Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εν τω μεταξυ σιλβα αυτες στο ποστ του σταματη ακριβως απο πανω ειναι τρις χειροτερα απο αυτην που εβαλες...χελπ!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
(20:41:38) CosmoBot: loukritia!!! has been logged out (Timeout).
(20:41:38) sheldon: λουκ

:P

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εν τω μεταξυ σιλβα αυτες στο ποστ του σταματη ακριβως απο πανω ειναι τρις χειροτερα απο αυτην που εβαλες...χελπ!
αυτος-η μου χτυπησε πιο πολυ και ποσταρα.
ναι σορρυ κεκτημενη ταχυτητα. :sunglasses:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αντε να ρθει η κυριακη να ξεκουραστουμε και λιγο :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Όπως και οι υπόλοιποι συναγωνιστές δήλωσαν, η τύπισσα είναι σίγουρα 40, χαμογελαστή και κάνει καλή παρέα αλλά είναι μόνο για τους λάτρεις των ΜΙΛΦ. Εγώ που προτιμώ τα πιπίνια, τη διάλεξα γιατί ήταν φθηνότερη και έδινε και κουλουράκι. Το ξενοδοχείο καλό και πρόσφατα ανακαινισμένο, εξυπηρετική η Λίντα, ντουζάκι και μετά στην πίπα. Εδώ πράγματι είναι καλή: περιποιείται το σύνολο, μπαλάκια και κατεβαίνει και χαμηλότερα για [glow=red,2,300]"τον γύρο του κόσμου"[/glow] με αρκετό σάλιο και ρούφηγμα. Μετά της έγλειψα εγώ την καθαρή νουμάρα της (δεν είναι πιπίνι, είπαμε, οπότε έχει ένα μέγεθος το γατί της!) και την τρυπούλα της, με καβάλησε και άρχισε ένα καλό βυζομπαλάτο το οποίο και ολοκληρώθηκε όμορφα και καλά

Ακολούθησε ωραιότατο μασαζάκι (το γνωρίζει και το κάνει σχεδόν επαγγελματικά, λαιμό, πλάτη και πόδια) χαλάρωσα πολύ και ... τότε με κρύωσε γιατί μου είπε ότι έχω μόνο 5' !! Απάντησα ότι δεν είχε κάνει καλό μασάζ στον άξονα τον κεντρικό που ήθελε ένα 2ο γύρο και δέχτηκε αλλά στα 4, στο νιμού της με κρεμούλα (άρα, δεν είχε κουλουράκι) και... αρχίσαμε. Τα καπούλια της είναι σφιχτά για την ηλικία της, οπότε με αρκετό ντέι ντέι στα 4, κατέθεσα την κρέμα μου.

Δεν θα ξαναπάρω γιατί είναι μεγάλη για μένα. Είναι όμως μια τίμια πρόταση για τους ΜΙΛΦαδες, είναι πρόσχαρη και κάνει καλό μασάζ !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ενω εδω υπαρχουν οτι θρεντ μπορεις να φανταστεις ακομα κ του στυλ "Με τη τσατσαρα χτενιζουν οι πουτανες το μουνι τους;"..
αντε να ρθει η κυριακη να ξεκουραστουμε και λιγο :birdman:
να ανοιξουμε και κανα θεματακι σαν αυτο που λεει ο σχοινοβατης; :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Όπως και οι υπόλοιποι συναγωνιστές δήλωσαν, η τύπισσα είναι σίγουρα 40, χαμογελαστή και κάνει καλή παρέα αλλά είναι μόνο για τους λάτρεις των ΜΙΛΦ. Εγώ που προτιμώ τα πιπίνια, τη διάλεξα γιατί ήταν φθηνότερη και έδινε και κουλουράκι. Το ξενοδοχείο καλό και πρόσφατα ανακαινισμένο, εξυπηρετική η Λίντα, ντουζάκι και μετά στην πίπα. Εδώ πράγματι είναι καλή: περιποιείται το σύνολο, μπαλάκια και κατεβαίνει και χαμηλότερα για [glow=red,2,300]"τον γύρο του κόσμου"[/glow] με αρκετό σάλιο και ρούφηγμα. Μετά της έγλειψα εγώ την καθαρή νουμάρα της (δεν είναι πιπίνι, είπαμε, οπότε έχει ένα μέγεθος το γατί της!) και την τρυπούλα της, με καβάλησε και άρχισε ένα καλό βυζομπαλάτο το οποίο και ολοκληρώθηκε όμορφα και καλά

Ακολούθησε ωραιότατο μασαζάκι (το γνωρίζει και το κάνει σχεδόν επαγγελματικά, λαιμό, πλάτη και πόδια) χαλάρωσα πολύ και ... τότε με κρύωσε γιατί μου είπε ότι έχω μόνο 5' !! Απάντησα ότι δεν είχε κάνει καλό μασάζ στον άξονα τον κεντρικό που ήθελε ένα 2ο γύρο και δέχτηκε αλλά στα 4, στο νιμού της με κρεμούλα (άρα, δεν είχε κουλουράκι) και... αρχίσαμε. Τα καπούλια της είναι σφιχτά για την ηλικία της, οπότε με αρκετό ντέι ντέι στα 4, κατέθεσα την κρέμα μου.

Δεν θα ξαναπάρω γιατί είναι μεγάλη για μένα. Είναι όμως μια τίμια πρόταση για τους ΜΙΛΦαδες, είναι πρόσχαρη και κάνει καλό μασάζ !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο γυρος του κοσμου καλο γυραδικο ειναι παντως..... :birdman: :birdman: :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
να ανοιξουμε και κανα θεματακι σαν αυτο που λεει ο σχοινοβατης; :birdman:
να παω να ξυρισω και να πλυνω τις αρχιδαρες μου και να ρθω να το καψουμε που ειναι και σαββατοβραδο? :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
happy-144.gif

Stories