Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.942
Πόντοι
12.756
τυπε ο Λάκης ήταν πληθωρική προσωπικότητα  επιθετικός παίχτης ειχε ενδιαφέρον το ποστάρισμα του

Κατι νικ εδω μεσα λογο του Λακη εγιναν διασημα και σημερα το παιζουν μπρουκλιδες.

ασχολιοταν ο συγχωρεμενος με αυτους και τους αφησε προικα την δημοτικοτητα του

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
να πω και εγώ τη μαλακία μου, χωρίς να γνωρίζω πολλά και κανέναν από τους εμπλεκόμενους

μήπως βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο γιατί έτσι θέλετε να το βλέπετε και όχι μισογεμάτο?

μήπως η επιστροφή γλίτσα με τα αστέρια του μάλιστα είναι μια έμμεση παραδοχή της διοίκησης ότι είχε κρίνει λάθος?

μήπως και κάποιοι άλλοι δεν είχαν μπαναριστεί μια και δύο και τρεις φορές και γύριζαν με κλώνους?

αυτοί ήταν σοβαροί?

μήπως ο γλίτσας τελικά είναι νικητής και όλοι οι άλλοι ηττημένοι?

το μέλλον θα δείξει.........
Ετσι το σκεφτηκα κ εγω στην αρχη. Αλλα δεν πηρε κανενα πμ για επιστροφή απλα βρηκε ξεκλειδωτο τον λογαριασμο..
Δηλαδη ξεροντας ότι είναι αρωστακι του ανοιξαν τον λογαριασμο για να μπει. Και αυτος χωρις καν ανακοινωση μπηκε και αρχισε τα ποστ σαν να μην τρεχει τιποτα...

Το χειριστηκε λαθος.

Σαφως και είναι ο νικητης όταν το μπος εχει παραδεχτει το λαθος του με τον ντουντ, αλλα όχι και να δεχτει να του επιτρεπουν να ποσταρει

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
Παιδια?????

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.164
Πόντοι
25.467
Ετσι το σκεφτηκα κ εγω στην αρχη. Αλλα δεν πηρε κανενα πμ για επιστροφή απλα βρηκε ξεκλειδωτο τον λογαριασμο..
Δηλαδη ξεροντας ότι είναι αρωστακι του ανοιξαν τον λογαριασμο για να μπει. Και αυτος χωρις καν ανακοινωση μπηκε και αρχισε τα ποστ σαν να μην τρεχει τιποτα...

Το χειριστηκε λαθος.

Σαφως και είναι ο νικητης όταν το μπος εχει παραδεχτει το λαθος του με τον ντουντ, αλλα όχι και να δεχτει να του επιτρεπουν να ποσταρει

Μα τι διάολο μαλακίες γράφεις;

Εδώ μας είχε ζαλίσει τα αρχίδια όταν τον είχαν επκπαραθυρώσει... Ολόκληρο μύλο είχε στήσει.... Έψαχνε δίπλα τον Σισέ, για να βρεί ο Σισές τον Τσουλούφα, και ο Τσουλούφας να βρει εμένα, για να του δώσω κάποιο email, που θα το έδινε πίσω στον Σισέ, για να το δώσει με την σειρά του στον gl, προκειμένου ο τελευταίος να μου στείλει μήνυμα για να το αναρτήσω.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612

Εδώ μας είχε ζαλίσει τα αρχίδια όταν τον είχαν επκπαραθυρώσει... Ολόκληρο μύλο είχε στήσει.... Έψαχνε δίπλα τον Σισέ, για να βρεί ο Σισές τον Τσουλούφα, και ο Τσουλούφας να βρει εμένα, για να του δώσω κάποιο email, που θα το έδινε πίσω στον Σισέ, για να το δώσει με την σειρά του στον gl, προκειμένου ο τελευταίος να μου στείλει μήνυμα για να το αναρτήσω.

μπερδεμενα πραγματα αγιε μου :sunglasses:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16

Δεν λεω μαλακιες δλδ... Γιατι χτες μονο ότι δεν κλειδωθηκε από λαθος ο λογαριασμος δεν μου ειπε :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom