alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Μετα το δικο μου γουστο εχει προβλημα ε?γιατι ποιος θα τον σωσει η φωφη και ο κουλης ?
Μετα το δικο μου γουστο εχει προβλημα ε?γιατι ποιος θα τον σωσει η φωφη και ο κουλης ?
εκτος απο το γουστο, προβλημα εχει και το πολιτικο σου κριτηριοΜετα το δικο μου γουστο εχει προβλημα ε?
τα ίδια μαν γκαμαω μια μεταπτυχιακή φοιτητριατα νεα σου shepherd
τα ίδια μαν γκαμαω μια μεταπτυχιακή φοιτητρια
Αγίε εσύ τί θα έκανες στήν θέση μου δλδ?αυτό μόνο....
Υγ Οι σχεσεις μου με άλλους μοντς και αντμινς δε πάει να πει ότι αποκατασταθηκαν επειδή απλά είμαι εδω
α καλααρχιδια γαμας
έβρισα εγώ κανεναν;προκληθηκαΣου τα έχω ξαναγράψει. Την "νύχτα των κρυστάλλων" του Bou, τήρησες μια πολύ μεσοβέζικη στάση σε σχέση με το "αξίωμα" που διέθετες, και κατόπιν σε κάθε επίμαχη κουβέντα, καμωνόσουν τον Ελβετό, με απαντήσεις του τύπου : Δεν ξέρω - Δεν είδα - Δεν άκουσα - Είμαι αμέτοχος - Είμαι ουδέτερος - Δεν είμαι αρμόδιος για τέτοια θέματα, κλπ. Έπειτα, σε "ξήλωσαν" για χάρη ενός παράφρονα, χωρίς να έχουν κανένα ενδοιασμό για τα όσα έχεις προσφέρει, εξύβρισες σκαιότατα, σε εξύβρισαν απείρως σκαιότατα, και τέλος σε εκπαραθύρωσαν κακήν-κακώς. Και τώρα που ξαναμπαίνεις μετά από τόσο καιρό, αναλώνεσαι στο να πλακώνεσαι με τον Έκτορα και τον Τζιτζιφρίγκο, και για τα υπόλοιπα κάνεις και πάλι τον Ελβετό.
Ε! Σε όλη αυτή την ιστορια βρίσκω την στάση σου περίεργη (αν όχι αδόκιμη). Γνώμη μου.
ε αφού γκαμαω
ε αφού γκαμαω
έβρισα εγώ κανεναν;προκληθηκα
τα ίδια μαν γκαμαω μια μεταπτυχιακή φοιτητρια
kalhmeroydia
όπως το φαι από κονσερβανωντα πως ειναι το εξωτερικο
θα χουμε άφθονο χρόνο να τα πούμε όλα εν καιρώΑ!!! Καλά!!! Άμα από τις πέντε αράδες που έγραψα κόλλησες εκεί... Καλή σου ημέρα, και εις άλλα με υγεία.
ζωντανος νεκρος εισαιτοσο χαλια ε?