με τα ιδια μου τα χερια...
εμπορικο κεντρο...ειχαμε κανονικη χαιρετουρα με τυπικα χαριεντισματα...πουτσες μπλε δηλαδης...
οταν γυρισε να φυγει και ειδα το κολαν με τον κωλο στο θεο, ημουν ετοιμος να πεσω στα γονατα και να ξεριζωσω την καρδια μου με τα ιδια μου τα χερια...
εισαι σε καλο δρομο
http://[URL unfurl="true"]www.iatropedia.gr/wp-content/uploads/2015/11/5f420568ab5cb6d6a4635fd46d32d070-620x399.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
πρεπει να απαγορευτουν αυτα τα γαμωκολαν δια νομου τυπε...νταξει αν δεν την ξαναπετυχω το καλοκαιρι, θα την σκαπουλαρω... :cool: