ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εγω πιστευω δεν βγηκε το πλανο του αυστηρα ενημερωτικου σαιτ και τα κλικ επιασαν πατο...
Εσυ τι λες;
πηρες τα πανω σου που δεν εφαγες μπαν στα δεκα ποστ κουναβακι ε
εγω πιστευω δεν βγηκε το πλανο του αυστηρα ενημερωτικου σαιτ και τα κλικ επιασαν πατο...
Εσυ τι λες;
;)εννοειτε αυτο εγινε και μονο
Τύπε η επομενη κινηση ματ για την ανέλιξη του σάιτ θα ειναι να αναβαθμισθει σε μοντερατορα ο Alex71 ;)εγω πιστευω δεν βγηκε το πλανο του αυστηρα ενημερωτικου σαιτ και τα κλικ επιασαν πατο...
Εσυ τι λες;
Εσυ τι λες;
Τύπε η επομενη κινηση ματ για την ανέλιξη του σάιτ θα ειναι να αναβαθμισθει σε μοντερατορα ο Alex71 ;)
Τα πανω μου; Δεν το παιζω κατι απλα περιγραφω αυτό που γινεται..πηρες τα πανω σου που δεν εφαγες μπαν στα δεκα ποστ κουναβακι ε
θα αφηνεις να πεφτει κανα μπινελικι ή θα μπαναρεις με τη μιαΤύπε η επομενη κινηση ματ για την ανέλιξη του σάιτ θα ειναι να αναβαθμισθει σε μοντερατορα ο Alex71 ;)
Aν μπαναρισθει ο Alex71 τύπε, τοτε ας το κλεισουν το μαγαζι.για ενα μπανακι εισαι να στανιαρεις. πολλες αποκαλυψεις και απολογια μηδεν
Aν μπαναρισθει ο Alex71 τύπε, τοτε ας το κλεισουν το μαγαζι.
το σωστο είναι να μπαναρουν οποιον σπαει τ @@ του κοσμου αλλα δεν γινεται αυτό...Aν μπαναρισθει ο Alex71 τύπε, τοτε ας το κλεισουν το μαγαζι.
Ας με διωξουν τύπε, θα παω παλι στο κοσμοπολιταν ;)καλα εσυ κοντραρεις τον ξεβρακωτο γλου σε φαντασιοπληξια. να ευχαριστεις τον θεο εκτορα που δεν εχει αποφασισει να στρεψει τα βελη πανω σου να σπασεις σαν κλαρακι.
εχεις και μεγαλη "βιβλιογραφια" γι κατι τετοιο...θα ναι σ να ψαρευεις με αποχη πανω απο ενυδρειοκαλα εσυ κοντραρεις τον ξεβρακωτο γλου σε φαντασιοπληξια. να ευχαριστεις τον θεο εκτορα που δεν εχει αποφασισει να στρεψει τα βελη πανω σου να σπασεις σαν κλαρακι.
Ελα ρε σισι, κι αλλη επιστροφη???????????????
αχαχαχα και πανω που ετοιμαζομουν να γραψω οτι αν γινεις μοντερατορας, μπαινει στην τελικη ευθεια το σαϊτ να γινει και επισημα το νεο κοσμοπολιτανΑς με διωξουν τύπε, θα παω παλι στο κοσμοπολιταν ;)
Μονο ποτε θα πεθανω δεν ξερωΕλα ρε σισι, κι αλλη επιστροφη???????????????
γιατι χαλαστηκες;Ελα ρε σισι, κι αλλη επιστροφη???????????????
Ρε σοβαρα τωρα, τι συμβαινει???Μονο ποτε θα πεθανω δεν ξερω
Μονο ποτε θα πεθανω δεν ξερω
καλα εσυ κοντραρεις τον ξεβρακωτο γλου σε φαντασιοπληξια. να ευχαριστεις τον θεο εκτορα που δεν εχει αποφασισει να στρεψει τα βελη πανω σου να σπασεις σαν κλαρακι.