loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Ο Γεωργιου ειναι μαγκας.
ΚΑΙ ο σεφερλης τα σπαει...τραβα
να ερωτευτεις κανα πιθηκι... σαν αυτα που μαζς βαζεις κατα καιρους
πως εισαι ετσι μωρη?
ξυπνα χαραξε!!!
Ο Γεωργιου ειναι μαγκας.
ΚΑΙ ο σεφερλης τα σπαει...τραβα
να ερωτευτεις κανα πιθηκι... σαν αυτα που μαζς βαζεις κατα καιρους
πως εισαι ετσι μωρη?
ψιτ ηρεμηστε σαν τις γατες τρωγεσται
δεν φτανει που εμεινε μια να μας κανει λιγο πικαντικο το σαιτ και θηλυκο μιλατε κιολας....να δω αμα φυγει και ποσταρει τα παπουτσια και τις τσαντες καμια λουγκρα ξεφωνημενη που αφορμη ψαχνει να φυγουν οι γυναικες τι θα λετε τοτε....ελα μωρε κοπελα τωρα αυτη ειναι αρκουδα οχι κοπελα.
Μας εχει ζαλισει εδω με τα κολοπαπουτσα και τα κολομαλλα της.
τραβα κοιμισου εσυ χλιμιτζουραδεν φτανει που εμεινε μια να μας κανει λιγο πικαντικο το σαιτ και θηλυκο μιλατε κιολας....να δω αμα φυγει και ποσταρει τα παπουτσια και τις τσαντες καμια λουγκρα ξεφωνημενη που αφορμη ψαχνει να φυγουν οι γυναικες τι θα λετε τοτε....
να ξερετε οτι πριν ερθετε εσεις εμεις με τον αβραμη δωσαμε μαχες σε δυσκολους καιρους για τις γυναικες του σαιτ και το θυμουνται ολες και ολοι....τοτε που τα μοντερειτιντ και μουτ πεφταν βροχη...
δεν φτανει που εμεινε μια να μας κανει λιγο πικαντικο το σαιτ και θηλυκο μιλατε κιολας....να δω αμα φυγει και ποσταρει τα παπουτσια και τις τσαντες καμια λουγκρα ξεφωνημενη που αφορμη ψαχνει να φυγουν οι γυναικες τι θα λετε τοτε....
να ξερετε οτι πριν ερθετε εσεις εμεις με τον αβραμη δωσαμε μαχες σε δυσκολους καιρους για τις γυναικες του σαιτ και το θυμουνται ολες και ολοι....τοτε που τα μοντερειτιντ και μουτ πεφταν βροχη...
τραβα κοιμισου εσυ χλιμιτζουρα
ρε μπας και με χακεψε ο σταμ τρομερα ορθογραφικα λαθη κανωτραβα κοιμισου εσυ χλιμιτζουρα
καλα παω εγω να κοιμηθω τοτε :S
ετσι ετσι αλλαξε λιγο και υφος για ξεκαρφωμα........τραβα κοιμισου εσυ χλιμιτζουρα
και γω θα την κανω κουτσα κουτσα...με στησανε κ εχω τα νευρα μου και την πληρωνει ο βολδ!!!!!!καλα παω εγω να κοιμηθω τοτε :S
<----------------------------------------------ο σταμρε μπας και με χακεψε ο σταμ τρομερα ορθογραφικα λαθη κανω
ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!και γω θα την κανω κουτσα κουτσα...με στησανε κ εχω τα νευρα μου και την πληρωνει ο βολδ!!!!!!
ρε αντε βατεψε κανα γιδιετσι ετσι αλλαξε λιγο και υφος για ξεκαρφωμα........
μην σε περασουν και οι αλλοι για κλωνο.....
και γω θα την κανω κουτσα κουτσα...με στησανε κ εχω τα νευρα μου και την πληρωνει ο βολδ!!!!!!
αφου φευγει το κλωναρι μου εγω εδω θα μεινωΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με ξεστησανε....!!
νυχτες παιδακια και βληματα.
σι γιου αραουντ...
ρε αντε βατεψε κανα γιδι
και κρατα και το τυρι μετα
(τουλαχιστον εγω εχω ανθρωπους γυρω μου εστω και αν αργουν μαναρι!!)ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΣΕ ΚΛΑΣΑΝΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ?
καλα σου κανανε σε πηρανε χαμπαρι οι φιλοι σου χαχαχαχαχα
καληνυχτα ξεκωστρακι