baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
ρε μλκ εδω και καιρο λες συντομα νεα υπογραφη τι θα γινει θα το πολυ ακομαΤα εχω βαρεθει τα κλαμπ....
ρε μλκ εδω και καιρο λες συντομα νεα υπογραφη τι θα γινει θα το πολυ ακομαΤα εχω βαρεθει τα κλαμπ....
emena πιο πολυ ωρα το μαλλι,το βαψιμο ειναι συνηθεια πλεον τσακ μπαμ.ε του πουστη ρε!!!δε βγαινει καμια με το μαλλι που εχει οταν ξυπναει...ε?!εε?!
καλα το βαψιμο κλαιν...πιο πολυ ωρα μου παινριε να δω τι θα βαλω παρα το βαψιμο.
ετσι σε θελω αποφασισμενητο πηδημα ειναι σιγουρο..
το μαλλι δε το κανω κατι περιτεχνο ποτε.emena πιο πολυ ωρα το μαλλι,το βαψιμο ειναι συνηθεια πλεον τσακ μπαμ.
α ρε εκτωρας που σου χρειαζεται τωρατο μαλλι δε το κανω κατι περιτεχνο ποτε.
η απο το προηγουμενο βραδυ θα ειναι σγουρα η ισια.
η μια κοτσιδα/πλεξουδα/κοτσιδακια
η ενα καπελο και εξω απο την πορτα.
5' δουλεια.
5'βαψιμο.
15 ντουζ.
45' να βρω ρουχα.
να πας να δεις το the town στο σινεμα
να πας για ποτο στο μπουρναζι που εχει πολλα ξεκωλια
να πας νοτη
να πας βολτα με το αμαξι
να πας σε club ..... αυτα ....
αν δεν σου αρεσει τπτ .... να πας ... για υπνο
περιμενει να του δωσω εγω καμια μεταχειρισμενη οταν την πεταξω να του ρθει πιο φτηνα....ρε μλκ εδω και καιρο λες συντομα νεα υπογραφη τι θα γινει θα το πολυ ακομα
an to malli δεν ειναι ισιο χαρακας δεν παω πουθενα.το μαλλι δε το κανω κατι περιτεχνο ποτε.
η απο το προηγουμενο βραδυ θα ειναι σγουρα η ισια.
η μια κοτσιδα/πλεξουδα/κοτσιδακια
η ενα καπελο και εξω απο την πορτα.
5' μαλλια
5'βαψιμο.
15' ντουζ.
45' να βρω ρουχα.
Ρε δε γαμιετ..... Αντι να χαλάω τα λεφτα ασκοπα σε φαγια καφέδες μπαράκια , θα παω να ριξω κανα πούτσο απο φυλης μερια....
οχι αλλο καρβουνοπεριμενει να του δωσω εγω καμια μεταχειρισμενη οταν την πεταξω να του ρθει πιο φτηνα....
και κατι που εχω παρατηρησει ειναι πως αν το μαλλι ειναι περιποιημενο,δεν λεω τπτ περιεργο δειχνει καλυτερο το προσωπο.
εεε καλα επελεξε ενα για σημερα ...
εγω δεν εχω θεμα..σγουρα σπαστα ισια τοστιερα...an to malli δεν ειναι ισιο χαρακας δεν παω πουθενα.
και κατι που εχω παρατηρησει ειναι πως αν το μαλλι ειναι περιποιημενο,δεν λεω τπτ περιεργο δειχνει καλυτερο το προσωπο.
Βολτα στα ΒΠ
τοσες επιλογες σου δωσαμε και εγω και ο φιλος με το χονδρο σκυλακι .... εσυ αυτη επελεξες ?
εγω δεν εχω θεμα..σγουρα σπαστα ισια τοστιερα...
δε με νοιαζει..
αλλα εχω κολλημα με το μαλλι μου.
θελω να μην πεταει τριχα και να ειναι 5καθαρα.
αν τυχει κ δε λουστω οταν πρεπει τα πιανω οκ...
λατρευω πλεξουδακια κοτσιδακια και περιεργες κοτσιδες.
και καπελα μαντηλια σκουφια!!!
κοινως...αμα το μαλλι δεν ειναι αγορε εχει 1000000 να κανεις!!!!!!!!
εγω παλι εχω κολλημα με τα ρολευ.. πριν βγω τα βαζω για δυο τρεις ωριτσες να αποκτησουν ογκο..αλλιως δεν εχω αυτοπεποιθησηεγω δεν εχω θεμα..σγουρα σπαστα ισια τοστιερα...
δε με νοιαζει..
αλλα εχω κολλημα με το μαλλι μου.
θελω να μην πεταει τριχα και να ειναι 5καθαρα.
αν τυχει κ δε λουστω οταν πρεπει τα πιανω οκ...
λατρευω πλεξουδακια κοτσιδακια και περιεργες κοτσιδες.
και καπελα μαντηλια σκουφια!!!
κοινως...αμα το μαλλι δεν ειναι αγορε εχει 1000000 να κανεις!!!!!!!!
σε νιωθω!εγω παλι εχω κολλημα με τα ρολευ.. πριν βγω τα βαζω για δυο τρεις ωριτσες να αποκτησουν ογκο..αλλιως δεν εχω αυτοπεποιθηση