Επισκέπτης
Ποιους πολλούς,τους συμβιβασμένους με το γονικό σύστημα;;;
Θα σου κάνω μια ερώτηση....έχεις μπινελικώσει ή έχεις απλώσει χέρι ποτέ πάνω στους γονείς σου; ;)
Ποιους πολλούς,τους συμβιβασμένους με το γονικό σύστημα;;;
Όχι κ ούτε αυτοί.Θα σου κάνω μια ερώτηση....έχεις μπινελικώσει ή έχεις απλώσει χέρι ποτέ πάνω στους γονείς σου; ;)
παω να φτιαξω μια φραπεδια.....
κυριως ποτιζω τον βαρουληΑφου δεν πίνεις...
καραμελωμενα μυγδαλα;εγω εφτιαξα φλιτρου
Όχι κ ούτε αυτοί.
Να σου κάνω κ γω μία ερώτηση: έχεις πάει ποτέ σε ψυχίατρο;;;
200...250 ο νταβας ο τραγος και 50 μεροκαματο η τσατσα προβατινα....50 € το κάθε γαμήσι με το προβατάκι......
500 € μάνι μάνι το προβατάκι
Βάλε και τα προμοσιον.... Καθαρά κερδίζεις 150-20050 € το κάθε γαμήσι με το προβατάκι......
500 € μάνι μάνι το προβατάκι
Nα πας σε ψυχίατρο ή να παίξεις ξύλο με τους γονείς σου;;;ΠΟΤΕ και δεν πρόκειται να το κάνω ;)
πως σου περασε αυτο απο το μυαλο ρε;Απορία Νο1
Αφού οι "μαλάκες" οι γονείς έδωσαν ένα όνομα στο παιδί τους δίχως να το ρωτήσουν, ποιά είναι η ηλικία που θα έπρεπε να αποφασίζει το παιδί για το όνομα που θέλει να έχει και ποιός θα προσδιόριζε αυτό το ηλικιακό όριο (π.χ. ο νόμος)?
Και μέχρις ότου το παιδί γίνει αρκετά ώριμο ( ) για να επιλέξει ποιό όνομα θέλει πώς θα το αποκαλούσαν οι γύρω του? Με κανέναν αριθμό ή απλά μπέμπη? ακυρη η απορια....θα το καλουσαν οπως ηθελαν αλλα μετα θα αποφασιζε αυτο για την ενηλικη ζωη του
Απορία Νο2
Την ημέρα της ονομαστικής μας εορτής πράγματι τιμούμε το όνομα του Αγίου το οποίο φέρουμε και εορτάζοντας τιμούμε την μνήμη του. Δεν κατάλαβα πού είναι το κακό?Το θεωρείς υποκρισία?Πιθανόν, αλλά τα περισσότερα πράγματα σήμερα έχουν χάσει την ουσία τους και έχουν παραμείνει οι τύποι.
Παρ όλ' αυτά, ακόμα και όταν παίρνεις κάποιον τηλέφωνο όπως λες για να ευχηθείς, του λες "να χαίρεσαι την εορτή σου" ή "το όνομά σου", οπότε ο σκοπός της ανάμνησης του ονόματος του Αγίου και πάλι επιτυγχάνεται.
Το κέρασμα το κάνεις από αβροφροσύνη (με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να ακολουθεί τραπέζι μετά τον γάμο).
Αυτά ανήκουν σε μακραίωνες παραδόσεις του λαού, οι οποίες προσαρμόζονται στους καιρούς μας (κάποτε οι συγγενείς του παιδιού πηγαίναν σπίτι του και τρώγαν π.χ. πίτες, στις εποχές μας που δεν υπάρχει η τότε φτώχεια το παιδί κερνάει στο σχολείο του)σε ολον τον κοσμο μονο γενεθλια γιορταζουν.....
Απορία Νο3
Αφού ζητάς να καταργηθούν ως αργίες οι τοπικές εορτές των πολυούχων Αγίων, τότε θα θες να καταργηθούν και οι αργίες του Πάσχα, των Χριστουγέννων, του 15Αύγουστου κτλ, αφού όλες αυτές αφορούν θρησκευτικές εορτές.
ολες να καταργηθουν.....δεν χρειαζομαστε δικαιολογιες για τεμπεληδες.....υπαρχουν τα ρεπο....εξαλλου οι πραγματικοι εργαζομενοι πχ καφετεριες,εστιατορια,γιατροι,πουτανες,μπαρμεν,στρατιωτικοι,ταριφες κλπ δεν εχουν αργιες
Τελικά απορία:μήπως δεν σ' αρέσει το όνομά σου και τα λες όλα αυτά?
εσεις πουλατε την ασπρη σκονη.....[move]ΑΛΗΤΕΣ .... ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ,
ΔΗΜΟΣΙΟΦΡΑΦΟΙ [/move]
Εγω ειμαι μπλογκερ,εσεις πουλατε την ασπρη σκονη.....
Εγω ειμαι μπλογκερ,
δεν εχω σχέση με αυτα...
Κανα αγκούρι που και που...πατατες πουλας;