ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
γαμει. ο νικ τι απεγινες?
Αμφιβάλλω.
γαμει. ο νικ τι απεγινες?
θα χω ρόλο κομπάρσου ;To αργοτερο μεχρι το τελος του 2017.
θα χω ρόλο κομπάρσου ;![]()
δεν μου ξεκαθαρίσατε ποιον θέλετε να υπερασπιστώ για να ειμαι σωστό πιόνιεσυ ζητησες να αναλαβεις συνηγορος και επεσες και συ για υπνο. αν ηταν ετσι αφηναμε τον χασοδικη οπως ηταν
δεν μου ξεκαθαρίσατε ποιον θέλετε να υπερασπιστώ για να ειμαι σωστό πιόνι![]()
νίπουλλόβερ
νίπουλλόβερ
με τρίχα για πουλόβερ
με τρίχα για πουλόβερ![]()
καλως τον Αλβανοπρεβεζανο
που εισαι σφραγιδοφορε![]()
![]()
![]()
δεν ειπα οτι γραφεις πιπες ρε μαν
χιουμορ ηταν ολιγον φλεγματικο Εγγλεζικο
μαλλον δεν σ αρεσε.
οκ παμε παρακατω.![]()
α μάλιστα δύσκολο μου ακούγεται ο πιρφορισμος ειναι ιδιώνυμο αδίκηματον χασοδικη ρε
Μην μασας με τον Πακι , αιμα να τον πηγαινεις![]()
, του αρεσει
ο άλλος που του μιλας σαν να είναι ο βάτραχος είναι όντως ο βάτραχος η πας ντουγρου και ότι κάτσει ?![]()
Μην μασας με τον Πακι , αιμα να τον πηγαινεις![]()
, του αρεσει
γραφει σαν τον βατραχο , θα φαει τις πουτσες που ετρωγε ο βατραχος![]()
γραφει σαν τον βατραχο , θα φαει τις πουτσες που ετρωγε ο βατραχος![]()
Σε ποια ομαδα παιζουν αυτοι? Στην Μπαρτσελονα?νίπουλ ψυχοπρεζάκιας γιουρόνιμους εγώ σατανισμένος βικέρνες όλοι ξέρουμε πώς τελειώνει το στόρυ ;) άμα θες έλα να κάνεις τον ντεντ![]()
ποια πμ ρε ανυπαρκτη πορνη;θες να σε γαμησω;αυτο που με παρακαλαγες στα πμ και με ρωταγες αν θα γουσταρα να γαμησω το κωλαρακι σου το ατριχο και τετοια;θες να τα βγαλω κι εγω στην φορα;τοτε που μου λεγες οτι κανεις καλο λαρυγγατο και με παρεπεμπες σε μελη που το επιβεβαιωνουν
Μη νομιζετε οτι τα λεει για πλακα αυτα. Επιβεβαιωνεται η διαγνωση μου οτι ειναι παθολογικος ψευτης.
ετσι λες φιλε;να φυγω εγω να αφησω στο σαιτ την εκτορινα κωλομπινα με την μηδεν προσφορα και συμμετοχη σε θεματα αγοραιου ερωτα να μαλακιζεται στο φορουμ να κανει τον μαγκα;δεν καταλαβες καλα,καθολου καλα,θα του γαμησω οτι εχει και δεν εχει γιατι [size=30pt]τολμησε να θιξει το στατους μου[/size] και να λεει ψεματα εις βαρος μου οτι δηθεν κακολογησα σε πμ τον ντιμιτς οτι και καλα εκανα κλωνο να τον βριζω και κατι τετοια....βρηκε και τον αλλον τον στοκο να τσιμπαει και εδεσε το γλυκο