Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
ραντεβου θανατου τυπε.Τα χιτι εμα![]()
μπορει κ να σετυπε ο κουζινακιας θα σβησει στα χερια μου
μπορει κ να σε
θαψει κατω απο την γη.
διαλεξε οδο κ αριθμο.
κ γω,αλλα ποναει το δοντι τωραεγώ τους δέρνω όλους από το τσατ χαλαρά
αλλά βαριέμαι![]()
90 ειμαι τυπε σου κανω?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τύπε άμα λες αυτά για τον κουζινάκια δεν πρέπει να είσαι πάνω από 30 κιλά
90 ειμαι τυπε σου κανω?
εγω δεν εχω να μοιρασω τιποτα με ντουττότε άμα πέσεις πάνω του με φόρα θα τον διαμελίσεις![]()
πριν πολλά χρονια βγαίνουν 2 κοντοστουπικα με φλοραλ πουκάμισα και βερμούδες με σαγιονάρα απο κωλομπαρο νομιζω Μαλιμπού το λέγανε στο νέο Φάληρο 5 το πρωί απέναντι ηταν η στάση του 040 πράσινο τοτε μιλάμε για τέλη 80 αρχές 90 στην στάση περίμεναν 15 σκατοφατσες 20αρηδες κάποιας άλλης περιοχής γηπεδικοι αεκτζηδες παρέα που τους ήξερα απ τα γήπεδα πετάει ένας μια μαλακια για τους φλοραλ και έρχεται ο ένας μόνος του μεςα στους 15 και τον κανει τσουβάλι οι άλλοι κόκκαλο σηκώνεται τινάζεται και φεύγει πάλι πίσω σιγά σιγά σαν τις ταινίεςραντεβου θανατου τυπε.
εγω δεν εχω να μοιρασω τιποτα με ντουτ
μια χαρα τα λεγαμε οταν εγραφε εδω.
ηταν τυπος.
καλτπριν πολλά χρονια βγαίνουν 2 κοντοστουπικα με φλοραλ πουκάμισα και βερμούδες με σαγιονάρα απο κωλομπαρο νομιζω Μαλιμπού το λέγανε στο νέο Φάληρο 5 το πρωί απέναντι ηταν η στάση του 040 πράσινο τοτε μιλάμε για τέλη 80 αρχές 90 στην στάση περίμεναν 15 σκατοφατσες 20αρηδες κάποιας άλλης περιοχής γηπεδικοι αεκτζηδες παρέα που τους ήξερα απ τα γήπεδα πετάει ένας μια μαλακια για τους φλοραλ και έρχεται ο ένας μόνος του μεςα στους 15 και τον κανει τσουβάλι οι άλλοι κόκκαλο σηκώνεται τινάζεται και φεύγει πάλι πίσω σιγά σιγά σαν τις ταινίες![]()
πριν πολλά χρονια βγαίνουν 2 κοντοστουπικα με φλοραλ πουκάμισα και βερμούδες με σαγιονάρα απο κωλομπαρο νομιζω Μαλιμπού το λέγανε στο νέο Φάληρο 5 το πρωί απέναντι ηταν η στάση του 040 πράσινο τοτε μιλάμε για τέλη 80 αρχές 90 στην στάση περίμεναν 15 σκατοφατσες 20αρηδες κάποιας άλλης περιοχής γηπεδικοι αεκτζηδες παρέα που τους ήξερα απ τα γήπεδα πετάει ένας μια μαλακια για τους φλοραλ και έρχεται ο ένας μόνος του μεςα στους 15 και τον κανει τσουβάλι οι άλλοι κόκκαλο σηκώνεται τινάζεται και φεύγει πάλι πίσω σιγά σιγά σαν τις ταινίες![]()
αμε.
αμε.
κ αμα ημουν κατω θα πινα κ καφεδακι ελληνικο παρεα,
οχι ρε ,,,με καμμια τσουρκα αμα ηταν μονοσε κουζινάκι ? και εσύ τύπε ? >![]()
οχι ρε ,,,με καμμια τσουρκα αμα ηταν μονο
τετοια ωρα μαν?σιγα μην κατεβω κεντρο...βαριεμαια ναι είπες για δόντι
τώρα το θυμήθηκα
πάρε νιφλαμόλ,το μόνο που με έπιανε