πρεπει να ταν αρχες απριλη που είχαμε γυρισει στο κεμχ ναυπλιου από αδεια ορκομωσιας και περιμεναμε στην αναφορα με κομμενα τα ποδια την αναγγελια της μεταθεσης μας
ηξερα ότι θα πηγαινα σύνορα,αλλα ηλπιζα σε καμια κω φανταζομενος ότι θα γαμαω τουριστριες το καλοκαιρι...και παρακαλαγα το θεο μη με στειλει εβρο
σε μια φαση ερχεται μια σειρα πειραιώτης πιτσιρικος και μου λεει ειδα το ονομα σου θα πας κουφοβουνο κι εσυ μαζι με τον Ταδε.ο Ταδε μου την εσπαγε,ειχαν ανακοινωσει ότι θα παει κουφοβουνο και νομιζα ότι το αρχιδι με δουλευε."μαλακα θα σε γαμησω" του λεω νευριασμένος.αρχιζει να γελαει και να επιμενει ότι δεν κανει πλακα ενώ εγω βρισκομουν στο σταδιο της αρνησης και του θυμου μαζι ακομα.
τελικα δεν εκανε πλακα...
όχι μονο εβρο,αλλα και μονο με τον Ταδε μαζι απ ολο το θαλαμο που με κουραζε αφορητα.στο λοχο πανω περασε τα πανδεινα απ ολους μας.μας αφησε μεσα όμως το μουνακι γτ ηταν 8μηνος και ηρθε αθηνα.
ναυπλιο κουφοβουνο 15 ωρες με το κτελ.
από θεσσαλονικη και μετα μια ευθεια ατελειωτη αυτοκινητοφαγα και ένα βαρυ σκοτεινο κλιμα να μας ψυχοπλακωνει.
θυμαμαι να κοιταω απ την εγνατια όπως περναγαμε την καβαλα και να μου θυμιζει τη λιμνη του λοχνες.
σε μια φαση ο οδηγος εκανε να κανει σταση κανα 4ωρο και οι πιτσιρικάδες στη γαλαρια εσπασαν και φωναζαν λες και ηταν σε γηπεδο
όταν φτασαμε εβρο κι αρχισαμε να ανηφορίζουμε το σκηνικο ηταν από θρίλερ.ηταν ο γαμημενος νομος του μερφυ που ετυχε την πρωτη μερα που πηγαίναμε να εχει τον χειροτερο πιο ψυχοπλακωτικο καιρο απ τους 8μηνες που εκατσα εκει πανω.
βροχη,σκοτεινια,ανταρα,ομιχλη και νεκρα.ενας καταραμενος τοπος.
ο κατσαπλιας εποπιτης που ειχε υπηρεσια μας επαιρνε παρουσίες με μια σακουλα σουβλάκια πανω στο γραφειο του θαλαμοφυλακα.τη νυχτα ο διπλανος μου μουρμουραγε στον υπνο του "θα σε σκοτωσω,θα σε σκοτωσω".
μολις ξυπνησα το πρωι,τραβηξα την κουρτινα και κοιταξα εξω.ηταν οντως κουφο-βουνο.
συνεχιζεται...