alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Καλά τύπε. Δεν χαλαω χατηρια.Ναι και βεβαια.
Σε κουβεντα που ειχα με την Μαντοκα σε μπυραρια στο κεντρο, μου το αποκαλυψε μαζι με αλλα πιπεράτα
Καλά τύπε. Δεν χαλαω χατηρια.Ναι και βεβαια.
Σε κουβεντα που ειχα με την Μαντοκα σε μπυραρια στο κεντρο, μου το αποκαλυψε μαζι με αλλα πιπεράτα
ρε μαλακα αφου εισαι τρολαρα...Καλά τύπε. Δεν χαλαω χατηρια.
εν μέρει αλήθεια λες δεν ρουφιάνεψες τον βάτραχο γιατί τότε ήταν μήδας
είσαι μια σουπιά εσύ ;)
αλήθεια λες αφού την παρακαλούσες από κοντά γνωρίζοντας ότι τα γραπτά μένουν
είσαι μια σουπιά εσύ ;)
Ναι και βεβαια.
Τύπε επιτρεψε μου να γνωριζω καλυτερα απο εσας για το θεμα αυτο... ;) Και ας αλλαξουμε θεμα γιατι το κοριτσι δεν ειναι εδω και δεν ειναι σωστο να μιλαμε για εκεινη.ρε μαλακα αφου εισαι τρολαρα...
Στην αρχη κανεις χαβαλέ και αυτοσαρκάζεσαι, μετα στηνεις σεναρια και μετα το μετανιώνεις και στρουθοκαμιλιζεις...
Ναι το εκανες αυτό με τη Μαντοκα και δεν είμαι ο μονος που την εχει δει η εχουν κουβεντιασει και μπορει να το επιβεβαιωσει.
αλήθεια λες αφού την παρακαλούσες από κοντά γνωρίζοντας ότι τα γραπτά μένουν
είσαι μια σουπιά εσύ ;)
Ασχολειστε ολοι με εναν χαζουλη δηλαδη?χαζούλης είναι...
Γιατι σας προξενεί περιέργεια;
Σε όλα τα μέρη, όλοι με τον τρελό του κάθε χωριού ή της κάθε συνοικίας ασχολούνται.
Ναι το εκανες αυτό με τη Μαντοκα και δεν είμαι ο μονος που την εχει δει η εχουν κουβεντιασει και μπορει να το επιβεβαιωσει.
Παρομοίως, γιατί τώρα μπορώ και εγώ να διακρίνω το ποιοι αξίζει να φοράνε παντελόνια.
Ό,τι πειτε τύποι. Ληξις απο μενα.
τέρμα ο χοντρός όλοι το ξέρουν αυτόΑδύνατον. Αφού είναι πολύ γυμνασμένος. Έπαιζε και τερματοφύλακας και είχε και φοβερές επιδόσεις.
τέρμα ο χοντρός όλοι το ξέρουν αυτό
αδερφαρα φύγε από το τσατ είσαι ξενο σωμα εδω πήγαινε να ρουφηξεις αλβανική πουτσα να ξεδιψασειςσκασε πουτανα
αδερφαρα φύγε από το τσατ είσαι ξενο σωμα εδω πήγαινε να ρουφηξεις αλβανική πουτσα να ξεδιψασεις