ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
α κανενας ε? Φαντασμα ξεφτιλισμενο μοναχικο.
τον τασο πορνο του ταξες να κατσεις να σε γαμησει ;α κανενας ε? Φαντασμα ξεφτιλισμενο μοναχικο.
ηταν αλμυρη η πουτσα του λακη;και για την ταμπακιερα σε οσα του καταλογιζω μηδεν. ξεβρακωμενο ντροπιασμενο περιφερομενο σαρκιο ζητιανος της προσοχης.
αντηχειο μιας κακογαμημενης λουγγρας εχεις καταντησει ενα ακομα πουστρακι απο πολλα που περασαν απο αυτο το σαιτ οπως μπιλυ13 και ντιουντ τελευταια και τελικα τα εφαγε η μαρμαγγαΦαντασματα υποστηρικτες,τσαρδια που δεν υπαρχουν,πουτανες που δεν δουλευουν,κριτικες για γαμησια ανυπαρκτα.
Μονος του τα λεει και μονος του τα χαφτει
να παθει η εκτορινα αιμορροιδες να την γαμανε και να μην μπορει να καυλωσει και να ποναεικαι καμιά κατάρα ρίξτε
Ξερεις εσυ απο αυτα βατραχε.και καμιά κατάρα ρίξτε
soutΞερεις εσυ απο αυτα βατραχε.
τυπε τον έφαγες τον ανθρωπα ουτε μια ευχή δεν μπορεί να σου πει κανειςΞερεις εσυ απο αυτα βατραχε.
Γιατι, χάλασε η ταμειακή?στο μπου βλέπουμε συνεχώς κατηγορίες και σχεδόν ποτέ αποδείξεις ;)
Εσυ ειδα ειχες καλη αποδοση σημερα στο θρεντ των ακατανομαστων, εκφραζω την ευαρεσκεια μου.τυπε τον έφαγες τον ανθρωπα ουτε μια ευχή δεν μπορεί να σου πει κανεις
egw hmoun kai o lakis....genika se gamaw xronia sto siteτωρα που τον ξεβρακωσα για τον κλωνο του τον αρκανς το γυρισε στον λακη. ο,τι εχω πει εχει αποδειχτει πανηγυρικα.
ειπες οτι πηγε να παθει κατι παρομοιο..αρα φωτογραφηθηκε γυμνη.αρα τι ειναι αν δεν ειναι πουτανακι/ με το συμπαθειο δλδ! :S
τυπε είπα να θυμηθώ τα παλιάΕσυ ειδα ειχες καλη αποδοση σημερα στο θρεντ των ακατανομαστων, εκφραζω την ευαρεσκεια μου.
νομισε οτι εχει ρευμα οτι ειναι ο ηγετης των ρεπορτερ και με το που δωσει παραγγελμα θα τον ακολουθησουν να γραφουν κριτικες μονο διπλα.
ας βγουν να μιλησουν ποσους εψηνε στα πμ ο μπινες ρουφιανος.
ένας γνωστός μου έχει την σηνήθεια να μην επιστρέφει ποτέ ρέστα σε έναν γνωστό μου μπάρμπα και αυτός μου το είπε εμπιστευτικά
πριν λίγο μου την είπε αυτός ο τύπος και στα νεύρα μου τον είπα πούστη κλέφτη και τα ξέρασα όλα ότι ξέρω τι κάνει
είμαι τσάτσος η επραξα σωστά ?
τώρα έχω τύψεις
πρέπει να συμαζευτώ