Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
καλά υπάρχουν αλβανοί νταβατζήδες στην Αθήνα ?Και επειδη όσο εσείς δουλεύατε για τους Αλβανούς
ρε που ξέπεσε η πιάτσα
καλά υπάρχουν αλβανοί νταβατζήδες στην Αθήνα ?Και επειδη όσο εσείς δουλεύατε για τους Αλβανούς
ντοπα μου ηρθε φλας οτι εισαι τυπος που φοβαται τα φαρμακα. Οταν αρρωσταινεις δεν παιρνεις ποτε αντιβιωση. Κανεις φυσικο τροπο ζωης, πλενεις πολυ καλα το μαρουλι να φυγουν τα φυτοφαρμακα.
δικε μου αυτος ο μπενι, ειναι ο γνωστος μπενι των πατησιωνstarakos
δικε μου αυτος ο μπενι, ειναι ο γνωστος μπενι των πατησιων
ψιλοψαρωσαden einai to paizei oti einai
ψιλοψαρωσα
εισαι γατα ρε γιγα
παω να δω τα φασολακια που βραζω κι ερχομαι...
χεσιμο να ναι κι οτι να ναιθα χεζεις κοτσανια αυριο
ετσι λεν οι φημες....πολυ καλες οι κυπριες τυποι, πουταναρες απο τις λιγες
χεσιμο να ναι κι οτι να ναι
στο στρατο ειχα 8 μερες να χεσω...με πιασε οταν ημουν σε σκοπετο φυλακιο πυρομαχικων...τοσο σκατο δεν εχω ξαναβγαλει μεχρι τωρα!
πολυ καλες οι κυπριες τυποι, πουταναρες απο τις λιγες
καψιμι στανταρ....σαντουτσακια πατημενα στην τοστιερα, σουβλακια κτλ...αλλα κι απ το φαγητο του στρατοπεδου, δοκιμαζα κι αν μου αρεσε (κι αν πεινουσα κιολας) το ετρωγα....βασικα ετρωγα πολυ ψωμι....το πρωι χτυπουσα μισοφρατζολα με μαρμελαδες και μελια πηρα τουλαχιστον καμια 7,8 κιλα
καψιμι στανταρ....σαντουτσακια πατημενα στην τοστιερα, σουβλακια κτλ...αλλα κι απ το φαγητο του στρατοπεδου, δοκιμαζα κι αν μου αρεσε (κι αν πεινουσα κιολας) το ετρωγα....βασικα ετρωγα πολυ ψωμι....το πρωι χτυπουσα μισοφρατζολα με μαρμελαδες και μελια πηρα τουλαχιστον καμια 7,8 κιλα
ναι ρε φιλεεε...οχι παντα βεβαια...και γινοταν φυσικα μαχη...εκει ανοιγες τη φρατζολα στη μεση και γεμιζες!!!!τυπε στο πρωινο ειχε μερεντα η νουτελα ?