zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
όχι ρε είμαι και συνδεδεμένος...ρε συ, δίπλα επισκέπτης φαίνεσαι?
Περιμενω την μαλακια
όχι ρε είμαι και συνδεδεμένος...ρε συ, δίπλα επισκέπτης φαίνεσαι?
ειναι ψευτιες ε ;σφερδεκλε βλακα;Μπλα, μπλα, μπλα... Ψευτιές και πορδές. Μπλα, μπλα, μπλα.
![]()
www.facebook.com/kostas.panagos.3]https://www.facebook.com/kostas.panagos.3[/url[/video]]
ειναι ψευτιες ε ;σφερδεκλε βλακα;
εδώ δεν εχεις κανενα πμ μου με κανεναν λογαριασμο.pm απο εδω ειναι κανενα ποστ απο διπλα
εισαι και ψευτρακος call of cthuluεδώ δεν εχεις κανενα πμ μου με κανεναν λογαριασμο.
Όταν εφαγες το μπαν, εγω δεν μπορουσα να συνδεθω γιατι υπηρχε το κλειδωμα στα 5 ποστ και κατά συνεπεια λες παπαριες.
Αν μπορουσα να σου στειλω και να μου στειλεις πμ από δω, δεν θα χρειαζοταν ολη η ιστορια διπλα...
εγω ειμαι περιπτωση γιαυτο προσεχε μην σε γαμησω
Ό,τι πει ο αγαπημένος μου γκάφαλος.
Είσαι περίπτωση πάντως, γιατρέ μου...
μπορεις να λες άλλο διπλα βεβαια που ναι είμαι επισκεπτης...ρε συ, δίπλα επισκέπτης φαίνεσαι?
και με το Cthulhu κιολας που εγραφε μονο στα πολιτικα...εισαι και ψευτρακος call of cthulu
εγω ειμαι περιπτωση γιαυτο προσεχε μην σε γαμησω
σφερδεκλε ξεκωλιαρα πουτανα δεν ασχοληθηκα ποτε μαζι σου σοβαρα αλλα τωρα οπου σε πετυχαινω θα σε γαμω αυστηρα απο κωλοΝομίζω ότι αποκαθηλώνεσαι μόνος σου, post by post...
Do yourself a favour, and depart.
Ισχυει το ποστ και λεω μαλακιες.call of cthulhu
Επισκέπτης
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: gl στις: 22/10/14, 20:08 »
Απάντηση με παράθεσηΑπάντηση με παράθεση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
δεν ξερω τι γνωμη εχεις για μενα αλλα εγω φιλε αναγνωρίζω ότι εσυ εισαι πιο ριγμένος από μενα...
Αναφορά στον Διαχειριστή
call of cthulhu
Επισκέπτης
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: gl στις: 22/10/14, 21:09 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. »
θα λειψω για λιγο αν απαντησεις και δεν το δω τα λεμε σε νέο προφιλ Wink
Αναφορά στον Διαχειριστή
call of cthulhu
Επισκέπτης
Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: gl στις: 22/10/14, 21:09 »
Παράθεση από: gl στις 22/10/14, 21:09
εγω το οπλο το χω οπλισμενο και ειμαι ετοιμος να πατησω την σκανδαλη αν ξαναπροκληθω
με τον...... τα τσανακια μας τα χωρισαμε και το ξερει αλλα δεν εχει τα αρχιδια να με αντιμετωπισει κατα μετωπον
ξερει οτι μου χρωστα δεν του χρωσταω
νομιζω θα διαφωνισεις και με το δικιο σου μετα την προσφορα σου αλλα νομιζω σε ολους χρωστάει.
Παντως φιλε εχεις δικιο. Κρατας ένα σαιτ μονος σου και για ευχαριστω σε εχουν στην σποντα
Ισχυει το ποστ και λεω μαλακιες.
Νομιζα ότι αυτή η κουβεντα εγινε διπλα. Εψαξα τα πμ και ο gl είναι σωστος.
τον call ουτε που τον θυμαμαι![]()
και διπλα σαν κλωνος μου είναι... Εκατσα λιγο για χαβαλέ με τον σισι και τον παπαζολη, δεν ξαναμπηκα και το ξανακανα για τον gl καπου εκει μπηκε ο call και τον εχασαπου να θυμάσαι ρε τα 1000 νικ που έχεις κάνει![]()
kala krasiaΡε παιδια ο cthulu γιατι μπανιαριστηκε??
γαμησε τα φιλεΡε παιδια ο cthulu γιατι μπανιαριστηκε??