ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ο γλιτσας τωρα που ειναι να εξηγηθει φευγει. οταν λειπω ανοιγει τον βοθρο του.
όχι ρε, με το γλίτσας εννοώ αγαπουλοπιρφορομουνοδουλάκιας
ο γλιτσας τωρα που ειναι να εξηγηθει φευγει. οταν λειπω ανοιγει τον βοθρο του.
όχι ρε, με το γλίτσας εννοώ αγαπουλοπιρφορομουνοδουλάκιας
Στο διάολο μαλακα.
δηλαδη?
ρε συ Έκτορα είσαι αμίλεικτος στις λεκτικές σου διατυπώσεις
δεν τα χω διαβασει με τις πουτανες θα ασχολουμαστε τωρα? αλλη ειναι η δουλεια τουςέβγαλε στην φόρα pm
δεν έχεις καθόλου άδικο πετυχημένο, άλλωστε η φράση "Γεια σου είμαι ο Αλέξανδρος" έχει γράψει ιστορία
Ξαφνικά ξυπνησε ο Βελουχιώτης μέσα του.
τυπε βαρια κληρονομια ουτε πασατεμπο στο περιπτερο δεν παιρνεις αμα το ακουμπησεις σε ενεχυραδικοτύπε, το μισό σάιτ μόλις δει νέο μουνί αντιγράφει τον Αλέξανδρο
αυτή η έκφραση θα μείνει ως κειμήλιο στον παρόντα και μετά το θάνατο του νικ του
δεν τα χω διαβασει με τις πουτανες θα ασχολουμαστε τωρα? αλλη ειναι η δουλεια τους
τυπε βαρια κληρονομια ουτε πασατεμπο στο περιπτερο δεν παιρνεις αμα το ακουμπησεις σε ενεχυραδικο
Επειδη εχω βαρεθει την διαστρεβλωση των λεγομενων μου απο τους "πραγματικους φιλους", που τωρα θυμηθηκαν μια χιουμοριστικη ατακα περι παιδιου για να την παρουσιασουν ως "σχεδιο" (Ω Γκαιμπελς, ποσο δικιο ειχες, πες - πες κατι θα μεινει), συνεχιζοντας την γνωστη τακτικη τους του τελευταιου καιρου, σας χαιρετω. Αρκετα.
(Troll mode: off) Με τα παιδιά, δεν παίζουν όυτε κατά διάνοια. Και όποιος τολμήσει να παίξει θα του γαμήσω ό,τι έχει και ό,τ δεν έχει.
Κατανοητόν;
τυπε ο χασοδικης ειναι το ονειδος του αντρικου φυλου στο σαιτ ετσι θα μεινει στην ιστοριατύπε ούτε με το μολών λαβέ του Λεωνίδα παίρνεις τίποτα από περίπτερο, αλλά έμεινε στην ιστορία
έτσι και ο χασοδίκης
Δεν είδα τις ίδιες ευαισθησίες και για τα δικά μου παιδια που πολλάκις πιανατε στο βρωμόστομά σας διπρόσωπα ανδρείκελα.
τυπε ο χασοδικης ειναι το ονειδος του αντρικου φυλου στο σαιτ ετσι θα μεινει στην ιστορια
δεν αφορούσαν εσένα τα σπιτάκια τελείαο γλιτσας τωρα που ειναι να εξηγηθει φευγει. οταν λειπω ανοιγει τον βοθρο του.